New Jersey – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 3:4 (kon.) | Boston – Washington 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:5 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:2 (po pr.) | Vegas – Seattle 4:1 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 12.04.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Michail SERGAČJOV - 3:4
     
    53:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se okamžitě do duelu vrací! MICHAIL SERGAČJOV totiž dostal přihrávku na slot. Odtamtud vyslal parádní střelu, která šla pod víko, a na kterou Wall neměl nárok. Bez asistence.
    52:33 Ryan O'REILLY - 2:4
     
    52:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté si pojišťují vedení. Jeden z nich nejdřív skvěle vybojoval kotouč. Obkroužil branku a poslal ho na Kniese. Ten okamžitě pálil a vypadalo to, že si zapíše gól. Kotouč ale ještě do branky pro jistotu doklepl RYAN O'REILLY. Asistence: Matthew Knies a William Nylander.
    36:56 Calle JÄRNKROK - 2:3
     
    36:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilové hry. Tavares se snažil nejdřív tečovat před brankou, následně tam šermoval s hokejkou a pak kotouč poslal do strany, kde už číhal CALLE JÄRNKROK, který ho dostal do prázdné branky. Asistence: John Tavares a William Nylander.
    25:21 Nick PERBIX - 2:2
     
    25:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno! Tampa dlouho drtila soupeře v útočném pásmu. Nakonec toho využil NICK PERBIX, který si sjel pro volný kotouč a měl opravdu hodně času na střelu. Naopak brankář Toronta měl zakrytý výhled, za což mohl Perbix vděčit Coltonovi. Obránce Tampy jednoduše vymetl pravý vingl. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
    16:01 Luke SCHENN - 1:2
     
    16:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak toto je totální obrat z nuly na sto! Po neuznané brance Maroona se rozehrálo a hrálo se jen pár sekund. Pak si odražený kotouč našel bývalý hráč Tampy LUKE SCHENN, který ho poslal za záda Vasilevského. Bez asistence.
    13:59 Alex KILLORN - 1:1
     
    13:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Srovnání přichází jen o minutu a jedenáct sekund později. Krásnou tečí se po střele Sergačjova z dálky prezentoval ALEX KILLORN, který se tak v letošní základní části NHL trefil po dvacáté šesté. Asistence: Michail Sergačjov a Steven Stamkos.
    12:48 William NYLANDER - 0:1
     
    12:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je tady první gól! Toronto se o něj postaralo v přesilové hře. WILLIAM NYLANDER zůstal nebráněn, pálil z dálky, ale Vasilevskému střela propadla a kotouč skončil v brance. Asistence: Ryan O'Reilly a Calle Järnkrok.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 14. Killorn (Sergačjov, Stamkos), 26. Perbix (Kučerov, Point), 54. Sergačjov – 13. W. Nylander (O'Reilly, Järnkrok), 17. L. Schenn, 37. Järnkrok (Tavares, W. Nylander), 53. O'Reilly (Knies, W. Nylander)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Perbix, Hedman (A), D. Raddysh, Sergačjov, Černák, Cole – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Paul, Stamkos (C) – Eyssimont, Cirelli, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: J. Cooper

    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, McCabe, L. Schenn, Rielly (A), Liljegren, Holl, Timmins (A), Giordano – W. Nylander, Tavares, Bunting – Järnkrok, O'Reilly, Kerfoot – Kämpf, Aston-Reese, Acciari – Knies.
    Trenér: Sheldon Keefe
    bahis siteleri