New Jersey – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 3:4 (kon.) | Boston – Washington 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:5 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:2 (po pr.) | Vegas – Seattle 4:1 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 12.04.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:26 J. T. Miller - 2:3
     
    41:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nyní už se však Kosatky radují ze své třetí branky. Pettersson trochu podržel touš v útočné třetině, kde ho nakonec nahrál a pravou stranu Di Giuseppemu, jehož střelu Dostál jen vyrazil před sebe, kde stál nikým nehlídaný J.T. MILLER, a ten už jen doklepl touš do zcela odkryté brány. Pro Millera je to už jeho 200. trefa v NHL! ProAsistence: Phillip Di Giuseppe, Elias Pettersson.
    35:32 Drew HELLESON - 2:2
     
    35:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři srovnávají stav utkání! Zegras zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal Terrymu, jenž nahrál na modrou DREW HELLESONOVI, jehož střela zaletěla přesně k vzdálenější tyči hostující klece. Pro Hellesona je to vůbec jeho první trefa v NHL hned v jeho druhém utkání. Asistence: Troy Terry, Trevor Zegras.
    17:20 Mason MCTAVISH - 1:2
     
    17:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Zegras poslal touš na modrou čáru Fowlerovi, který ihned přihrál do pravého kruhu MASONU MCTAVISHOV, jenž se to kotouče opřel a jeho střela prošla Demkovi mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Cam Fowler, Trevor Zegras.
    16:12 Andrej KUZMENKO - 0:2
     
    16:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru hodně netypickým způsobem. Hirose totiž z obranného pásma vyslal dlouhý pas mezi obránce Anaheimu na ANDREJE KUZMENKA, jenž poté jel sám na Dostála, kterého překonal střelou pod jeho lapačku. Asistence: Akito Hirose, Thatcher Demko.
    12:14 Brock BOESER - 0:1
     
    12:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Tak tohle byla nádherná kombinace hostí! Miller křižně nahrál do pravého kruhu Petterssonovi, jenž ihned poslal touš před zcela prázdnou bránu BROCKU BOESEROVI, který už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Elias Pettersson tedy zapisuje svůj 100. bod v této sezóně. Asistence: Elias Pettersson, J.T. Miller.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 18. McTavish (Fowler, Zegras), 36. Helleson (Terry, Zegras) – 13. Boeser (E. Pettersson, J. Miller), 17. Kuzmenko (A. Hirose, Demko), 42. J. Miller (Di Giuseppe, E. Pettersson)


    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler, Benoit, Beaulieu, Helleson, Shattenkirk, LaCombe – Henrique, McTavish, Terry – Vatrano, Zegras, R. Strome – Nesterenko, Lundeström, Max Jones – Grant, Silfverberg, Groulx.
    Trenér: Dallas Eakins

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Q. Hughes, Burroughs, A. Hirose, T. Myers, Bear, McWard – Di Giuseppe, E. Pettersson, J. Miller – Joshua, Aman, Boeser – Kuzmenko, Dries, Garland – McDonough, Studnicka, Beauvillier.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: Rehman, Schrader – O´Quinn, Apperson

    Diváci: 14 803
    bahis siteleri