Montreal – Boston 4:5 (kon.) | Florida – Carolina 4:6 (kon.) | Tampa – Detroit 5:0 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 4:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:3 (po pr.) | Dallas – St. Louis 1:0 (kon.)
Colorado – Winnipeg 4:2 (kon.) | Chicago – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Edmonton – San Jose 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 3:5 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 1:3 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
4:5 (3:1, 1:1, 0:2 - 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 14.04.2023, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:33 Luke HUGHES - 4:5
     
    64:33
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    LUKE HUGHES se toho opravdu nebojí! Ve druhém zápase v NHL si v prodloužení namazal na chleba Carlsona, Stromea i Ovečkina. Pronikl přes ně před Kuempera a po původní střele, která skončila pár centimetrů vedle tyče, dal první ligový gól zásunem zpoza brány. Asistence: Jack Hughes, Nico Hischier.
     
    63:52
    Přesilovka Devils skončila pár sekund po vhazování. Dougie Hamilton podrazil Jensena a znovu se tak hraje tři na tři.
     
    63:45
    Rasmus Sandin u červené čáry zahákoval Hischiera. New Jersey bude dohrávat prodloužení v přesilovce čtyři na tři.
    52:23 Dougie HAMILTON - 4:4
     
    52:23
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Třígólový náskok Washingtonu je fuč. Ze Seversonovy přihrávky z pravé strany vznikl příklep DOUGIEHO HAMILTONA, jenž si našel cestu za překvapeného gólmana. Asistence: Damon Severson, Jesper Boqvist.
     
    50:25
    Strome vypíchl puk Hamiltonovi. Na druhé straně se krásnou kličkou uvolnil Aube-Kubel a z osy orazítkoval tyč Schmidovy klece.
    43:17 Erik HAULA - 4:3
     
    43:17
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils dávají kuriózní kontaktní gól! Bratt z obranného pásma vysunul ERIKA HAULU. Finskému hráči pod vlivem Carlsonova faulu ujel puk z hokejky a šťastně pokračoval v cestě do protipohybu Kuempera. Asistence: Jesper Bratt, Jack Hughes.
    38:36 Miles WOOD - 4:2
     
    38:36
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Mercer přijal puk od Seversona. Dlouho si ho ale nenechal a přihrávkou před pravý kruh nahrál Tomáši Tatarovi na ránu z jedné, která se po drobné teči MILESE WOODA zastavila až v síti za zády Darcyho Kuempera. Asistence: Tomáš Tatar, Dawson Mercer.
     
    36:35
    Mercer se netrefil do střely z voleje. Carlson pak v souboji u hrazení odhodil puk mezi diváky a daroval New Jersey první přesilovku.
     
    34:20
    Rasmus Sandin se vrhl na Lazara, který mu doslova ukradl hokejku. Oba hráče čeká pobyt na trestné lavici, kdežto poměr sil na ledě se nemění.
     
    31:36
    Ve dvaatřicáté minutě zápasu je připraveno první vyloučení Devils. Dvě minuty za podrážení jdou na konto slovenského útočníka Tomáše Tatara.
     
    21:05
    Střídání brankářů v týmu New Jersey Devils:
    ze hřiště odchází Mackenzie Blackwood, přichází Akira Schmid.
    21:05 Tom WILSON - 4:1
     
    21:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Nick Jensen si kromě puku vyměnil se Stromem i pozice a z pravého křídla nahodil puk do brankoviště. TOM WILSON v něm byl důraznější než Bahl a druhou dorážkou ukončil dnešní nepovedené působení brankáře Blackwooda. Asistence: Nick Jensen, Dylan Strome.
    17:06 Erik HAULA - 3:1
     
    17:06
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ovečkin vypustil bránění ERIKA HAULY, jenž po Šarangovičově přihrávce z červené čáry dojel do levého kruhu a masivním golfákem nasměroval kotouč do šibenice Kuemperovy branky. První bod v kariéře získal Luke Hughes! Asistence: Jegor Šarangovič, Luke Hughes.
    10:18 Craig SMITH - 3:0
     
    10:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Jack Hughes na kraji obranného pásma šíleným způsobem namazal volnému CRAIGU SMITHOVI. Ten uklidil puk mimo dosah Blackwoodovy levačky a v jedenácté minutě zvýšil domácí vedení na rozdíl tří gólů! Bez asistence.
    05:59 Rasmus SANDIN - 2:0
     
    05:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Ovečkinova nepřesná nahrávka skončila v rohu, odkud kotouč vyzvedl Bäckström a pasem mezi kruhy našel RASMUSE SANDINA, jenž dal ze třetí domácí střely již druhý gól! Asistence: Nicklas Bäckström, Alexandr Ovečkin.
    04:36 Joseph SNIVELY - 1:0
     
    04:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Sonny Milano vypíchl puk Jacku Hughesovi a podepsal se pod brejk JOEA SNIVELYHO, který sice měl v tandemu Kuzněcova, ale rozhodl se pro střelu z pravého kruhu, kterou dokonale umístil k vzdálenější tyči. Asistence: Sonny Milano.
     
    00:30
    Z Hischierovy průnikové přihrávky vzešel únik Mercera, který si na Kuempera nepřišel svým bekhendovým blafákem.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Snively (Milano), 6. Sandin (Bäckström, Ovečkin), 11. Cr. Smith, 22. Wilson (Jensen, D. Strome) – 18. Haula (Šarangovič, L. Hughes), 39. Wood (Tatar, Mercer), 44. Haula (Bratt, Haula), 53. Hamilton (Severson, J. Boqvist), 65. L. Hughes (J. Hughes, Hischier)


    Washington Capitals: Kuemper (Cooper) – Fehérváry, Carlson (A), Sandin, Jensen, Irwin, Alexejev – Ovečkin (C), Bäckström (A), Cr. Smith – Sheary, D. Strome, Wilson – Milano, Kuzněcov, Snively – Malenstyn, Protas, Aube-Kubel.
    Trenér: Peter Laviolette

    New Jersey Devils: Blackwood (22. Schmid) – Bahl, Hamilton, Siegenthaler, Severson, L. Hughes, B. Smith – Tatar, Hischier (C), Mercer – Meier, J. Hughes (A), Bratt – J. Boqvist, Haula, Šarangovič – Wood, Lazar, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: South, Dunning – Alphonso, Tobias

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri