Montreal – Boston 4:5 (kon.) | Florida – Carolina 4:6 (kon.) | Tampa – Detroit 5:0 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 4:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:3 (po pr.) | Dallas – St. Louis 1:0 (kon.)
Colorado – Winnipeg 4:2 (kon.) | Chicago – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Edmonton – San Jose 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 3:5 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 1:3 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Pátek 14.04.2023, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Johnny GAUDREAU - 3:2
     
    61:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOHNNY GAUDREAU. Nešťastná ztráta v ofenzívě a bleskový únik hvězdy Columbusu, který si suverénně dokázal forhendovým blafákem poradit s Tristanem Jarrym a rozhoduje zápas a rozhoduje tak o udělení dvou bodů domácímu celku. Asistence: Adam Boqvist.
    56:35 Emil BEMSTRÖM - 2:2
     
    56:35
    Columbus právě vstřelil branku! Wow, jedna vydařená akce, série přesných přihrávek a hned je srovnáno! Nedostatečná obrana hostů v brankovišti umožnila skórovat EMILU BEMSTRÖMOVI. Parádní rána do odkryté brány, velkou pochvalu si ale zaslouží křižný pas debutanta z Finska. Druhou asistenci a svůj první bod v NHL si připisuje Stanislav Svozil. Asistence: Mikael Pyyhtiä, Stanislav Svozil.
    43:53 Jake GUENTZEL - 1:2
     
    43:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Po Stanislavu Svozilovi je tu druhý vyloučený debutant a druhý krutý trest ze strany Pittsburghu, který po trestu Fina Pyyhtii využívá druhou přesilovou hru. Druhou přesilovou hru využil JAKE GUENTZEL. Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
    22:12 Andrew PEEKE - 1:1
     
    22:12
    Columbus právě vstřelil branku! I druhý gól zápasu padá okamžitě po vhazování, tentokráte branku vstřelil ANDREW PEEKE. Je tak srovnáno, doufejme, že to povede k vypětí obou stran směrem dopředu a nikoliv k uklidnění a vzájemné studené válce. Asistence: Hunter McKown.
    04:28 Kris LETANG - 0:1
     
    04:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Přesilovou hru domácí celek okamžitě využívá, rána z dálky se pravděpodobně otřela o některého z hráčů, kteří clonili ve výhledu, každopádně byl Hutchinson bez šance. Přesilovou hru proměňuje KRIS LETANG! Asistence: Sidney Crosby, Rickard Rakell.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 23. Peeke (McKown), 57. Bemström (Pyyhtiä, Svozil), 61. J. Gaudreau (A. Boqvist) – 5. Letang (Crosby, Rakell), 44. Guentzel (Letang, Crosby)


    Columbus Blue Jackets: Hutchinson (Gillies) – Bayreuther, Peeke, Berni, A. Boqvist, Svozil, Sweezey, Kňažko – J. Gaudreau (A), Kuraly (A), Marčenko – K. Johnson, Roslovic, L. Foudy – Luoto, McKown, Bemström – Pyyhtiä, Angle.
    Trenér: Brad Larsen

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), M. Pettersson, Petry, P. Joseph, Kulikov – Guentzel, Crosby (C), Rust – Zucker, Malkin (A), Rakell – Granlund, Poehling, A. Nylander – D. O'Connor, Carter, Heinen.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Pollock, Hebert; Smith, Barton

    Diváci: 18 369
    bahis siteleri