Finsko – Švýcarsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švédsko 0:6 (kon.)
konec
Finsko
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Švýcarsko
Pátek 14.04.2023, 14:30 • Plzeň-Košutka • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    59:33 Lauri SINIVUORI - 4:1
     
    59:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Power-play nakonec nevyšla, naopak dva finští hokejisté ujížděli sami na prázdnou bránu, do které snadno zasunul LAURI SINIVUORI. Asistence: Emil Hemming.
    46:29 Joel GROSSNIKLAUS - 3:1
     
    46:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Teď se vyplatil důrazný vysunutý forčeking, po kterém doklepl z brankoviště JOEL GROSSNIKLAUS a Rimpinen se nestačil včas přemístit na čáře. Asistence: Mattia Grimm a Yannik Ponzetto.
    38:53 Největší příležitost Švýcarů kryje Rimpinen
     
    38:53
    Švýcarsko zahodilo největší šanci do rozhozené obrany. Ležící Rimpinen podržel spoluhráče, když nepustil zakončení úplně volného hráče zblízka po Antenenově nezištné pobídce před brankovištěm.
    27:52 Bruno JALASTI - 3:0
     
    27:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně útočného pásma zůstal soupeřovou obranou zcela nepovšimnutý obránce BRUNO JALASTI. Měl tak dost času, aby si najel do výhodné pozice na kruh pro vhazování a švihem krásně zavěsil pod víko. Asistence: Roope Vesterinen.
     
    25:33
    Švýcaři se dostali do šance z přečíslení dvou na jednoho, bekhend po ledě mezi betony však Rimpinen vystihl.
     
    23:00
    Vyloučení v týmu Švýcarska:
    Mischa Geisser – 2 min., krosček.
    16:21 Roope VESTERINEN - 2:0
     
    16:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suoniemi zachytil ve skrumáži vyhozený kotouč, pronikl o pár metrů blíže bráně a skvěle přihrál na zadní tyč, odkud doklepává do sítě ROOPE VESTERINEN. Asistence: Tuomas Suoniemi, Juho Keinänen.
     
    12:50
    Vyloučení v týmu Finska:
    Onni Amhamdi – 2 min., krosček.
    11:11 Emil HEMMING - 1:0
     
    11:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři opět vyhazují kotouč slabě, na modré čáře ho zachytává Marila a jeho křížnou střelu tečuje nadvakrát za Neuenschwanderova záda EMIL HEMMING. Asistence: Eelis Marila, Lauri Sinivuori.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 12. Hemming (Marila, Sinivuori), 17. Vesterinen (Suoniemi, Keinänen), 28. Jalasti (Vesterinen), 60. Sinivuori (Hemming) – 47. Grossniklaus (Grimm, Ponzetto)


    Finsko: Rimpinen (Saarinen) – Amhamdi, Nieminen, Jalasti, Marila, Soini, Vikla, Välilä – Hemming, Paqvalin, Loponen, Pulkkanen, Suoniemi, Ruohonen, Viuhkola, Keinänen, Teshome, Vesterinen, Väärälä, Saarelainen, Sinivuori
    Švýcarsko: Neuenschwander (Hrdina) – Guignard, Meier, Blessing, Geisser, Sansonnens, Kurt, Johnson, Toller – Wehrli, Antenen, Grossniklaus, Forget, Bosson, Cattin, Mottard, Ponzetto, Keller, Grimm, Wey, Tarchini

    Rozhodčí: Kosnar – Thuma, Jurak (CZE)

    Diváci: 78
    bahis siteleri