Columbus – Buffalo 2:5 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Buffalo Sabres
Sobota 15.04.2023, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Alex Tuch měl obrovskou šanci přidat svůj druhý dnešní gól, ale na gólmana Michaela Hutchinsona nevyzrál. Možná dokonce zazvonila tyč.
    57:27 Peyton KREBS - 2:5
     
    57:27
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté definitivně rozhodují o svém dnešním vítězství! PEYTON KREBS předjel Billyho Sweezeyho a poté bekhendem zakončil naprosto přesně. 2:5. Bez asistence.
    44:03 Casey MITTELSTADT - 2:4
     
    44:03
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Další precizní akce hostujících hokejistů! Skinner obral o kotouč v rohu kluziště Svozila a poté vybídl u zadní tyče CASEYHO MITTELSTADTA, který už měl snadnou práci. 2:4. Asistence: Jeff Skinner.
     
    40:01
    Střídání v týmu Columbus Blue Jackets:
    ze hřiště odchází Jon Gillies, přichází Michael Hutchinson.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 23 – 27
    38:24 Tyler ANGLE - 2:3
     
    38:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Andrew Peeke ve středním pásmu posunul na TYLERA ANGLEA, který se dostal okolo obránců a poté procedil černou gumu za brankovou čáru. Angle vstřelil svou první branku v nejlepší lize světa. 2:3. Asistence: Andrew Peeke a Gavin Bayreuther.
    34:01 Alex TUCH - 1:3
     
    34:01
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    V těchto minutách hrají hosté ve velké pohodě a rázem vedou už o dvě trefy! ALEX TUCH snadno proskočil okolo bránícího hráče, kterým byl Mikael Pyyhtiä a pak poslal kotouč přesně k zadní tyči. 1:3. Asistence: Jeff Skinner.
    32:35 Victor OLOFSSON - 1:2
     
    32:35
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Šavle se poprvé v utkání dostávají do vedení. Po nahození od modré čáry se kotouč od brusle bránícího hráče odrazil mezi kruhy před VICTORA OLOFSSONA, jenž to vymetl opravdu precizně. Jon Gillies na touš lapačkou nedosáhl. 1:2. Asistence: Dylan Cozens a Kale Clague.
     
    29:49
    Kuraly vybídl Marčenka, který rychle pálil. Pak vznikl na brankovišti Sabres závar, který ale hosté vyřešili.
    28:36 Jeff SKINNER - 1:1
     
    28:36
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce hostů ve velké rychlosti končí vyrovnáním! JEFF SKINNER zavezl puk do útočné třetiny, rychle si jej vyměnil s Mittelstadtem a posléze zakončoval do odkryté části klece. Zkušený útočník zapsal 35. gól v tomto ročníku. 1:1. Asistence: Casey Mittelstadt.
     
    27:52
    Dylan Cozens se dostal do samostatného úniku, ale nezakončil jej dobře. Jon Gillies se vytáhl a zatím nejtěžší chvíli v dnešním duelu zvládl.
     
    25:33
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Riley Stillman – 2 min., podrážení.
     
    25:04
    Columbus se dostal do přečíslení dva na jednoho! Joona Luoto se rozhodl pálit z pravého křídla, ale Devon Levi zacvakl své betony rychle. Gólovka tedy druhou trefou nekončí.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 8 – 16
     
    12:53
    Kirill Marčenko přistrčil puk do jízdy Kuralymu, který se ocitl sám před klecí Sabres. Na Devona Leviho ale nevyzrál, brankář Buffala zapsal další skvělý zákrok.
     
    05:54
    Levi předvedl výborný zákrok, když v mezikruží vychytal zcela osamoceného Huntera McKowna.
     
    01:59
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Hunter McKown – 2 min., držení.
    00:34 Johnny GAUDREAU - 1:0
     
    00:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už v první minutě se domácí celek dostává do vedení! Boqvist na modré čáře přistrčil Bernimu, jehož nahození se od betonu brankáře odrazilo před JOHNNYHO GAUDREAUA, jenž pohotově dostal touš do sítě. 1:0. Asistence: Tim Berni a Adam Boqvist.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 1. J. Gaudreau (Berni, A. Boqvist), 39. Angle (Peeke, Bayreuther) – 29. J. Skinner (Mittelstadt), 33. V. Olofsson (Cozens, Clague), 35. Tuch (J. Skinner), 45. Mittelstadt (J. Skinner), 58. Krebs


    Columbus Blue Jackets: Gillies (41. Hutchinson) – Peeke, Bayreuther, A. Boqvist, Berni, Sweezey, Svozil, Kňažko – Marčenko, Kuraly (A), J. Gaudreau (A) – L. Foudy, Roslovic, K. Johnson – Bemström, McKown, Luoto – Pyyhtiä, Angle.
    Trenér: Brad Larsen

    Buffalo Sabres: Levi (Comrie) – Jokiharju, Dahlin (A), Ljubuškin, Power, Stillman, Clague – Tuch, Mittelstadt, J. Skinner – Rousek, Cozens, Greenway – Quinn, Krebs, Peterka – Okposo (C), Girgensons (A), V. Olofsson.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Pollock, MacPhee – Shewchyk, Smith

    Diváci: 18 786
    bahis siteleri