Švýcarsko – Česko 3:0 (kon.) | Slovensko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Česko
Sobota 15.04.2023, 13:30 • Zimný štadión Poprad • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    50:36 HORNECKER - 3:0
     
    50:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! A je tady bohužel třetí branka Švýcarska. Po vyhraném vhazování se dostal ke kotouči Pont, jehož prudká střela Vopravilovi vypadla a zatímco se snažil vyražený kotouč rychle přikrýt, dorazil jej do brány Jan HORNECKER. Asistence: Cyril Pont.
    15:01 ROD - 2:0
     
    15:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Schildovu střelu vyrazil Vopravil betonem na vrchol levého kruhu, odkud poslal Julien ROD kotouč z první zpátky na bránu, český brankář se nestihl včas přemístit a Švýcaři tak vedou 2:0. Asistence: Thierry Schild.
    00:34 LIECHTI - 1:0
     
    00:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! A je tady rychlý gól Švýcarska. Mattheo Reinhard vybojoval kotouč za brankou ćeského týmu a přihrál před bránu JANICKU LIECHTIMU, který zamířil přesně mezi ruku a tělo Vopravila. Asistence: Mattheo Reinhard.

    Ema Jaworská

    Branky a nahrávky: 1. Liechti (Reinhard), 16. Rod (Schild), 51. Hornecker (Pont)


    Švýcarsko: Uberti (Gruter) – Moser, Meile, Schild, Reinhard, De Luca – Quinn, Terraneo, Weber, Lurati, Liechti – Vogeli, Christe, Locher, Pont, Rod – Boss, Guignard, Fiebiger, Bai
    Trenér: Marco Bayer

    Česko: Vopravil (Vondras) – Burian, Zavřel, Šikl, Přibyl, Čechmánek – Cibulka, Hebek, Němec, Gardon, Ekrt – Vovsík, Koudelka, Strnad, Gaspar (C), Bareš – Brůna, Dvořák, Borák, Soukup
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Štefik, Snášel – Ordzovenský, Durmis – Gajan (video)

    Diváci: 214
    bahis siteleri