Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 15.04.2023, 12:00 • Mladá Boleslav, ŠKOENERGO Aréna • Extraliga 9. tříd
Partner:
     
    53:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vedou o dva góly! Na modré si puk vyměnili Hora s VÁCLAVEM NEDOROSTEM a druhý jmenovaný poté poslal kotouč až na branku. Tam jej ještě možná tečoval Churáček, není to ale důležité, protože to na výsledku nic nemění – 4:2. Asistence: Hora.
     
    44:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě! V mezikruží mohl střílet Hora, jenž však raději nesobecky nalil puk na pravý kruh. Tam stál připravený FILIP MATĚJKA, jenž nabídku svého spoluhráče uklidil přímo do pravého vinglu – 3:2. Asistence: Hora a Vasiak.
     
    42:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak to Bruslaři zkusili z pravé strany a uspěli! Autorem vyrovnávací trefy je SVIATOSLAV VASIAK. Pokračujeme za stavu 2:2. Asistence: Matějka a Hora.
     
    29:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Liberečtí ze svého tlaku v pásmu vytěžili další pokus JAKUBA VANĚČKA. jenž z levé strany dokázal prostřelit obrannou vozbu a puk končí v síti. Asistence: Bělohorský a Svoboda.
     
    17:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři srovnávají z nenápadné akce. Šafařovský rozjel JAKUBA VANĚČKA, jenž na pravé straně odmítl domácího beka, protlačil se před branku a puk zvedl pod horní tyčku – 1:1. Asistence: Šafařovský.
     
    08:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen využívají přesilovku a vedou 1:0! Z modré střílel Nedorost a a před brankou kotouč lízl hůl PETRA HANYŠE, jenž tečí otevírá skóre. Asistence: Nedorost.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 9. Hanyš (Nedorost), 43. Vasiak (Matějka, Hora), 45. Matějka (Hora, Vasiak), 54. Nedorost (Hora) – 18. Vaněček (Šafařovský), 30. Vaněček (Bělohorský, Svoboda)


    BK Mladá Boleslav: Sklenička (Příhoda) – Stádník, Mokrý, Verbeshchuk, Nedorost, Postl, Kříž F., Hora – Vasiak, Churáček, Václavík, Flordrman "A", Hanyš "C", Novotný, Jareš, Hrouda, Matějka, Zhdanov
    Trenér: Martin Škaloud

    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Hrášek) – Baksalary "C", Šmucr, Fiala, Sanejstr, Vaněček "A", Zeman – Šafařovský, Hrabčák, Svoboda, Pekr, Kučera, Mairich, Kříž S., Choma, Krajdl, Šejc, Bělohorský "A"
    Trenér: Vojtěch Fiala

    Rozhodčí: Raška, Procházka — Hnilička, Balák

    Diváci: 321
    bahis siteleri