Leeds – Liverpool 1:6 (kon.)
konec
Leeds United
1:6 (0:2)
Liverpool FC
Pondělí 17.04.2023, 21:00 • Elland Road, Leeds • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Darwin NÚÑEZ - 1:6
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Mistr centrů Alexander-Arnold si tentokrát seběhl pro míč na střed hřiště a vyslal fantastický oblouk za obranu, střídající DARWIN NÚÑEZ se odpoutal od obránce a prostřelil nešťastného Mesliera k tyči. Brankář Leedsu je dnes vyloženě lovcem míčů ze své sítě, nemá ani jeden zákrok a inkasuje pošesté.
    73. Diogo JOTA - 1:5
     
    73
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Na světelné tabuli svítí stejný výsledek jako minule proti Crystal Palace a diváci začínají houfně opouštět stadión. Hosté obléhali pokutové území a centr Jordana Hendersona z velkého vápna umístil krásně o tyč opět DIOGO JOTA.
    64. Mohamed SALÁH - 1:4
     
    64
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Kristensen ztrácí míč na velkém vápně a brejk přes celé hřiště dovedl do zdárného konce klidnou levou placírkou za háčky zadní tyče po Gakpově ideální přihrávce MOHAMED SALÁH.
    52. Diogo JOTA - 1:3
     
    52
    Liverpool právě vstřelil branku!
    DIOGO JOTA dostal skvělou křížnou přihrávku do běhu od Curtise Jonese, brankář Ilan Meslier mu vyrazil vstříc až na velké vápno, ale Portugalec ho z prvního dotyku krásně přehodil a při 20. startu v sezóně konečně odčaroval své letošní střelecké prokletí. Přitom loni nasázel gólů hned jednadvacet!
    47. Luis SINISTERRA - 1:2
     
    47
    Leeds právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu Konatého, nutno říct, že nikoli první v zápase, využil LUIS SINISTERRA, obral ho o míč a obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře Beckera. Tak hosté splatili polovinu půjčky, stadión ožívá v naději na velký obrat!
    39. Mohamed SALÁH - 0:2
     
    39
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Další ztrátu míče předvedl McKennie a opět přichází trest. Diogo Jota si vedl míč několik desítek metrů a přesně načasoval kolmici, na kterou naběhl MOHAMED SALÁH a prvním dotykem levačkou vymetl nechytatelně bližší šibenici.
    35. Cody GAKPO - 0:1
     
    35
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Do prázdné brány doklepl vůbec první střelu hostů mezi tyče CODY GAKPO. Po přízemním centru Trenta Alexandera-Arnolda měl již snadnou práci, ovšem nahrávač se k míči dostal trochu sporně, když ho domácí Firpo při rozehrávce nastřelil do lokte. TAA si pak narazil se Saláhem a předvedl brilantní asistenci na vedoucí gól.
    Krátkým posouzením VAR tato situace prošla a branka platí.

    Karel Jedlička

    Branky: 47. Sinisterra – 35. Gakpo (Alexander-Arnold), 39. Saláh (Jota), 52. Jota (C. Jones), 64. Saláh (Gakpo), 73. Jota (J. Henderson), 90. Núñez (Alexander-Arnold)

    Karty:   42. Fabinho (LIV)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:12.
    Leeds United: Meslier – Kristensen, Koch, Struijk, Firpo – McKennie, Roca – Harrison (77. Gnonto), Aaronson (66. Rutter), Sinisterra (77. Forshaw) – Rodrigo (C) (66. Summerville).
    Náhradníci: Robles – Ayling, Cooper, Wöber, S. Greenwood.

    Trenér: Gracia

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – J. Henderson (C) (82. Milner), Fabinho (85. Alcântara), C. Jones – Saláh (82. Núñez), Gakpo (82. Díaz), Jota (82. Firmino).
    Náhradníci: Kelleher – Tsimikas, Matip, Elliott.

    Trenér: Klopp

    Rozhodčí: Pawson – Perry, West

    Diváci: 36 657
    bahis siteleri