Chorvatsko – Island 6:2 (kon.) | Izrael – Gruzie 3:7 (kon.) | Španělsko – Austrálie 8:1 (kon.)
konec
Chorvatsko
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
Island
Pondělí 17.04.2023, 12:30 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 2. kolo
Partner:
    46:36 Emil ALENGAARD - 6:2
     
    46:36
    Island právě vstřelil branku!
    Je tu mírné snížení. Hráči Islandu nahodili do útočného pásma, Rosandić puk neudržel, vzápětí byl atakován a EMIL ALENGAARD tak mohl zakončovat do prázdné branky – 6:2. Asistence: Viggo Hlynsson, Thorgils Eggertsson.
    44:03 Vito IDŽAN - 6:1
     
    44:03
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Navíc přichází obrovská chyba Islandu, když po podklouznutí obránce se puku zmocnil Marinković, posunul na VITA IDŽANA a ten zamířil pod horní tyčku. Stav je 6:1. Asistence: Karlo Marinković.
    37:26 Dominik ČANIĆ - 5:1
     
    37:26
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a Chorvatsko už vede o čtyři branky. Po kombinaci nejprve mezi kruhy zakončoval Dobrić, Ragnarsson pouze vyrazil a u tyčky jej pak překonal dorážející DOMINIK ČANIĆ – 5:1. Asistence: Patrik Dobrić, Luka Mikulić.
    33:53 Bruno IDŽAN - 4:1
     
    33:53
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky. Přihráli na levou stranu dostal BRUNO IDŽAN, ten využil volného prostoru, najel si před branku a zakončil střelou pod horní tyčku Ragnarssonovy branky – 4:1. Asistence: Borna Rendulić.
    30:27 Niko CAVLOVIĆ - 3:1
     
    30:27
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Další útok už ale Chorvatsku vyšel a zase to je o dva góly. Hráči v červeném se dostali do přečíslení, Mikulić zprava přihrál na najíždějícího NIKA CAVLOVIĆE a ten pěkně sklepával za Ragnarssona – 3:1. Asistence: Luka Mikulić, Dominik Čanić.
    28:58 Johann LEIFSSON - 2:1
     
    28:58
    Island právě vstřelil branku!
    No vida, Island snižuje. Chorvaté nechali za kruhy trestuhodně volného JOHANNA LEIFSSONA, ten si zpracoval Mikaelssonovu přihrávku a prudkou ranou překonal Rosandiće – 2:1. Asistence: Andri Mikaelsson, Gunnar Arason.
    08:39 Patrik DOBRIĆ - 2:0
     
    08:39
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky! Chorvaté se po buly udrželi v pásmu, po přihrávce na modrou čáru nahodil Smolec a PATRIK DOBRIĆ skvěle tečoval mimo Ragnarssonův dosah – 2:0. Asistence: Jan Smolec, Dominik Čanić.
    01:22 Domen VEDLIN - 1:0
     
    01:22
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól zápasu. Chorvaté si za brankou soupeře vybojovali puk, přilétla příhra před brankoviště, Ragnarsson první pokus ještě zvládl zastavit, ale na dorážku DOMENA VEDLINA už byl krátký – 1:0. Asistence: Bruno Idžan, Borna Rendulić.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Vedlin (B. Idžan, Rendulić), 9. Dobrić (Smolec, Čanić), 31. Cavlović (Mikulić, Čanić), 34. B. Idžan (Rendulić), 38. Čanić (Dobrić, Mikulić), 45. V. Idžan (Marinković) – 29. Leifsson (Mikaelsson, Arason), 47. Alengaard (Hlynsson, Eggertsson)


    Chorvatsko: Rosandić (Nikolić) – Kegalj, Smolec, Vedlin (A), Alić, Šilović, Kramarić, Bezuk, Cavlović – Jarcov, V. Idžan, Marinković – Rendulić (C), Brencun (A), B. Idžan – Čanić, Mikulić, Dobrić – Dimitrijević, Jović, Kanaet.
    Trenér: Danijel Kolombo

    Island: Ragnarsson (Johannesson) – Arason, I. Jonsson (C), O. Jonsson, Palsson (A), Eggertsson, Sveinsson – Leifsson (A), Mikaelsson, Magnusson – Runarsson, Alengaard, Hlynsson – Arnarsson, Maack, Atlason – Bjorgvinsson, Thorsteinsson, Hafsteinsson – Johannsson.
    Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Roshchyn (ESP) – Debuche (FRA), Wilhelmsen (NOR)

    Diváci: 64
    bahis siteleri