Třinec – Příbram 2:1 (kon.) | Dukla Praha – Olomouc B 3:2 (kon.) | Slavia B – Vlašim 1:1 (kon.)
Prostějov – Vyškov 1:0 (kon.) | Karviná – Chrudim 2:1 (kon.) | Varnsdorf – Jihlava 7:2 (kon.)
Líšeň – Táborsko 3:1 (kon.) | Opava – Sparta B 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:1 (1:0)
FC SILON Táborsko
Středa 19.04.2023, 17:00 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59
    Líšeň právě vstřelila branku! Patý domácí roh v řadě – rovná se gól. ADRIÁN ČERMÁK obdržel tentokrát už přesný centr od Matochy, který ještě možná někdo drobně přizvedl a Moravané odskakují na rozdíl dvou branek.
     
    49
    Líšeň právě vstřelila branku! Radost hostům dlouho nevydržela, domácí ihned otočili hru a šli do protiakce. Matocha si pohrál s míčem, počkal si až mu na malé vápno naběhne PAVEL SOKOL a ten si věděl rady. Poslal na Pastornického přízemní střelu k pravé tyči a Marvani znovu vedou.
     
    46
    Táborsko právě vstřelilo branku! Tak o co si domácí koledovali v prvním poločase, dostávají hned v úvodu toho druhého. Z pravé strany přišel centr Varačky na zadní tyč, kde se zjevil zcela sám BOJAN DORDIČ a pro ně už to nebylo nikterak složité. Míč v pohodě uklidil do prázdné branky.
     
    27
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení a dá se říct, že zaslouženě. Roh nejprve propadl na druhou stranu hřiště, kde se míče ujal kapitán Jeřábek. Domácí hráč parádním centrem do vápna našel JAKUBA ČERNÍNA, který neméně pěknou hlavičkou uklidil míč k pravé tyči. Tam se Pastornický natahoval marně – 1:0.

    Roman Zajíček

    Branky: 27. Černín, 49. Sokol, 59. A. Čermák – 46. Dordić

    Karty:   70. Vandas (LIS) – 20. Kateřiňák (TAB)


    SK Líšeň 2019: Vajner – Pašek, M. Jeřábek (C), Černín, Lutonský – A. Čermák – Otrísal (90. Džupenjuk), Polášek (78. Machalík), Matocha (90. Weber), Sokol (90. Šumbera) – Vandas (82. Zikl).
    Náhradníci: Marek – Bednář.

    Trenér: Milan Valachovič

    FC SILON Táborsko: Pastornický – Plachý (C), Koné, Novák, Kosek – Varačka (78. Alexandr), Kopřiva (78. Sojka), Kateřiňák, Sylla (66. Kronus) – Dordić (66. Šašinka), J. Mach.
    Náhradníci: Kerl – Navrátil, Mezera.

    Trenér: Roman Nádvorník

    Rozhodčí: Dorušák – Horák, Mojžíš

    Diváci: 517
    bahis siteleri