Česko – Norsko 7:1 (kon.)
konec
Česko
7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Norsko
Čtvrtek 20.04.2023, 11:30 • Mátyásföldi Jégcsarnok, Budapešť • Evropský pohár žen do 16 let
Partner:
    44:13 Julie JEBOUSKOVÁ - 7:1
     
    44:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky nakonec zapisují gól i při vlastním oslabení. Troufnu si říct, že Šindelářová posílala puk JULII JEBOUSKOVÉ do jasného ofsajdu, nicméně rozhodčí hru pustili dál. Patnáctiletá útočnice tentokráte nevymýšlela žádné složitosti a skórovala běžnou střelou z forhendu k pravé tyčce. Asistence: Lucie Šindelářová.
     
    43:23
    Pokud i nevyužijí, tak norské hokejistky stráví zbytek střetnutí v početní převaze, důvodem je držení Johanny Tischler.
    42:21 Adéle FROMOVÁ - 6:1
     
    42:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Češky v závěru ještě navyšují rozdíl ve skóre. Z levé strany nahazovala ADÉLA FROMOVÁ a norská brankářka špatně nastavila lapačku, puk letěl trošku jiným směrem. Asistence: Magdalena Felcmanová a Šarlota Stýblová.
     
    42:14
    Norsko míří do čtyř. Na vině je prohřešek v podání Nory Haugerud Morsetové, ta si vysloužila dvě minuty za podrážení.
    33:00 Julie JEBOUSKOVÁ - 5:1
     
    33:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, tak tohle byla hokejová paráda! JULIE JEBOUSKOVÁ se schovala za norskou obranu a v úniku si troufla na ohromně odvážné zakončení s hokejkou mezi nohama, které provedla perfektně, puk poslala gólmance mezi pravou ruku a tělo. Asistence: Adéla Fromová.
    27:08 Kateřina PĚNČÍKOVÁ - 4:1
     
    27:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležitá čtvrtá branka, která vrací Česko do vedení o tři góly a zase dává větší klid na hokejky hráček. Střelu Šindělářové z levého kruhu Östmolökkenová vyrazila před sebe přímo na hokejku KATEŘINY PĚNČÍKOVÉ, proti dorážce pod břevno byla bezmocná. Asistence: Lucie Šindelářová a Adéla Pánková.
    23:46 Tilde SIMENSENOVÁ - 3:1
     
    23:46
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic se Norsko dostává na rozdíl dvou gólů! Mezi kruhy dostala přihrávku TILDE SIMENSENOVÁ, jejíž pokus zablokovala obránkyně, takže puk jel hodně pomalou rychlostí směrem k bráně, což ale Novákovou pořádně rozhodilo, překvapená brankářka pustila kotouč mezi betony. Bez asistence.
     
    19:19
    Sama na bránu postupovala Adéla Pánková. Na čtvrtý český gól si ale ještě musíme počkat, protože forhendová střela prosvištěla nad horní tyčkou.
    17:43 Kateřina NOGOVÁ - 3:0
     
    17:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dominance pokračuje, také třetí puk, co končí gólem, tak zapadl do norské sítě. Zblokovaná rána Chladové doputovala ke KATEŘINĚ NOGOVÉ, jíž nedělalo žádné starosti napálit touš do odkryté pravé části brány. Asistence: Madlen Chladová a Magdalena Felcmanová.
     
    10:45
    A Češky záhy dostávají výhodu další početní převahy, protože Hedda Hegdal Fredriksenová zastavila soupeřku pouze za cenu hákování.
    10:01 Šarlota STÝBLOVÁ - 2:0
     
    10:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, přesilovka je využitá a Lucákova družina tedy odskakuje do dvoubrankového náskoku! Od modré čáry vyslala pořádnou dělovku ŠARLOTA STÝBLOVÁ. Jedna z bránících hráček střelu zpomalila a rozhodila tím gólmanku, jež touš také dokázala ztlumit, ale nikoliv mu zabránit v cestě za brankovou čáru. Asistence: Julie Jebousková a Adéla Pánková.
     
    08:59
    První přesilovou hru si zahraje Česko. Týmový trest dostala střídačka, protože na led v jednu chvíli naskočilo šest hráček v bílých dresech.
    04:49 Věra ŠŤÁSTKOVÁ - 1:0
     
    04:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležitý první gól střílí favorizované Češky! Julie Jebousková zavezla kotouč za bránu a odtud jej vracela před ni, kde po nedůrazné hře obránkyně VĚRA ŠŤÁSTKOVÁ našla mezeru mezi levou rukou gólmanky a tyčkou. Asistence: Julie Jebousková a Hana Panešová.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Šťástková (Jebousková, Panešová), 11. Stýblová (Jebousková, Pánková), 18. Nogová (Chladová, Felcmanová), 28. Pěnčíková (Šindelářová, Pánková), 33. Jebousková (Fromová), 43. Fromová (Felcmanová, Stýblová), 45. Jebousková (Šindelářová) – 24. Simensenová


    Česko: Nováková (Fialová) – Fromová, Stýblová, Paroubková, Tischler, Chladová, Jarabková, Panešová – Jebousková, Pánková, Šindelářová, Gildainová, Luxemburková, Pěnčíková, Felcmanová, Nogová, Šťástková, Mazancová, Palíšková.
    Trenér: Jan Lucák

    Norsko: Östmolökkenová (Nobariová) – Austefjordová, Morsetová, Are-Ekströmová, Griniová, Dahlströmová, Kristiansenová – Moeová, Simensenová, Toetová-Uddvegová, Arntzenová, Fredriksenová, Sorbová, Bratenová, Helleová, Klomstadová, Kjelbergnesová, Lotheová, Scurková.
    Trenér: Mads Gabriel Scott

    Rozhodčí: Belák (HUN) – Holzerová (GER), Bublová (CZE)

    Diváci: 68
    bahis siteleri