Tchaj-wan – Lucembursko 10:0 (kon.) | Jihoafrická rep. – Thajsko 2:5 (kon.)
konec
Tchaj-wan
10:0 (6:0, 2:0, 2:0)
Lucembursko
Pátek 21.04.2023, 16:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:35
    Přesilovka pro Tchaj-wan. Vyloučen je Claude Mossong za podrážení.
    52:51 Lin JUI-YU - 10:0
     
    52:51
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    A je to! Tchajwanci dočepovali svou desítku. LIN JUI-YU nejprve neproměnil velkou šanci. Po zákroku Oberweise si ale našel volný puk, obkroužil s ním branku a poslal ho za záda ještě rozhozeného gólmana Lucemburska – 10:0. Asistence: Yang Chang-Lin.
     
    50:58
    Velká chyba Lucemburčanů, po níž najížděli dva hráči soupeře sami na Oberweise. Lucemburský brankář dokázal fantasticky zakročit, když natáhl k tyčce levý beton a zabránil desátému gólu v síti svého týmu!
    48:25 Lin JUI-YU - 9:0
     
    48:25
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Desítka se blíží! LIN JUI-YU se dostal za záda lucemburských obránců, dokázal se vysmeknout z jejich péče a zblízka našel prostor u levé tyčky Oberweise – 9:0. Asistence: Yang Chang-Lin a Lin Ching.
     
    44:55
    Yang Chang-Hsing zavezl puk z pravé strany do útočného pásma a prudkou střelou o centimetry přestřelil lucemburskou svatyni! Oberweis se jen ohlédl.
     
    44:16
    Síly na ledě se vyrovnají. Za držení je vyloučen Lin Yo-Chen.
     
    43:57
    Na trestnou lavici míří Thierry Beran. Ten odpálil puk do hlediště.
     
    40:01
    Změna v lucemburské brance. Philippa Lepageho nahradil Sven Oberweis, který působí v domácím týmu Beaufort Knights. Ten nastupuje ve 2. belgické lize.
    34:27 Lin JUI-YU - 8:0
     
    34:27
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tchaj-wan po delší době opět skóruje! Yu Sung-Yin poslal do úniku LIN JUI-YUA, který si poradil s Lepagem bekhendovou kličkou – 8:0. Asistence: Yu Sung-Yin a Chou Hung-Li.
     
    29:27
    Hráči Tchaj-wanu teď byli při rozehrávce až příliš bohorovní! Jeden z nich namazal do úniku Charliemu Springerovi, který nic nevymýšlel a střílel jen do brankáře Kuei Fu-Hsianga, od kterého se puk odrazil až do ochranné sítě.
    24:03 Shen YEN-CHIN - 7:0
     
    24:03
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Další gól padl až po skončení tchajwanské přesilovky! SHEN YEN-CHIN převzal puk na levém kruhu. Šikovně se s ním otočil a místo střely ještě posílal pas na zadní tyčku. Nešťastně zasáhl lucemburský obránce, který sice pokryl najíždějícího hráče, kotouč ho ale zasáhl do brusle a odrazil se do branky. Shen tedy označen za autora gólu – 7:0. Asistence: Yu Sung-Yin.
     
    22:10
    Lucembursko zahrozilo v oslabení! Colm Canon se rozjel na pravém křídle a hezkým pasem hledal před branku najíždějícího Claudeho Mossonga. Ten se po puku natáhl jednou rukou a tečoval ho na Kueie, který stačil zareagovat!
     
    21:56
    Olivier Biver odehrál kotouč do hlediště a je vyloučen za zdržování hry.
     
    19:17
    Nyní ale šance Lucemburska! Colm Cannon střílel z levého kruhu. Kuei Fu-Hsiang puk vyrazil k Claudemu Mossongovi, jenž svou dorážku nedokázal nasměrovat za gólmana soupeře!
     
    18:38
    Krosčekem se provinil Shen Yen-Lin. Alespoň další přesilovka pro Lucembursko.
     
    15:13
    Shin Kuan-Yu vyloučen za vysokou hůl. Přesilovka pro Lucembursko.
    14:39 Shen YEN-LIN - 6:0
     
    14:39
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tchajwanci si v pohodě počkali na svou možnost. Chen Kuan-Ting míchal s pukem na pravém kruhu. Poté přenesl hru doleva, jeho žabička se snesla přesně na čepel SHEN YEN-LINA a ten vymetl bližší horní růžek Lepageho branky. Ten stále zůstává ve svém brankovišti. Asistence: Chen Kuan-Ting a Lin Hung-Yu.
     
    13:48
    Uvidíme přesilovku Tchaj-wanu. Thierry Beran je vyloučen za podrážení.
     
    12:40
    Chen Kuan-Ting snadno přebruslil lucemburskou obranu na levém křídle a dostal se až před brankáře. Lepage ho dokázal vybruslit a zastavil forhendovou kličku levým betonem!
     
    10:30
    Nyní zachránila Lucembursko tyčka. Kotouč se odrazil do Lepageho, který ho pak zalehl ještě před brankovou čarou!
    09:44 Yang CHANG-HSING - 5:0
     
    09:44
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Neskutečná demolice! YANG CHANG-HSING se krátce po buly na pravém kruhu dostal před branku, kde byl zcela neobtěžován. Puk si přehodil na bekhend a poslal ho k pravé tyčce z pohledu Lepageho – 5:0. Asistence: Lin Hung-Ju.
    07:35 Shen YEN-LIN - 4:0
     
    07:35
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Tohle je exhibice Tchaj-wanu! Z levého kruhu napálil puk k bližší tyčce SHEN YEN-LIN – 4:0. Lucembursko vybírá time-out. Asistence: Wen Pei-An a Lin Yo-Chen.
    07:20 Yang CHANG-HSING - 3:0
     
    07:20
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    A je to 3:0! Hráči Tchaj-wanu předvedli krásnou kombinaci. Po finální nahrávce Chen Kuan-Tinga střílel YANG CHANG-HSING z pravé strany do odkryté branky. Asistence: Chen Kuan-Ting a Lin Jui-Yu.
    04:38 Lin YO-CHEN - 2:0
     
    04:38
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka asijského týmu! LIN YO-CHEN zamířil z pravé strany útočného pásma pod vyrážečku Lepageho – na takzvanou dřevěnou nohu – 2:0. Asistence: Wen Pei-An.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu Lucembursko:
    Dino Mededovic – 2 min., hákování.
    02:23 Chou HUNG-LI - 1:0
     
    02:23
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Je tu první gól zápasu! Dává ho Tchaj-wan. Brankář Lepage byl rozhozen po předchozí nebezpečné střele. Jím vyražený kotouč si vzal Yu Sung-Yin, který s ním zajel za branku a předložil ho do slotu CHOU HUNG-LIOVI, jenž střílel na prázdnou klec. Gólman soupeře se totiž nestihl včas postavit. Asistence: Yu Sung-Yin.
     
    00:30
    Zápas málem začal pro Lucembursko velkou pohromou! Jeden z obránců chtěl zajet s pukem za branku, ale ten mu sjel z hole na levou tyčku překvapeného brankáře Philippa Lepageho!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Chou Hung-Li (Yu Sung-Yin), 5. Lin Yo-Chen (Wen Pei-An), 8. Yang Chang-Hsing (Kuan-Ting, Jui-Yu), 8. Shen Yen-Lin (Wen Pei-An, Lin Yo-Chen), 10. Yang Chang-Hsing (Lin Hung-Ju), 15. Shen Yen-Lin (Chen Kuan-Ting, Lin Hung-Yu), 25. Shen Yen-Chin (Yu Sung-Yin), 35. Lin Jui-Yu (Yu Sung-Yin, Chou Hung-Li), 49. Lin Jui-Yu (Chang-Lin, Lin Ching), 53. Jui-Yu (Chang-Lin)


    Tchaj-wan: Kuei Fu-Hsiang (Hsiao Po-Yu) – Sang Chou-En, Shen Yen-Lin, Pan Yi-Cheng, Chang Han-Yuan, Lin Ching, Yang Chang-Lin (A) – Chen Kuan-Ting, Yang Chang-Hsing, Lin Hung-Ju (A) – Shen Yen-Chin (C), Wen Pei-An, Lin Yo-Chen – Yu Sung-Yin, Chou Hung-Li, Lin Jui-Yu – Wang Po-Hsiang, Shih Kuan-Yu, Chuang Ho-Yun
    Trenér: Weng To

    Lucembursko: Lepage (41. Oberweis) – Sinner, Beran (A), Zrika, P. Vincens, Demir Mededovic, Dino Mededovic, Braun, Jakubse – Potucek, Cannon (C), C. Mossong (A) – N. Mossong, A. Vincens, Church – Biver, Springer, Nunes
    Trenér: Christer Eriksson

    Rozhodčí: Al Jneibi (UAE) – Leermakers (NED), van Rooyen (RSA)

    Diváci: 27
    bahis siteleri