Zlín – Plzeň 3:4 (po pr.)
po prodl.
Berani Zlín
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 21.04.2023, 18:15 • ZS Luďka Čajky • Sedmé finále po deseti letech
Partner:
     
    96:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Puk si bere právě MARTIN STRAKA, vypálil z pravého kruhu a na teploměr Sedláčka střílí možná až symbolicky pro Škodu historický titul! Asistence: Jan Kovář.
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Čajánek vyhrál buly na Holíka, ten posunul po modré zleva doprava na FILIPA ČECHA, který parádní bombou do levé šibenice prodlužuje oběma celkům sezónu! Asistence: Petr Holík a Petr Čajánek.
     
    49:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak potřetí jde Škoda do vedení! Johnson přenechal za brankou kotouč JANU KOVÁŘOVI. Ten zastavil svůj pohyb a rychle zakončil k levé tyči, kam Sedláček nestihl přitisknout svou beton. Asistence: Nicholas Johnson a Martin Straka.
     
    38:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Čajánek si za brankou Plzně odstavil Špačka loktem do obličeje, poté si černý nesmysl uzmul do své moci Köhler, který se vytočil do šance u levé tyče. Puk nakonec zamířil k druhé tyči, kde již pohodlně pod břevno zavěsil JIŘÍ ONDRÁČEK. Asistence: Bedřich Köhler a Petr Čajánek.
     
    35:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté mačkali domácí jako pomeranč, až Straka našel z levého rohu bekhendem mezi kruhy NICHOLASE JOHNSONA. Ten během střídání dostal dvakrát naloženo u mantinelu, přesto se ihned sebral a hrál dál. Odměnou mu je pak parádní trefa z první přes obránce přesně k pravé tyči. Asistence: Martin Straka a Nicolas St. Pierre.
     
    25:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích! Horák od modré od levého mantinelu našel přes celou útočnou třetinu u pravé tyče Lešku, který ihned předal k levé Čechovi, který ovšem prázdnou klec Škody netrefil. Lépe řečeno trefil – konstrukci. Puk se pak odrazil k volnému JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI na brankovišti, který měl již snadnou úlohu. Asistence: Filip Čech a Petr Leška.
     
    21:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jeřábek dobrým napadáním až v pravém rohu pomohl k puku Kašpaříkovi, který předal za domácí klec Vlasákovi. Ten chvilku míchal s kotoučem, až si mezi kruhy najel JOZEF BALEJ a zavěsil do pravé horní šibenice. Asistence: Tomáš Vlasák a Pavel Kašpařík.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 26. Balaštík (Čech, Leška), 39. Ondráček (Köhler, Čajánek), 60. Čech (Holík, Čajánek) – 22. Balej (Vlasák, Kašpařík), 36. Johnson (Straka, Pierre), 50. Kovář (Johnson, Straka), 97. Straka (Kovář)


    Berani Zlín: Sedláček (Štůrala) – Tesařík, Řezníček, Matějíček, Urbanec, Linhart, Zámorský, Hamrlík, Horák – Köhler, Fořt, Čech, Čajánek, Leška, Ondráček, Kostourek, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Balaštík.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) – Frolo, Jeřábek, Špaček, St. Pierre, Hanzlík, Slovák, Mozík, Boháč – Balej, Sýkora, Kratěna – Vlasák, Straka, Kašpařík – Lev, Kovář, Dvořák – Petruška, Johnson, Pletka.
    Trenér: Milan Razým

    Rozhodčí: Baluška, Jeřábek – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri