Německo – Česko cz 1:7 (kon.) | Norsko – USA 1:12 (kon.)
konec
Německo
1:7 (0:3, 0:3, 1:1)
Česko
Sobota 22.04.2023, 17:00 • Raiffeisen Arena, Porrentruy • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    58:58 Dominik PETR - 1:7
     
    58:58
    Česko právě vstřelilo branku! Český výběr si bere zpět šestibrankové vedení. DOMINIK PETR totiž zužitkoval pas od Adama Jecha, který mu nahrál tak, že už měl před sebou odkrytou německou branku. Asistence: Adam Jecho.
     
    57:11
    Souběžné vyloučení za hrubost, na trestné jsou Niclas Focks a Vojtěch Vochvest.
    56:42 Linus BRANDL - 1:6
     
    56:42
    Německo právě vstřelilo branku! A Němci se přece jen dočkali alespoň čestného snížení a také první branky na turnaji. LINUS BRANDL byl pozorný ve zmatku před Michaelem Hrabalem a doklepl puk až za záda českého brankáře. Asistence: Kevin Bicker.
     
    50:08
    Kevin Bicker si připsal jednu z největších šancí Německa dnešního duelu. Z bezprostřední blízkosti Hrabala zakončoval a český maskovaný muž měl co dělat, aby dokázal zakročit.
     
    48:45
    Nyní si jde brněnská dvanáctka odsedět dvě minuty za držení v pásmu Německa.
     
    48:25
    A Eduard Šalé mohl znovu slavit hattrick, navíc by se jednalo o náramnou parádu! Po levé straně dlouho vyčkával s přihrávkou na svého kolegu z útoku, ale následně se rozhodl pro zakončení sám. Ačkoliv byl již ve velké blízkosti a značném ostrém úhlu, tak pálil do břevna a jen o pár centimetrů nevletěl puk až do sítě.
     
    44:52
    Oba týmy nyní budou hrát minutu a šest sekund ve čtyřech, Jiří Felcman hákoval.
     
    42:05
    Timo Ruckdäschel mohl korigovat gólové manko, ale díky Adamu Jiříčkovi se mu nepodařilo plnohodnotně zakončit.
     
    40:58
    Dominik Petr dostal naloženo od německého kapitána Edwina Tropmanna u mantinelu a ten si tak vysloužil hned pětiminutový trest a navíc putování rovnou do sprch.
     
    34:02
    Vyloučení v týmu Česko:
    2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva, odpyká Matyáš Adámek.
     
    34:02
    A gól byl potvrzen jako neplatný! Eduard Šalé se verdiktu na střídačce pouze pousmál a ani následná diskuze kapitána Jakuba Dvořáka se sudími na neuznání branky nic nezměnila.
    34:02 Gól Šalého sudí neuznali
     
    34:02
    Eduard Šalé již teoreticky může slavit hattrick! Jeho potenciální třetí branka se ale jde zkoumat na video, jelikož při přechodu puku přes brankovou čáru německé kasy došlo ke značnému kontaktu právě Šalého a gólmana Leona Willerscheida. Sporné je především to, do jaké míry byl Šalé natlačen do svého maskovaného protivníka kapitánem Edwinem Tropmannem a do jaké míry mohl srážce zabránit.
     
    32:45
    Nedlouho po srovnání sil na ledě hákoval Lua Niehus, a tak si početní výhodu zahrají pro změnu Češi.
     
    30:38
    Po delší době uvidíme další přesilovku, a to tentokrát na německé straně. Plzeňský Jan Skok vyhodil kotouč mimo hrací plochu, a tak si jde odpykat dvouminutový trest.
    25:41 Vojtěch HRADEC - 0:6
     
    25:41
    Česko právě vstřelilo branku! Další navýšení skóre z české strany! VOJTĚCH HRADEC dostal nahrávku přímo do mezikruží, odkud poslal další kotouč po ledě až za záda Leona Willerscheida. Asistence: Jan Kučera, Martin Matějíček.
    23:19 Vojtěch HRADEC - 0:5
     
    23:19
    Česko právě vstřelilo branku! A čeští mladíci již disponují pětigólovým náskokem! VOJTĚCH HRADEC si povyjel z pravého kruhu až do slotu, odkud umístil přímo do horní šibenice. Asistence: Jakub Dvořák, Adam Jiříček.
     
    20:36
    Střídání v týmu Německo:
    ze hřiště odchází Valentin Ankirchner, přichází Leon Willerscheid.
    20:36 Jakub DVOŘÁK - 0:4
     
    20:36
    Česko právě vstřelilo branku! V první části to nevyšlo, teď už ale ano! JAKUB DVOŘÁK dostal pas od Jiřího Felcmana do ideálního prostoru a střelou zápěstím do horní části vyhnal z branky Valentina Ankirchnera. Asistence: Jiří Felcman, Andrej Fábry.
     
    15:47
    Další vyloučení pro české hráče po faulu v útočném pásmu, Pavel Šimek si vypomohl hákováním.
    13:09 Eduard ŠALÉ - 0:3
     
    13:09
    Česko právě vstřelilo branku! A nařízené trestné střílení si vzal na svá bedra EDUARD ŠALÉ, jenž mazácky proměnil povedeným bekhendovým blafákem. Češi tak vedou již o tři branky.
    13:09 Po faulu na Štancla nařídili sudí trestné střílení
     
    13:09
    Jakub Štancl byl nedovoleně bráněn, a tak se pojede trestné střílení!
    12:54 Dvořákovi chyběly ke gólu jen centimetry
     
    12:54
    Jakub Dvořák vybojoval kotouč u mantinelu a následně si vyjel až do palebné pozice, ze které vypálil až na tyčku!
     
    12:47
    Síly na ledě se srovnají, Adama Židlického zastavil nedovoleným bráněním Julius Sumpf.
     
    11:37
    Komplikace pro český výběr. Adam Csabi se dopustil faulu v útočném pásmu, a tak si zahraje Německo krátkou přesilovku pět na tři.
    10:08 Eduard ŠALÉ - 0:2
     
    10:08
    Česko právě vstřelilo branku! Tak to byla paráda! EDUARD ŠALÉ se opřel ve vlastním oslabení do bruslení a ze svého pásma projel až před Valentina Ankirchnera, kterého překonal střelou po ledě mezi betony. Bez asistence.
     
    09:59
    Linus Brandl do toho šlápl a ujížděl téměř sám vstříc Michaelu Hrabalovi. Zastavit od lepšího zakončení ho sice dokázal Vojtěch Vochvest, avšak pouze za cenu nedovoleného zákroku v podobě podrážení.
    02:15 Adam ŽIDLICKÝ - 0:1
     
    02:15
    Česko právě vstřelilo branku! Ačkoliv to zprvu nevypadalo s českou přesilovkou ideálně, tak ji naše barvy přece jen využily! ADAM ŹIDLICKÝ vypálil zápěstím z pravého kruhu a Valentinu Ankirchnerovi puk propadl mezi rukou a tělem. Asistence: Pavel Šimek, Jakub Dvořák.
     
    00:16
    Vyloučení v týmu Německo:
    Julius Sumpf – 2 min., podrážení.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 57. Brandl (Bicker) – 3. Židlický (Šimek, Dvořák), 11. Šalé, 14. Šalé (TS), 21. Dvořák (Felcman, Fábry), 24. Hradec (Dvořák, Jiříček), 26. Hradec (Kučera, Matějíček), 59. Petr (Jecho)


    Německo: Ankirchner (21. Willerscheid) – Panocha, Niehus (A), Tropmann (C), Mayer, Müller, Bosecker, Homann, Kühnhauser – Pul, Bicker, Brandl – Ruckdäschel, Sumpf (A), Vinzens – Jakovlev, Schreiner, Focks – J. Fischer, Münzenberger, Hildebrand.
    Česko: Hrabal (Kavan) – Jiříček, Dvořák (C), Kočí, Matějíček, Vochvest, Skok, Eichler – Šalé (A), Fábry, Petr (A) – Csabi, Šimek, Felcman – Židlický, Holinka, Štancl – Jecho, Hradec, Kučera – Adámek.

    Rozhodčí: D. Cadieux, D. Eriksson – E. Dalsgaard, O. Durmis
    bahis siteleri