SAE – Mexiko 9:4 (kon.) | Belgie – Bulharsko 6:1 (kon.) | Nový Zéland – Turecko 4:2 (kon.)
konec
Spojené arabské emiráty
9:4 (3:0, 1:2, 5:2)
Mexiko
Neděle 23.04.2023, 12:00 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Mexičané si v závěru zahrají přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Luka Vukoja.
    57:28 Daniel CUELLAR - 9:4
     
    57:28
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Ještě korekce Mexika! Rene Diaz dobruslil za brankou kotouč. Posunul ho na Jesuse Garciu, který vtipnou zadovkou uvolnil DANIELA CUELLARA. Ten zůstal před brankou už sám a překonal Al Dhaheriho. Asistence: Jesus Garcia a Rene Diaz.
    53:59 J. Al Dhaheri - 9:3
     
    53:59
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Prosadil se až JUMA AL DHAHERI! Ten se dostal po závaru k volnému puku mezi kruhy, položil si bránícího hráče a střelou nad lapačku překonal de Antunana, který se teprve vracel do brankářské pozice. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Luka Vukoja.
     
    53:35
    Jevgenij Kuzněcov chce hattrick, ale zatím mu není přáno. Tentokrát z jedničky orazítkoval horní tyč!
     
    52:50
    Další vyloučení. Tentokrát je potrestán za vysokou hůl Mexičan Angel Tapia.
     
    52:20
    Síly na ledě se vyrovnají. Za faul kolenem je vyloučen Luis Rosales.
     
    51:53
    Vyloučení v týmu Spojené arabské emiráty:
    Arťom Klavdijev – 2 min., sekání.
    51:18 Sergej KUZNĚCOV - 8:3
     
    51:18
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Osmý gól SAE přidává SERGEJ KUZNĚCOV! Ten se na levé straně elegantně zbavil protihráče, který mu padl k nohám a z kruhu vymetl horní růžek – 8:3. Asistence: Juma Al Dhaheri a Maxim Zacharov.
    48:26 E. VALENCIA - 7:3
     
    48:26
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané rovněž dokázali využít přesilovku! A to za pouhých 6 sekund. Od modré čáry vystřelil Jack Rullan a puk před brankou tečoval EDUARDO VALENCIA – 7:3. Asistence: Jack Rullan a Tyler Chavez.
     
    48:20
    Dvě minuty za držení dostal Sergej Kuzněcov.
    48:00 Juma Al Dhaheri - 7:2
     
    48:00
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Bleskově využitá přesilovka SAE! Sergej Kuzněcov posunul podél pravého mantinelu puk na Maxima Zacharova. Ten našel přesným pasem JUMU AL DHAHERIHO, který si sjel na druhou tyč a už pro něho nebyl problém poslat kotouč za přesouvajícího se de Antunana. Asistence: Maxim Zacharov a Sergej Kuzněcov.
     
    47:51
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Fernando Ugarte – 2 min., sekání.
    45:32 Arťom KLAVDIJEV - 6:2
     
    45:32
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Uběhlo 12 sekund a Emiráty přidávají další gól! Sergej Kuzněcov nahrál ARŤOMOVI KLAVDIJEVOVI, který si zprava vybruslil na okraj kruhu pro vhazování a zamířil ke vzdálenější tyčce – 6:2. Asistence: Sergej Kuzněcov a Alexandr Usenko.
    45:20 Maxim ZACHAROV - 5:2
     
    45:20
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Z následného protiútoku Arabové zvyšují skóre! MAXIM ZACHAROV na pravé straně lehce přebruslil protihráče a střenou k bližší tyčce nad lapačku navyšuje na 5:2. Asistence: Dmitrij Šapovalov.
    38:11 M. Al Dhaheri - 4:2
     
    38:11
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Emiráty nyní na dlouho zatlačily svého soupeře a to přeci jen přineslo ovoce! Alexandr Usenko nabil doprava Arťomovi Klavdijevovi. Jeho střelu ještě de Antunano vyrazil, ovšem před brankou bojovala dvojice Luka Vukoja – Mohammed Al Dhaheri, přičemž druhý jmenovaný dopravil kotouč za ležícího mexického gólmana – 4:2. Asistence: Arťom Klavdijev a Alexandr Usenko.
    32:19 Alejandro APUD - 3:2
     
    32:19
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Pozor! Je tu kontaktní gól Mexika! Rene Diaz na pravé straně poslal do šance Daniela Cuellara. Ten mířil mezi betony Al Dhaheriho, který kotouč vyrazil před sebe a po dorážce ALEJANDRA APUDA skončil puk za brankovou čarou – 3:2. Asistence: Rene Diaz.
     
    29:50
    Jack Rullan obkroužil branku Emirátů a nahazoval puk do brankoviště. Moc nescházelo a jeden z bránících hráčů ho srazil za záda Ahmeda Al Dhaheriho!
     
    27:26
    De Antunano vystartoval proti Zacharovovi, který se už dostával do brejku a tygřím skokem mu vypíchl kotouč. Útočník SAE pak přes hokejku mexického brankáře přepadl, o nedovolený zákrok se hlásil u rozhodčího marně.
     
    25:38
    Arabové si nepohlídali střídání a na ledě jich bylo moc. Vyloučení také na jejich straně.
     
    24:32
    Ilja Čujkov mohl navýšit vedení Emirátů. Jeho střelu z levého kruhu tečoval de Antunano vyrážečkou do své bližší tyčky!
     
    23:57
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Jesus Garcia – 2 min., sekání.
    20:32 Angel TAPIA - 3:1
     
    20:32
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexiku se podařilo po 32 sekundách druhé třetiny snížit! Ahmed Al Dhaheri byl rozhozen po předchozí šanci soupeře, kdy řešil dorážku z bezprostřední blízkosti. Při tom navíc přišel o hůl, která zůstala ležet u tyčky jeho branky. Toho využil ANGEL TAPIA, jenž z osy hřiště poslal kotouč za záda v té chvíli nechytajícího gólmana SAE. Asistence: Said Ayala a Daniel Cuellar.
    19:13 Arťom KLAVDIJEV - 3:0
     
    19:13
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Nápor Emirátů trval i po skončení přesilovky! Nakonec z toho padl gól. ARŤOM KLAVDIJEV přebral puk od Sergeje Kuzněcova, sjel si mezi kruhy a střelou k pravé tyčce zvýšil na 3:0. Asistence: Alexandr Usenko a Sergej Kuzněcov.
     
    15:56
    Málem souhra až do prázdné! Maxim Zacharov nahrál na levý kruh Nilsovi Remmesovi, proti jehož zakončení by se de Antunano už těžko stihl přemístit. Puk ale sjel obránci SAE z hole a jen se pomalu doklouzal k mexickému brankáři, který se pro něho natáhl lapačkou.
     
    15:52
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Raúl Bonilla – 2 min., hákování.
     
    14:01
    Bude se ale vylučovat. Fernando Ugarte potrestán za sekání. Hrát se tedy bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:12
    Mexičané se sympaticky snaží hrát aktivně, byť soupeř je individuálně úplně jinde. Nyní si vybojovali další přesilovku po faulu Dmitrije Šapovalova.
     
    10:09
    Emiráty dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě! Přesilovka 5 na 3 pro Mexiku.
    09:35 Nils REMMES - 2:0
     
    09:35
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Arabové se prosazují ve vlastním oslabení! NILS REMMES si cestou dopředu měnil puk s Lukou Vukojou. Poté to vzal na sebe, když od pravého mantinelu snadno projel až před de Antunana, jehož překonal bekhendovou kličkou – 2:0. Asistence: Luka Vukoja.
     
    09:12
    Mexičané dokonce získali přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Juma Al Dhaheri.
     
    07:56
    Daniel Cuellar získal za brankou kotouč, vyjel si před brankoviště a oslovil na vzdálenější tyčku najíždějícího Jesuse Garcíu. Ten puk nedokázal procpat za Ahmeda Al Dhaheriho, který ho přizvedl nad!
    00:59 Sergej KUZNĚCOV - 1:0
     
    00:59
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Je tu první gól SAE! SERGEJ KUZNĚCOV se zbavil v rohu kluziště protihráče. Vyjel si až před brankoviště, kde obehrál dalšího obránce a po forhendové kličce brankáři zasunul kotouč do prázdné branky. Asistence: Luka Vukoja.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Kuzněcov (Vukoja), 10. Remmes (Vukoja), 20. Klavdijev (Usenko, Kuzněcov), 39. M. Al Dhaheri (Vukoja, Klavdijev), 46. Zacharov (Šapovalov), 46. Klavdijev (Kuzněcov, Usenko), 48. J. Al Dhaheri (Zacharov, Kuzněcov), 52. Kuzněcov (Dhaheri, Zacharov), 54. J. Al Dhaheri (Kuzněcov, Vukoja) – 21. Tapia (Ayala, Cuellar), 33. Apud (Cuellar, Diaz), 49. E. Valencia (Rullan, Chavez), 58. Cuellar (Garcia, Diaz)


    Spojené arabské emiráty: A. Al Dhaheri (Tomljenović) – Remess, Kuzněcov, M. Al Dhaheri, Šapovalov, Al Hadad (A), Al Ameri, Basajev – J. Al Dhaheri (C), Čujkov, Zacharov – Al Mahrouqi, Usenko, Klavdijev – Al Humaidi, Vukoja (A), Binsammoud – Al Muhairbi, Al Baloushi.
    Trenér: Dave Rich

    Mexiko: de Antunano (Payro) – Ugarte (C), Ayala, Matsubara, Rullan (A), Bonilla, Mendez – L. Valencia, E. Valencia, A. Valencia – Garcia, Cuellar, Tapia – Chavez, Apud, Diaz – Ramos, Rosales, Mendez.
    Trenér: Diego de la Garma

    Rozhodčí: Love-Dekazos (AUS) – Čch' (CHN), Kavlakoglu (TUR)

    Diváci: 48
    bahis siteleri