Švýcarsko – Finsko 2:1 (kon.) | Česko – Švédsko cz 4:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Finsko
Sobota 06.05.2023, 12:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky u online přenosu ze zápasu Euro Hockey Tour mezi Švýcarskem a Finskem.

    Švýcaři v prvním utkání turnaje podlehli Švédsku 0:3, Finové vyhráli nad českým výběrem 3:2 po prodloužení.

    Švýcarsko

    Země helvétského kříže se bude muset na MS obejít bez nějakých zvučnějších jmen z NHL. Trenér Patrick Fischer nebude moct počítat s žádným top útočníkem z NHL. Alespoň obranné řady vyztuží Janis Jerome Moser z Arizony a Tim Berni z Columbusu. Otazník je ještě u startu Romana Josiho, který se zatím nevyjádřil, zajisté ho ale na Českých hrách neuvidíme. Mezi útočníky z momentálního výběru není žádné jméno z NHL, velké posílení před MS se však již očekávat nedá, jelikož několik švýcarských hráčů z NHL je zraněno a New Jersey Devils, kde má švýcarský tým početné zastoupení, postoupilo do dalšího kola. Švýcaři tak budou muset spoléhat na útočníky ze své National league. Největší útočnou zbraní Švýcarů by měl být jeden z nejlepších tvůrců hry v Evropě Enzo Corvi, který by měl nastupovat v útočné formaci se svým spoluhráčem z Davosu a švýcarskou legendou Andresem Ambühlem. V útoku by se měl ještě trenér spoléhat na Gaëtana Haase, který má několik startů v NHL.

    Finsko

    Finsko bude na letošním mistrovství světa obhajovat zlato z minulého ročníku a znovu se o to pokusí před domácími fanoušky. V přípravě se zatím trenér Jukka Jalonen musel dvakrát smířit s porážkou, ve zbývajících pěti utkáních se pak Finsko radovalo z vítěztsví. Neposledy si Finové poradili s českým výběrem v prodloužení, těsně předtím ale finský národní tým nestačil na Švédsko poměrem 2:6. Mnohem překvapivější je ale výsledek z 21.4., kdy Jalonenův výběr prohrál na domácí půdě outsiderem z Dánskem.
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Genoni (van Pottelberghe) – Kukan, Geisser, Glauser, Fora, Marti, Loeffel, Berni, Moser – Riat, Senteler, Kneubühler – Richard, Heim, Simion – Herzog, Künzle, Thürkauf – Bertschy, Haas, Moy – Miranda.

    Finsko: Olkinuora (Larmi) – Määttä, Friman, Matinpalo, Kemiläinen, Riikola, Lindbohm, Koivisto, Seppälä – Armia, Anttila, Merelä – Björninen, Rajala, Kapanen – Manninen, Hartikainen, Suomela – Sallinen, Pesonen, Lammikko.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Špůr, Rampír.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Finové zastavili první švýcarskou rozehrávku, následně už se však Švýcarům podařilo probojovat do útočného pásma. Hned první přihrávka je ovšem nepřesná a končí mezi modrými čarami.
     
    01:16
    Zatím se hraje v pomalém tempu, na kotouči jsou častěji Švýcaři.
     
    01:41
    Gaëtan Haas se dvakrát ocitl sám v předbrankovém prostoru. V prvním případě jeho pokus zablokovala obrana, druhou střelu vytěsnil Jussi Olkinuora levým betonem.
     
    02:07
    Švýcaři jsou stále před finským brankářem a tlačí se do brankoviště.
     
    02:31
    Juuso Riikola vybojoval kotouč za vlastní brankou a Finové z hloubi pásma rozehrávají.
     
    02:57
    Finský tým se usadil v útočném pásmu, ale ke střele se nedostal, protože soupeř jej drží jen u mantinelu. André Heim pak obral o puk jednoho z finských hráčů, čímž dostal svůj celek zase do akce.
     
    04:11
    Finové se dostávají k první střele na branku. Waltteri Merelä obešel tři bránící hráče Švýcarska a nabídl kotouč Antti Suomelovi. Genoni zasahuje betonem.
     
    04:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    MARCO MIRANDA dostal přihrávku za kompletní finskou obranu a neměl tak před sebou nikoho, kdo by mu v individuální akci zabránil k přesné střele pod horní tyč. Asistence: Dario Simion.
    04:28 Marco MIRANDA - 1:0
     
    06:18
    Toni Rajala zakončoval z pravého kruhu zakončoval přečíslení dva na jednoho. Jeho rána na bližší tyč skončila na Genoniho betonu.
     
    07:07
    Finové se ocitli v dašlí velké šanci, když po komerční přestávce vyhráli vhazování v útočném pásmu a okamžitě se nastěhovali před brankoviště.
     
    07:41
    Marco Miranda nebyl daleko od druhého vstřelejého gólu. Po jeho práci na ose kluziště v předbrankovém prostoru totiž puk skončil za zády finského brankáře, ale pouze proletěl brankovištěm a skončil u levé tyče.
     
    08:35
    Miika Koivisto uklidňuje hru. Oba týmy střídají.
     
    09:13
    Koivistova rozehrávka ale nebyla vůbec přesná. Vystihl ji André Heim, který nahrál Jonnymu Kneubühlerovi, a ten z bezprostřední blízkosti vystřelil bez přípravy. Na druhé straně z rychlé protiakce zakončoval mezo betony Marko Anttila, také v tomto případě vyšel ze situace úspěšněji brankář soupeře.
     
    10:29
    Kasperi Kapanen měl na vrcholu levého kruhu dost prostoru na zakončení ke vzdálenější tyči. Leonardo Genoni opět zasahuje.
     
    11:57
    Po inkasované brance Finové trochu přidali na své aktivitě a snaží se o práci v předbrankovém prostoru. Do útoku se ovšem přes Švýcarskou obranu dostávají jen ojediněle.
     
    12:00
    Hra se trochu pozdrží kvůli problému s mantinelem.
     
    12:00
    Vše je opraveno, můžeme pokračovat.
     
    12:18
    Romainu Loeffelovi sice úplně nevyšla finální přihrávka na Tobiase Geissere, ten si ovšem kotouč sám našel a nenechal švýcarskou kombinaci bez zakončení. Jeho ránu z vrcholu levého kruh zblokovala jedna z hokejek do ochranné sítě.
     
    13:01
    Hraje se v útočném pásmu Švýcarska, Finové svého soupeře drží u mantinelu a nedovolují mu dostat do pozice vhodné pro zakončení.
     
    13:46
    Švýcarské přihrávky při rozehrávce z vlastního pásma nejsou přesné, ale to vůbec nevadí, protože i to stačí k tomu, aby se hráči v bílých dresech dostali dopředu. Teď je navíc odpískáno zakázané uvolnění Finů.
     
    14:20
    Finové se usadili v útočném pásmu, jejich kombinace je ale zatím umístěna za brankou soupeře, odkud se přes bránící hráče nemohou dostat.
     
    15:18
    Jere Sallinen tečoval střelu Miiky Koivista od modré čáry. Na pravém kruhu ale příliš přesný nebyl a kotouč tak letěl vzduchem nalevo od švýcarské branky. Na úrovni horní tyče ještě zkusil něco vymyslet Hannes Björninen, ale ani jeho teč nebyla přesná.
     
    16:51
    V první třetině se hraje spíše v pomalém tempu, což potvrzují také její závěrečné minuty. Finští hráči jsou s kotoučem za svou brankou a s rozehrávkou očividně nikam nespěchají.
     
    17:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    I to ale finskému celku stačilo k vyrovnání. Finové se totiž po levém křídle dostali do pásma, kde sice o puk přišli, ale jednomu ze švýcarských hráčů se nepovedlo vyhození zpoza branky. OLLI MÄÄTTÄ dostal v této situaci kotouč přímo na hokejku a střelou z levého kruhu ke vzdálenější tyči se nemýlil. Asistence: Bez asistence.
    17:25 Olli MÄÄTTÄ - 1:1
     
    18:23
    Švýcaři se po inkasované brance rychle nahrnuli do pásma a zahrozili, nebezpečné byly hlavně střely z levého křídla. Jenže v jejich útočném pásmu došlo také k faulu. Calvin Thürkauf (Švýcarsko) dostává menší trest za podrážení.
     
    18:53
    Finové se zatím k přesilovkové střele nedostali. Švýcaři drží kotouč daleko od Genoniho, finská dvojice se snaží najít recept na rozehrávku zpoza vlastní brány.
     
    19:28
    Teď už jsou Finové v útočné třetině, stále jen kombinují.
     
    19:51
    Finové vyhráli dlouhý souboj o kotouč v rohu kluziště a z vrcholu pravého kruhu následně vystřelil Toni Rajala, který u bližší tyče trefil připraveného Leonarda Genoniho. O dorážku se postaral Jere Sallinen, jehož střelu zablokovali bránící Švýcaři.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Švýcarskem a Finskem nepřinesla příliš šancí nebo zajímavých událostí. Lépe do utkání vstoupili Švýcaři, kteří se zaslouženě dostali do jednobrankového vedení, o které se postaral Marco Miranda. Finové se následně nepatrně zvedli a začali také hrozit, nicméně stále platilo, že oba brankáři neměli příliš práce. Finský celek v závěru první dvacetiminutovky přece jen vyrovnal, když se po chybě Švýcarů prosadil Olli Määttä. Švýcaři odpověděli rychlou ofenzivou, jenže v té faulovali a Finsko si část přesilovky přenese i do začátku druhé třetiny.
    Ta začne cca v 12:56.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Švýcaři hrají v plném počtu.
     
    20:44
    Hra pět na pět ale netrvala příliš dlouho. Finové pokračovali ve své aktivní hře a donutili Michaela Foru (Švýcarsko) faulovat. Ten dostává menší trest za krosček.
     
    21:12
    Zdá se, že Finové vstoupili do druhé třetiny jako úplně jiný tým. Teď v přesilovce nadělali zmatky ve švýcarském brankovišti, když vytáhli Genoniho z branky a Toni Rajala zakončoval k odkyrté levé tyči.
     
    22:01
    Sven Senteler a Fabrice Herzog se proti přesile vydali do útočného pásma. Ve svém tažení se do střely nehrnuli, ale posbírali sekundy u mantinelu útočného pásma.
     
    22:38
    Také Riat zavezl kotouč před Jussiho Olkinuoru. U brankoviště zabrzdil a jen vyčkává. Michael Fora se za pár sekund vrátí do hry.
     
    22:44
    Švácaři hrají v plném počtu.
     
    23:27
    Švýcaři nahodili kotouč do pásma, kde vyhráli souboj u mantinelu a Christoph Bertschy z levého křídla zahrozil. Jeho pokus vykopl Jussi Olkinuora levým betonem. Následuje vyloučení. Marko Anttila (Finsko) dostává menší trest za sekání.
     
    23:43
    Švýcarsko vyhrálo vhazování v útočném pásmu a Fabrice Herzog ihned zahrozil, když si chtěl od levé tyče obhodit beton finského gólmana.
     
    24:27
    Švýcaři jsou ve své první přesilovce v utkání nebzepeční a zakončenují z dobrých pozic. Finové až po minutě pod tlakem vyhazují.
     
    24:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Máme tady využitou přesilovku. Romain Loeffel vystřelil z vrcholu levého kruhu a CALVIN THÜRKAUF měl v předbrankovém prostoru dost místa na přesnou teč, která kotouč nasměrovala pod betony finského brankáře. Asistence: Romain Loeffel.
    24:49 Calvin THÜRKAUF - 2:1
     
    25:26
    A vedení Švýcarska mohlo být dvoubrankové. Kotouč po střele Riata nebezpečně poskakoval na brankovišti. Jussi Olkinuora s ním měl velké problémy.
     
    26:43
    Iniciativu po delší době převzali opět Finové, kteří se bez větších problémů usadili v útočném pásmu. Střela Miiky Koivista od modré čáry je ovšem nepřesná.
     
    27:23
    Na druhé straně chtěli něco vymyslet Sven Senteler a Marco Miranda. U levé tyče se ale přes bránící hráče Finska k puku nedostali.
     
    27:57
    Ze středního pásma se do útoku rychle přihnal Damien Riat, který objel branku a rozhodl se nabídnout puk některému ze svých spoluhráčů. Přihrávku zblokoval Hannes Björninen.
     
    28:38
    Valtteri Kemiläinen získal kotouč v rohu obranného pásma a zavezl jej za branku. Finové opět uklidňují hru a nikým nebránění pomalu rozjíždí akci od Jussiho Olkinuory.
     
    29:04
    Po komerční přestávce je hra plná nepřesností, herní tempo se ale v porovnání s první třetinou znatelně zvýšilo a my tak můžeme vidět časté rychlé protiútoky.
     
    29:46
    O jeden takový se postaral Fabrice Herzog, jehož střela z levého kruhu k vzdálenější tyči skončila na levém betonu finského brankáře.
     
    29:59
    Gaëtan Haas byl v mezikruží připraven na teč sřely Tylera Moye od modré čáry, ale pokus letěl mimo jeho dosah. U mantinelu se k puku dostali Finové, kteří v přečíslení neuspěli.
     
    31:15
    Joel Armia poslal svůj střelecký pokus z mezikruží nad levý horní roh Švýcarské branky. Finové jsou v útočném pásmu aktivní, ale Leonardo Genoni příliš práce nemá.
     
    32:47
    Tanner Richard projel předbrankovým psotorem a tečoval střelu Christopha Bertschyho k pravé tyči. Tímto pokusem neuspěl, z levého křídla to o chvíli později zkusil Bertschy sám, ale i jeho střela skončila na finském brankáři.
     
    33:46
    Finové ve středním pásmu přidali na rychlosti, to ovšem Švýcarům nezabránilo v tom, aby i nadále svého soupeře úspěšně odstavovali od kotouče. Po nahození se tak opět hraje před Jussim Olkinuorou.
     
    34:19
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Harri Pesonen – 2 min., napadení.
     
    34:38
    Na střelu Deana Kukana z levého kruhu Jussi Olkinuora příliš neviděl, ale měl štěstí, protože jej prudká rána trefila. Hra je přerušena.
     
    34:50
    Finové vyhráli vhazování na levém kruhu obranného pásma a vyhazují na druhou stranu kluziště.
     
    35:29
    Finům se daří držet kotouč daleko od své branky. Švýcaři se sice snaží prodrat dopředu, ale jejich ofenziva končí ve středním pásmu.
     
    36:03
    Až nyní se Švýcaři usadili v pásmu, ale ne na dlouho. Střelu Janise Mosera zblokoval jeden z Finů, který okamžitě vyhazuje.
     
    36:19
    Finové hrají v plném počtu.
     
    36:59
    Teemu Hartikainen nabruslil do útočného pásma po pravém křídle, čímž pro svůj celek vybojoval útočné pásmo. Švýcaři ovšem drží hru převážně kolem mantinelu a ke střele se tak Seveřané nedostávají.
     
    37:13
    Po vyhraném vhazování a krátké kombinaci vypálil od modré čáry Nikolas Matinpalo. Proti jeho sřele zasahuje Leonardo Genoni svými betony.
     
    37:57
    Na druhé straně přichází také nebezpečná střela od modré v podání Christiana Martiho. Také Jussi Olkinuora předvedl u své pravé tyče povedený zákrok.
     
    38:38
    Niklas Friman a Miika Koivisto drží kotouč před finskou brankou a čekají na své spoluhráče, aby mohli pokračovat v rozehrávce.
     
    39:24
    Waltteri Merelä v souboji na modré čáře obehrál švýcarského obránce a hra se dostává do středního pásma.
     
    39:45
    Gólman Leonardo Genoni (Švýcarsko) podrazil Teemu Hartikainena při zakončení brejku, za což pochopitelně následujě dvouminutový trest. Ten odpyká Dario Simion.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině toho bylo k vidění daleko více než v první části zápasu. V jejím úvodu dohrávali Finové přesilovou hru, kterou si záhy ještě jednou zopakovali. I přes jejich aktivitu to ale byli Švýcaři, kteří svou následnou početní výhodu využili. Konkrétně to byl Calvin Thürkauf, kdo si připsal zatím rozdílovou branku. V dalším průběhu byly šance na obou stranách, blíže gólu ale byli po celou dobu Švýcaři, kteří zakončovali z nebezpečnějších pozic. Finové budou mít šanci na opětovné vyrovnání hned zkraje třetí třetiny, kdy je čeká ještě téměř celé přesilová hra po faulu švýcarského brankáře.
    Třetí třetina začne cca v 13:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Finové začínají třetí třetinu v početní výhodě. Rozehrávají do levé tyče své branky.
     
    40:55
    Finové doplácí na nepřesné přihrávky a skákavý puk. Hned tři hráči totiž mohli v přesilovkové kombinaci zakončovat z první, jenže měii problém se zpracováním. Mezitím se Švýcaři k soupeřům dostali a jejich střely zablokovali.
     
    41:45
    Švýcaři hrají v plném počtu.
     
    42:31
    Při hře pět na pět už se ke slovu dostávají také Švýcaři, kteří rychle přebírají iniciativu. Nedaří se jim ovšem dostat přes střední pásmo.
     
    43:38
    Na střelu Christiana Martiho od modré čáry Jussi Olkinuora přes clonící hráče vůbec neviděl. Jeden ze Švýcarů se pokoušel ještě o teč, ale kotouč i tak pouze proletěl kolem levé tyče finské brány.
     
    43:55
    Švýcarům se po úvodních nepříjemnostech ve třetí třetině podařilo usadit v útočném pásmu a hrozí. Po kombinaci přišla finální střela z levého kruhu, kterou Jussi Olkinuora zastavil na poslední chvíli.
     
    44:57
    Mike Künzle neměl při zakončení z hranice brankoviště štěstí a kotouč mu z hokejky sjel. U levé tyče byl připraven Gaëtan Haas, který už bližší beton Jussiho Olkinuory prověřil a postaral se také o dorážku.
     
    45:30
    Kasperi Kapanen obešel po levém křídle švýcarské obránce, ale až do zakončení se nedostal, protože byl na poslední chvíli zastaven.
     
    46:24
    V přečíslení tři na dva nahodil kotouč z levého křídla na branku Jere Sallinen. Puk končí na bránou, z této akce Finů nic nebezpečného nevznikne.
     
    47:03
    Nyní se před branku nahrnuli Toni Rajala a Juho Lammikko. Druhý jmenovaný z blízkosti švýcarské branky zakončil nad.
     
    47:40
    Hraje se v útočném pásmu Švýcarska. Oba celky bojují o kotouč v rohu kluziště.
     
    48:07
    Finové bez problémů přešli přes střední pásmo, ale před Genonim se nedokázali udržet. Znovu se opakuje souboj u mantinelu v útočém pásmu Švýcarska.
     
    48:47
    Gaëtan Haas zachytil na útočné modré čáře finskou rozehrávku a vydává se blíže k Olkinuorovi. Nemá ovšem kolem sebe žádného ze svých spoluhráčů, kterému by mohl nahrát do lepší pozice.
     
    49:47
    Sakari Manninen obral Damiena Riata o puk ve středním pásmu a posílá kotouč na beky, kteří v klidu rozehrávají. Manninen je stále na stejném místě a říká si o přihrávku, protože kolem sebe nemá nikoho ze Švýcarů.
     
    50:34
    Marko Anttila dobře pracuje v předbrankovém prostoru, kde se dostal ke dvěma nebezpečným zakončením. S oběma si Leonardo Genoni poradil a zakročil proti nim betonem.
     
    51:25
    Finové jsou velmi aktivní, jejich pokusy ze střední vzdálenosti končí na bránících hráčích Švýcarska.
     
    52:03
    Fabrice Herzog s potížemi dostává kotouč do středního pásma. Švýcaři ustáli tlak Finů, ti ovšem nevypadají, že by chtěli jen tak končit.
     
    52:48
    Švýcaři vybojovali puk za finskou brankou a Dean Kukan po dvou přihrávkách zkusil své štěstí skrytou střelou od modré. Prudkou ránu blokuje jeden u finských obránců.
     
    53:29
    Kasperi Kapanen zakončil z pravého křídla, jeho střelu zblokoval Janis Moser. Ke střele z vrcholu pravého kruhu se pak dostal ještě Nikolas Matinpalo, jehož pokusil Leonardo Genoni vykopl levou bruslí do tyče.
     
    53:49
    Švýcaři vyhráli vhazování ve vlastním pásmu a šikovně obloučkem vyhazují.
     
    54:19
    Tim Berni a Andrea Glauser si neporadili s rozehrávkou. Romain Loeffel vše hasí obětavým blokem střely z vrcholku kruhů.
     
    54:58
    Finové drží svého soupeře pod tlakem. Olli Määttä schoval svou střelu za bránící hráče a trefil Genoniho levé rameno.
     
    55:34
    André Heim zaváží puk po pravém křídle do útočného pásma, tam jen těsně bráněn finskými hráči, a tak jde opravdu spíš jen o vymanění se z tlaku, než o útočnou akci.
     
    55:44
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Tanner Richard – 2 min., podrážení.
     
    Dnešní utkání sleduje 3468 diváků.
     
    55:48
    Švýcaři se bleskově osvobozují.
     
    56:05
    Toni Rajala nahodil kotouč do útočného pásma, kde se jej ovšem nikdo neujal, a tak Švýcaři podél mantinelu opět posílají na druhou stranu kluziště.
     
    56:28
    Finy v ofenzivě zastavuje postavení mimo hru.
     
    56:33
    Dean Kukan s odrazem o mantinel dostává kotouč do středního pásma.
     
    56:48
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Valtteri Kemiläinen – 2 min., hákování.
     
    56:58
    Olli Määttä prošel po levém křídle přes švýcarskou bránící čtveřici. Finové se pokouší usadit v pásmu, ale zatím se jim to nedaří.
     
    57:40
    Hra čtyři na čtyři přináší poklidnou hru, žádný větší útočný výpad nebo šanci jsme neviděli.
     
    57:44
    Švýcaři hrají v plném počtu. Začíná jejich zkrácená přesilovka.
     
    58:31
    Švýcarsko se v posledním minutách třetí třetiny ve vlastní přesilovce nikam nežene a drží kotouč u své branky. Teď to totiž Švýcarům stačí.
     
    58:48
    Finové hrají v plném počtu. Následně sahají po hře bez gólmana.
     
    59:27
    Je odpískáno zakázané uvolnění Finů. Jussi Olkinuora se vrací do branky, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    59:38
    Po krátkém souboji za finskou brankou je hra opět přerušena. Kotouč totiž skončil v ochranné síti.
     
    59:43
    Toni Rajala protečoval puk do útočného pásma. Jussi Olkinuora opět míří na střídačku.
     
    59:58
    Teemu Hartikainen si udělal místo za švýcarskou brankou, odkud poslal kotouč na levý kruh na Toniho Rajalu. Jeho střelu z první likviduje u bližší tyče Leonardo Genoni.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině už si Švýcaři své jednobrankové vedení doslova ubránili. Finové byli v poslední části zápasu jasně lepší, na švýcarskou obranu si ale nepřišli a nepomohla jim k tomu ani přesilovka v samotném závěru.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni za Finsko Olli Määttä a za Švýcarsko Gaëtan Haas. (14:38:09)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Miranda (Simion), 25. Thürkauf (Loeffel) – 18. Määttä


    Švýcarsko: Genoni (van Pottelberghe) – Kukan, Geisser, Glauser, Fora, Marti, Loeffel, Berni, Moser – Riat, Senteler, Kneubühler – Richard, Heim, Simion – Herzog, Künzle, Thürkauf – Bertschy, Haas, Moy – Miranda.
    Finsko: Olkinuora (Larmi) – Määttä, Friman, Matinpalo, Kemiläinen, Riikola, Lindbohm, Koivisto, Seppälä – Armia, Anttila, Merelä – Björninen, Rajala, Kapanen – Manninen, Hartikainen, Suomela – Sallinen, Pesonen, Lammikko.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Špůr, Rampír

    Diváci: 3468
    bahis siteleri