Kolín nad Rýnem – Hertha 5:2 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
5:2 (3:2)
Hertha BSC
Pátek 12.05.2023, 20:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Jan Thielmann se zapojil do rychlého přechodu po pravé straně. Centr na Tiggese skončil u DENISE HUSEINBAŠIĆE a ten levačkou uklidil míč pod střechu brány.
     
    69
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají uklidňující čtvrtý gól! Maina na levém okraji pokutového území na druhý pokus přihrál přes Serdara před bránu. Kempf neuhlídal TIMA HÜBERSE a ten vzpřímenou nohu zvedl míč nad dánského gólmana Herthy, která je ještě blíže sestupu do druhé ligy.
     
    43
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Vedení se při bláznivé přestřelce vrací na stranu Kolína! Střídající Tigges vytáhl míč na útočnou polovinu. Tam na jeho dílo navázal Maina a zleva přihrál ILJÁSI SCHIRÍMU, jenž s přispěním Plattenhardtovy teče vystřelil do protipohybu Olivera Christensena.
     
    39
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Vedení 2:1 Herthě dlouho nevydrželo! TIMO HÜBERS perfektně načasoval výskok za Kainzovým centrem z levé strany. Vystoupal nad dvojici obránců a hlavou prodloužil balon na zadní tyč.
     
    33
    Hertha právě vstřelila branku!
    Lukebakio vyběhl za nákopem Dárdaie. V pokutovém území při zasekávačce upadl, ale i tak byl schopen přisunout balon k STEVANU JOVETIĆOVI. Zkušený Černohorec se dlouho nerozpakoval se zakončením a Schwäbe se za ním marně natahoval ke své levé tyči.
     
    18
    Hertha právě vstřelila branku!
    Berlíňané z první střely na bránu srovnávají na 1:1! Richter si užíval volnosti na levé straně. Finální pas do malého boxu se od Chabota a Schindlera přemístil před LUCASE TOUSARTA a ten neomylně nasměroval balon k bližší tyči.
     
    8
    Kolín nad Rýnem právě vstřelil branku!
    Schindler rychle vhodil aut a nadvakrát poskytl míč Martelovi, který přesným centrem na zadní tyč zaevidoval první asistenci v sezoně. Přispěla k tomu hlavička DAVIEHO SELKEHO, jenž skóroval navzdory střetu s hlavou Uremoviće.

    Michal Břuchanský

    Branky: 8. Selke (Martel), 39. Hübers (Kainz), 43. Schirí (Maina), 69. Hübers (Maina), 81. Huseinbašić – 18. Tousart, 33. Jovetić (Lukebakio)

    Karty:   23. Martel (KLN), 72. Hübers (KLN) – 37. Lukebakio (HER), 45+5. Dárdai (HER), 73. Mittelstädt (HER), 78. Rogel (HER), 90+1. Serdar (HER), 90+1. Ngankam (HER), 90+2. Richter (HER)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 15:3. Střely mimo: 13:6. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:14.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Schwäbe – Ljubičić, Hübers, Chabot, Hector (C) – Schirí, Martel (46. Thielmann) – Schindler (70. Kilian), Kainz (70. Huseinbašić), Maina (84. Lemperle) – Selke (24. Tigges).
    Náhradníci: T. Horn – Limnios, Olesen, K. Pedersen.

    Trenér: Steffen Baumgart

    Hertha BSC: Christensen – Kenny, Uremović (12. Rogel), Kempf, Plattenhardt (C) (61. Mittelstädt) – Lukebakio (80. Ejuke), Tousart, Dárdai (61. Serdar), Richter – Niederlechner (61. Ngankam), Jovetić.
    Náhradníci: Ernst – Boateng, Boëtius, Pekarík.

    Trenér: Pál Dárdai

    Rozhodčí: Jablonski – Kempter, Unger
    bahis siteleri