Admira Praha – Motorlet 1:1 (kon.) | Dukla B – Písek 1:2 (kon.) | Plzeň B – Zbuzany 0:0 (odl.)
Povltavská – Karlovy Vary 1:0 (kon.)
konec
FK Admira Praha
1:1 (1:0)
FK Motorlet Praha
Neděle 14.05.2023, 10:15 • Stadion FK Admira Praha, Praha 8–Kobylisy • Česká fotbalová liga (A) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Napočtenou někdy příště! (12:22:13)
     
    Dnešní utkání sledovalo 285 diváků.
     
    Co se dalšího programu týmů týče, Admiru příští týden čeká duel na půdě Králova Dvora a Motorlet se vrátí domů, kde bude hostit další pražský tým: Vltavín.
     
    V Kobylisích máme dohráno! Malé pražské derby mezi Admirou a Motorletem končí zaslouženou remízou, oba týmy si tak to tabulky připisují jeden bod. Nutno podotknout, že nerozhodný výsledek souboji sluší: oba týmy podaly dobrý výkon, máme za sebou devadesát minut vyrovnaného a atraktivního fotbalu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Body se dnes budou dělit. Svatyně Motorletu byla v závěru pod obřím tlakem, který ale vedl jen k hodně nepovedené střele z hranice vápna.
     
    90+3
    Zahálka se během chaotické situace v hostujícím vápně na sekundu uvolnil a rovnou chtěl vypálit, jenže jeho zakončení zblokoval bránící Čuba.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
    ze hřiště odchází Michal Rataj, přichází František Čuba.
     
    90+1
    Někdo z hostů teď zastavil domácí akci pouze za pomoci faulu. Hráči v modrých dresech staví zeď, tenhle kop by jim potenciálně mohl pěkně zavařit.
     
    90
    Nastavují se celkem čtyři minuty.
     
    89
    Základní hrací doba je pomalu ale jistě u konce. Ani jeden tým se nechce smířit s remízou, a k vidění je tak velmi svižná podívaná. Aktivnější je Motorlet.
     
    88
    Žižkův nákop na pravou stranu šel hned několik metrů vedle hráče, kterému byl nejspíš určen. Admira se tak vrátí na míč na své polovině hrací plochy.
     
    87
    Keller tentokrát balón rozehrál nakrátko, dopředu se ho nyní snaží protáhnout Zahálka. Uvidíme, zdali se Admiře podaří založit nějakou hezčí akci.
     
    86
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
    ze hřiště odchází Dominik Nátr, přichází Zdeněk Žižka.
     
    85
    Hosté si vybojovali další rohový kop, který bude od levého praporku zahrávat Bernardo. Ještě předtím však uvidíme střídání v táboře Jinonických.
     
    84
    Motorlet rozebral domácí akci a vyrazil do protiútoku. Šulc nabídl balón Bernardovi, jehož následný centr ovšem vystihl pouze bránící protihráč.
     
    83
    Střídání v týmu FK Admira Praha:
    ze hřiště odchází Michal Douděra, přichází Petr Kunc.
     
    82
    Šulc na straně nedokázal prokličkovat přes tři protihráče, kteří nicméně míč zvládli jen poslat mimo hru. Hosté mají jasnou převahu a budou znovu vhazovat.
     
    81
    Exekuce nařízeného kopu se ujal sám Bernardo, jehož pokus byl zblokován. Uvidíme roh jinonického výběru, domácí prožívají těžké chvíle.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 14. Horák – 52. Kolář

    Karty:   79. Keller (ADM) – 32. Rataj (MOT)


    FK Admira Praha: Keller – Herc, Skalický, Fric, Martinic (C) (77. Trajhan), Čácha, Douděra (83. Kunc), Jandovský (63. Záruba), Čížek, Zahálka, Horák (46. Mráz).
    Náhradníci: Ježek – Vlček, Konejl.

    Trenér: František Peřina.

    FK Motorlet Praha: Kotek – Filip, Čepelák (C), Šulc, Rataj (90+1. Čuba), Nátr (86. Žižka), Kolář (63. Hrabina), Gilian (63. Kučerka), Bernardo, Hauer, Hroník (63. Ambadu).
    Náhradníci: Mihálek – Pokorný.

    Trenér: Martin Poustka.

    Rozhodčí: Doubrava – Švagr, Gerhardt.

    Diváci: 285
    bahis siteleri