Německo – Francie 5:0 (kon.) | Slovensko – Norsko 4:1 (kon.) | Kanada – Česko cz 3:1 (kon.)
Švédsko – USA 3:4 (po pr.) | Švýcarsko – Lotyšsko 3:4 (po pr.) | Finsko – Dánsko 7:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
Norsko
Úterý 23.05.2023, 11:20 • Arena Riga, Lotyšsko • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Richard PÁNIK - 4:1
     
    58:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko zvyšuje vedení! Gólem do prázdné brány se trefil RICHARD PÁNIK, jenž vyhrál souboj v pravém kruhu a dokázal obejít norského hráče a poslat kotouč do prázdné brány. Bez asistence.
    23:10 Markus VIKINGSTAD - 3:1
     
    23:10
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Fantastický signál! Berg-Paulsen se podíval v rohu do hry a uviděl přesně najíždějícího MARKUSE VIKINGSTADA, který se zjevil ve slotu nikým nebráněn a pouze napálil puk do šibenice. Škorvánek byl takřka bez šance. Zápas nabírá nový náboj. Asistence: Thomas Berg-Paulsen, Thomas Valkvae Olsen.
    15:43 Róbert LANTOŠI - 3:0
     
    15:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla velká paráda! Róbert Lantoši se rozjel od Škorvánkovy branky a nekompromisně prokličkoval skrze norskou defenzívu a dvě pásma. Před Haukelandem udělal hbitý blafák a zasunul puk do šibenice. Žasneme! Stejně jako prořídlé ochozy Areny Riga. Asistence: František Gajdoš.
    07:30 Peter CEHLÁRIK - 2:0
     
    07:30
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko jde do dvoubrankového vedení! Samuel Kňažko poslal puk na Mislava Rosandiće, který za modrou čárou poslal puk na bránu. Před Haukelandem byl volný PETER CEHLÁRIK, jenž zamíchal s pukem a dostal jej za brankovou čáru. Asistence: Mislav Rosandić, Samuel Kňažko.
    03:58 Marek HRIVÍK - 1:0
     
    03:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Pavol Regenda vyvezl puk do útočného pásma. Poslal přihrávku na Richarda Pánika, který jej vyvezl za norskou bránu. Sem nabruslil kapitán MAREK HRIVIK, jenž poslal puk Haukelandovi za záda přímo zpoza brány. Asistence: Richard Pánik, Pavol Regenda
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Johan Čáp

    Šárka Kolková

    Branky a nahrávky: 4. Hrivík (Pánik, Regenda), 8. Cehlárik (Rosandić, Kňažko), 16. Lantoši (Gajdoš), 59. Pánik – 24. Vikingstad (Berg-Paulsen, Valkvae Olsen)


    Slovensko: Škorvánek (Hlavaj) – P. Koch, Nemec, Ivan, Grman, Kňažko, Rosandić, Jánošík, Gajdoš – Regenda, Hrivík (C), Pánik – Cehlárik (A), Hudáček, Kelemen – Kudrna, Sukeľ (A), Lantoši – Tamáši, Čacho, Lunter.
    Trenér: Craig Ramsay.

    Norsko: Haukeland (Arntzen) – Lilleberg, Hansen, Johannesen (A), Engeland Andersen, Krogdahl, Kåsastul – Berg-Paulsen, Vikingstad, Valkvae Olsen – Olimb (C), Trettenes (A), Martinsen – Olden, Haga, E. Salsten – Steen, Hoff, H. Salsten – Vesterheim.
    Trenér: Tobias Johansson.

    Rozhodčí: Bloski, Hunnius – Cattaneo, Wyonzek.

    Diváci: 4170
    bahis siteleri