Elche – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Madrid – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Villarreal – Cádiz 2:0 (kon.)
Real Betis – Getafe 0:1 (kon.) | Espanyol – Atlético 3:3 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
3:3 (0:2)
Atlético Madrid
Středa 24.05.2023, 22:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 3:3! RCDE Stadium v Barceloně snad spadne! Domácí předvádějí neskutečný závěr zápasu. VINÍCIUS SOUZA si našel centr Vidala z pravé strany a svou hlavičku poslal k levé tyči. Asistence: Aleix Vidal.
     
    76
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo je zpět a snižuje na 2:3! K pokutovému kopu se postavil JOSELU, jenž zakončil do levé strany pod horní tyč, kde sice šel také gólman Grbić, ale na balón nedosáhl.
     
    64
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 1:3! Po centru Vidala z rohového kopu se na přední tyči dostal ke hlavičce CÉSAR MONTES a ten už prostřelil Grbiče. Standardní situace dnes má domácí tým velmi dobré. Asistence: Aleix Vidal.
     
    46
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Hosté už po šestnácti vteřinách druhé půle jdou do tříbrankového vedení! Ángel Correa vypálil z dálky, ovšem Fernando Pacheco vyrazil míč pouze před sebe, kde se jako první zjevil YANNICK CARRASCO a prosadil se. Asistence: Ángel Correa.
     
    45+1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Videorozhodčí rozhodl, že míč byl celým objemem za brankovou čárou! Autorem branky tak je ANTOINE GRIEZMANN. Fernando Pacheco tudíž vyrazil balón o pár centimetrů za čárou. Po velkém tlaku Espanyolu dává Atlético druhý gól.
     
    21
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení a po tomhle gólu nebude mít brankář Pacheco čisté svědomí! Hermoso totiž poslal skvělou přihrávku na SAÚLA, který se dostal do zakončení z velkého úhlu a dokázal překonat gólmana střelou o tyč. Asistence: Mario Hermoso.

    Michal Raška

    Branky: 64. Montes (A. Vidal), 76. Joselu (pen.), 79. Souza (A. Vidal) – 21. Saúl (Hermoso), 45+1. Griezmann, 46. Carrasco (Correa)

    Karty:   66. A. Vidal (ESB), 80. Souza (ESB) – 75. Grbić (ATM), 89. C. Martín (ATM)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 13:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 16:1. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 6:9.
    Espanyol Barcelona: F. Pacheco – Ó. Gil (55. A. Vidal), Montes, Calero (46. Souza), Cabrera, Oliván (78. Pedrosa) – Melamed, Darder (C), De. Suárez (55. Expósito) – Puado (78. Braithwaite), Joselu.
    Náhradníci: Álv. Fernández, J. García – Bare, S. Gómez, Lazo, Koleosho, Pierre-Gabriel.

    Trenér: Luis García

    Atlético Madrid: Grbić – Molina, Witsel, J. Giménez, Hermoso, Carrasco (88. Reguilón) – de Paul (77. Barrios), Koke (C) (88. Kondogbia), Saúl – Griezmann, Correa (77. C. Martín).
    Náhradníci: Gomis – Doherty, A. Moreno II, M. Moreno, Bri.

    Trenér: Diego Simeone

    Rozhodčí: López – Sevilla, Serrato
    bahis siteleri