Barcelona – Wolfsburg 3:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:2 (0:2)
VfL Wolfsburg
Sobota 03.06.2023, 16:00 • Philips Stadion, Eindhoven • Liga mistryň • Finále
Předzápasové kurzy
    70. Fridolina ROLFÖOVÁ - 3:2
     
    70
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Obrovská euforie na straně Barcelony! Wolfsburg se nechal chytit do Csaplárovy pasti! Obrovskou chybu udělala Lynn Wilmsová, která měla míč na kopačce ve vlastním malém vápně. Místo, aby ho odkopla do bezpečí, tak nastřelila spoluhráčku Hendrichovou, od níž se hrací předmět odrazil k Marioně Caldenteyové. Ta ho posunula doleva na FRIDOLINU ROLFÖOVOU, která střílela už na prázdnou bránu – 3:2.
    50. Patricia GUIJARROVÁ - 2:2
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! Katalánkám stačily na vyrovnání necelé dvě minuty! Skvěle si počínala Aitana Bonmatíová, která u pravé postranní čáry vykoupala bránící hráčku. Poté odcentrovala a našla hlavu PATRICIE GUIJARROVÉ, která opět nedala Frohmsové žádnou šanci. Guijarrová je velkou hrdinkou úvodu druhé půle. Hráčky Wolfsburgu by si naopak asi nejraději vzaly time-out, kdyby to ve fotbale šlo – 2:2.
    48. Patricia GUIJARROVÁ - 1:2
     
    48
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona se rychlým gólem ve druhé půli vrací do hry! Výborně to udělala Caroline Graham Hansenová, která si na pravé straně předkopla míč do pokutového území, využila, že obranu Wolfsburgu možná zmátla z ofsajdu se vracející hráčka, která se ale do hry nezapojila a míč si doběhla sama Hansenová. Ta pak nahrála před bránu PATRICII GUIJARROVÉ, která zblízka rozvlnila síť za Frohmsovou.
    37. Alexandra POPPOVÁ - 0:2
     
    37
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Vlčice zatím udělují Barceloně lekci z produktivity! Felicitas Rauchová vyvezla míč z vlastní poloviny dopředu. Tam nahrála doleva Ewě Pajorové, která poslala před bránu přesný centr, který nabíhající ALEXANDRA POPPOVÁ jako kvalitní kladivo precizně zatloukla za záda bezmocné Pañosové – 0:2.
    3. Ewa PAJOROVÁ - 0:1
     
    3
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tak to je pro německý tým začátek jako hrom! Nejlepší střelkyně letošního ročníku LM EWA PAJOROVÁ obrala o míč rozehrávající Bronzeovou, následně na nic nečekala a z nějakých 20 metrů vystřelila. Sandra Pañosová si na balón směřující k tyči po její pravé ruce konečky prstů sáhla, ale vytěsnit ho nedokázala.

    Martin Augustin

    Branky: 48. Guijarrová, 50. Guijarrová, 70. Rolföová – 3. Pajorová, 37. Poppová

    Karty:   33. Bonmatíová (BAR), 90+4. Paredesová (BAR) – 22. Hendrichová (WOF), 77. Jónsdóttirová (WOF), 83. Wilmsová (WOF), 90+4. Poppová (WOF)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 10:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13.
    FC Barcelona: Pañosová (C) – Bronzeová, Paredesová, Leónová, Rolföová – Bonmatíová (90. Putellasová), Walshová (90. Engenová), Guijarrová – Hansenová (79. Crnogorčevićová), Paralluelová (70. Geyse), Caldenteyová (79. Pinaová).
    Náhradníci: Collová – Codinaová, Fernándezová, Torrejónová, Vilamalaová, Rábanová, Lópezová.

    Trenér: Jonatan Giráldez

    VfL Wolfsburg: Frohmsová – Wilmsová (84. Hegeringová), Hendrichová, Janssenová, Rauchová – Oberdorfová, Roordová (72. Lattweinová) – Jónsdóttirová, Huthová (C), Poppová – Pajorová (84. Bremerová).
    Náhradníci: Weißová, Kiedrzyneková – Agrežová, Demannová, Wolterová, Blomqvistová, Wedemeyerová, Waßmuthová, Brandová.

    Trenér: Tommy Stroot

    Rozhodčí: Fosterová (WAL) – O'Neillová (IRL), Overtoomová (NED)

    Diváci: 35 000
    bahis siteleri