Kanada – Česko 5:0 (kon.) | J. Korea – Itálie 2:1 (3:2 po s.n.) | Česko – Čína 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Čína
Neděle 04.06.2023, 23:00 • Moose Jaw Events Centre • MS v para hokeji • O 3. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:46 Radek ZELINKA - 3:2
     
    43:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází třetí český gól, který by mohl mít bronzovou příchuť, zbývá posledních 74 vteřin! Jako správný kapitán na sebe vzal zodpovědnost RADEK ZELINKA, zpoza levého kruhu vypálil po ledě a překvapenému gólmanovi kus černé gumy propadl pod tělem! Bez asistence.
     
    41:48
    Početní převahu si zahraje i Česko! Důvodem je nedovolený zákrok Čang Čenga za nebezpečné najetí do Radka Zelinky. Dvě minuty za téčko.
     
    39:11
    Nepříjemnost pro český celek, který v blížícím se závěru míří do oslabení. Miroslav Novotný fauloval Čang Čenga, rozhodčí vylučují za hrubost.
     
    38:19
    Šen I Feng neúmyslně nechal puk za sebou, čímž paradoxně dostal do tutovky Wang Č' Tunga, ten forhendem minul volný prostor v pravém horním rohu.
     
    34:01
    Evidujeme první vyloučení na české straně. Zase je na vině téčko, jímž se proti pravidlům provinil sedmnáctiletý útočník Filip Veselý.
     
    31:55
    Hodně surový faul předvedl Tchien Ťin Tchao, když ukázkovým téčkem narazil do Zdeňka Hábla, proti dvouminutovému trestu neměl námitky.
    29:48 ŠEN - 2:2
     
    29:48
    Čína právě vstřelila branku!
    To je velká škoda, Číňané srovnávají pouhých dvanáct vteřin před koncem druhé části! ŠEN I FENG znovu ukázal parádní rychlost, prohnal se kolem několika protihráčů a z levé strany zavěsil forhendem nechytatelně do protějšího víka. Asistence: Wang Č' Tung a Ťi Jen Čao.
    17:05 Michal GEIER - 2:1
     
    17:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán, Češi využívají přesilovku a ujímají se těsného náskoku! Václav Hečko potrestal za vlastní bránou váhajícího Šen I Fenga, nahrál před bránu MICHALU GEIEROVI a ten forhendovou ránou z první usměrnil touš k levé tyči mimo dosah Ťi Jen Čaa. Asistence: Václav Hečko.
     
    15:16
    Xu Jin Qiang je prvním vyloučeným hráčem. Menší dvouminutový trest dostal za téčko, což znamená přímé najetí do soupeře.
    11:17 Michal GEIER - 1:1
     
    11:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Novotného družina vyrovnání z první střely mezi tři tyče! Pavel Kubeš vystihl rozehrávku ještě v útočné třetině a před bránu posunul kotouč na MICHALA GEIERA, jenž gólmanovi chytře prošťouchl hrací předmět pod tělem. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    08:20
    A další velká čínská příležitost! V přečíslení tří proti dvěma dostal kotouč Šen I Feng, s hromnou lehkostí se dostal za obránce, ale ani on nezvládl přehodit na brankové čáře ležícího Kudelu.
     
    07:55
    Cchuej Jü Tchao měl políčeno na druhý gól v zápase. Ukázal vysokou rychlost, které Češi nedokázali konkurovat. Ve finále akce střílel po forhendové kličce po ledě, Martin Kudela se blýskl parádním zákrokem!
    03:49 Wang Č' Tung orazítkoval levou tyč
     
    03:49
    Jako vítr se českou defenzivou prohnal Wang Č' Tung, jehož dělily centimetry od navýšení náskoku, Kudelu zachránila levá tyč.
    01:27 CCHUEJ Jü Tchao - 0:1
     
    01:27
    Čína právě vstřelila branku!
    Brzkého vedení se ujímají para hokejisté Číny! Po pravé straně nabral vysokou rychlost CCHUEJ JÜ TCHAO, dostal se až do kruhu a forhendem mířil nechytatelně pod břevno Kudelovy svatyně. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Geier (Kubeš), 18. Geier (Hečko), 44. Zelinka – 2. Cchuej, 30. Šen (Wang Č' Tung, Ťi)


    Česko: Kudela (Vápenka) – Kubeš, Doležal, Zelinka (C), Wágner – Hečko (A), Geier, Sedláček, Novotný (A), Ohar, Veselý, Hábl, Žižlavský, Vrubel.
    Trenér: Jakub Novotný

    Čína: Ťi (Wang Wej) – Chu, Ču, Lyu, Sü (A), Čche – Wang Č' Tung, Cchuej (C), Čchiou, Šen, Čang, Tchien, Wang Ťü Ťiang, Li.
    Trenér: Jin Ťi-wu

    Rozhodčí: Esposito – Hermansen Oswold (GER), Lewis (USA)

    Diváci: 689
    bahis siteleri