Švýcarsko – Česko cz 3:4 (kon.) | Velká Británie – USA 0:15 (kon.) | Kanada – Slovensko 1:2 (kon.)
USA – Česko cz 2:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
Česko
Čtvrtek 29.06.2023, 10:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 23 let
    44:29 Vojtěch JÁGR - 3:4
     
    44:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři bojovali opravdu statečně, ale nakonec to nejspíš bude k ničemu, protože půlminuty před koncem inkasují kritickou branku! Chakroun opět chyboval, i když to měl hodně složité. Každopádně tentokrát vyrazil střelu VOJTĚCHA JÁGRA jen před sebe, jenž si míček ještě jednou našel na druhý pokus se nemýlil. Asistence: Samuel Kucharčík, Lukáš Lhota.
    40:41 Samuel KUCHARČÍK - 3:3
     
    40:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chakroun sice dnes chytá skvěle, ale tohle se mu nepovedlo! SAMUEL KUCHARČÍK totiž z pravé strany jen tak nahodil směrem na bránu a švýcarskému brankáři propadl balonek mezi betony. Opět je vyrovnáno. Asistence: Lukáš Lhota.
    40:01 Nicolas WEHRLI - 3:2
     
    40:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Senzace je na spadnutí, protože Švýcarsko vede! Češi neúspěšně hlídali prostor před vlastní klecí, kde si našel odražený míček NICOLAS WEHRLI, jenž neomylně zakončil pod horní tyčku. Asistence: Aaron Iten.
    31:03 Raffaele CIOFFO - 2:2
     
    31:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    O drama je postaráno, Švýcarsko opět vyrovnává! RAFFAELE CIOFFO vzal veškerou zodpovědnost na sebe, vrhl se vstříc k bráně a přesnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Rechtorika. Bez asistence.
    16:58 Lukáš LHOTA - 1:2
     
    16:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči už tuto přesilovku využijí a jdou do vedení! Matyáš Licek měl na levé straně střeleckou slinu, ale pokaždé byl jeho pokus zblokován. Tentokrát se ale odrazil přímo na hůl LUKÁŠE LHOTY, který neváhal a okamžitě uklidil míček do odkryté klece. Asistence: Matyáš Licek, Jan Čejka.
    13:15 Nicolas WEHRLI - 1:1
     
    13:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Čechům se vůbec nedaří v zakončení, kvůli čemuž Švýcarsko dorovnává stav! Česko sice svědomitě bránilo, ale proti zakončení NICOLASE WEHRLIHO toho nemohl moc udělat. Ten totiž pálil až od modré čáry a odtud se trefil přesně k bližší tyči, Rechtorik se natahoval marně. Asistence: Tobias Rohdewald, Yves Büschi.
    01:01 Vojtěch JÁGR - 0:1
     
    01:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají jednu z prvních svých příležitostí a jdou do vedení! Na konci pěkné kombinace byl VOJTĚCH JÁGR, který se s míčkem ocitl před brankovou. Tam udělal rychlý úkrok doleva, čímž poslal gólmana na zadek a následně zakončil do prázdné klece. Asistence: Samuel Kucharčík, Lukáš Lhota.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Wehrli (Rohdewald, Büschi), 32. Cioffo, 41. Wehrli (Iten) – 2. Jágr (Kucharčík, Lhota), 17. Lhota (Licek, Čejka), 41. Kucharčík (Lhota), 45. Jágr (Kucharčík, Lhota)


    Švýcarsko: Chakroun (Jörg) – Fund, Iten (C), Wegmüller, Eberle, Räss, Büschi, Naga, Penzenstadler – Rohdewald, Cremer, Cioffo (A), Mballa, Vaucher, Fairclough, Tschamper, Bütikofer, Müller, Wehrli (A), Kapanek, Enzler, Lüthi.
    Česko: Rechtorik (Novotný) – Teinitzer, Geisler, Školoudík, Kastner, Chramosta, Kaňák, Kamenář, Laurinc (A), Kovárník – Vaniš (A), Procházka, Štěpánek, Stupka (C), Jágr, Kucharčík, Janeček, Licek, Lhota, Čejka, Macháček, Langr.

    Rozhodčí: Vitello, Wass
    bahis siteleri