Česko Red – USA cz 5:1 (kon.) | Velká Británie – Kanada West 0:12 (kon.) | Slovensko – Česko White cz 6:1 (kon.)
Švýcarsko – Kanada East 2:12 (kon.)
konec
Slovensko
6:1 (3:0, 1:1, 2:0)
Česko White
Čtvrtek 29.06.2023, 18:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 16 let • Skupina A
    43:59 Juraj ĎURČO - 6:1
     
    43:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Definitivní hřebíček do české rakve přidává JURAJ ĎURČO, který z otočky nechytatelně zakončil pod víko. Asistence: Matúš Siakeľ.
    35:20 Juraj ĎURČO - 5:1
     
    35:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    JURAJ ĎURČO je opravdu hodně vidět, díky čemuž se dostal do dalšího úniku, který tentokrát proměnil! První střelu sice Šprync pokryl, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Maxim Chudý.
    21:43 Timotej IMRICH - 4:1
     
    21:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci si okamžitě berou své tříbrankové vedení zpět! Přesnou kombinaci v útočném pásmu zakončil neomylně pod horní tyč TIMOTEJ IMRICH. Asistence: Marek Bonk.
    21:06 Filip HRADIL - 3:1
     
    21:06
    Česko White právě vstřelilo branku!
    Hra čtyř proti čtyřem mnohem více sedla domácím, kteří se poprvé prosazují! Celou branku prakticky sám obstaral FILIP HRADIL, který hned dvakrát pálil z levého kruhu. Na první pokus sice trefil blokujícího hráče, ale na druhý už míček skončil v síti. Asistence: Pavel Nestrojil, Adam Votava.
    12:57 Maxim CHUDÝ - 3:0
     
    12:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Češi pořád nezvládají defenzivu a soupeř to trestá už třetím gólem! Ten po přihrávce od Ďurča vsítil MAXIM CHUDÝ, který měl před sebou odkrytou branku, takže už měl jednoduchou práci. Asistence: Juraj Ďurčo, Marek Bonk.
    09:22 Marek BONK - 2:0
     
    09:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Brankář Šprynar vytahoval zázraky, ale stejně to nestačilo a Slováci už vedou o dvě branky! MAREK BONK byl hlavním střelcem této přesilovky, uspěl ale až na třetí pokus, a to když po betonu gólmana sjel míček až do sítě. Asistence: Adam Alföldy.
    05:20 Al. ALFÖLDY - 1:0
     
    05:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se dostávají do vedení! O míček se chvíli bojovalo kousek před českou bránou, přičemž nakonec si ho našel ALEX ALFÖLDY, který se bleskově prosadil střelou pod horní tyč. Asistence: Timotej Imrich.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Al. Alföldy (Imrich), 10. Bonk (Ad. Alföldy), 13. Chudý (Ďurčo, Bonk), 22. Imrich (Bonk), 36. Ďurčo (Chudý), 44. Ďurčo (Siakeľ) – 22. Hradil (Nestrojil, Votava)


    Slovensko: Chmelík (Veteráni) – Kováček, Siakeľ, Necpál, Bonk, Cabúk, Benko, Bartok, Balek, Capák – Al. Alföldy, Ďurčo, Gavron, Piško (A), Šimko, Husák, Ad. Alföldy, Urmín, Kluch (C), Imrich (A), Chudý, Franko, Markuš.
    Česko White: Šprync (36. Hošek) – Besperát, Kvítek, Votava (A), Kaňka, Černý, Městka, Smejkal, Grof – Kupka, Walter, Hradil, Šimek, Javůrek, Kotrouš, Bár, Chýle, Jánoš, Nestrojil (C), Meiner (A), Pavlíček.

    Rozhodčí: Vitello, Johnstone
    bahis siteleri