Kanada East – Česko White cz 7:2 (kon.) | USA – Slovensko 5:4 (po pr.) | Švýcarsko – Velká Británie 6:3 (kon.)
Kanada West – Česko Red cz 1:2 (kon.)
konec
Kanada East
7:2 (3:1, 2:1, 2:0)
Česko White
Neděle 02.07.2023, 09:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 16 let • O 5. - 6. místo
    43:41 O´BRIEN - 7:2
     
    43:41
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    A je tu další kanadské potrestání. Z levé strany se dostal ke střelbě BENJAMIN O´BRIEN, který završuje hattrick vmetnutím balónku pod betony Norka. Asistence: Luke Gobel, James Park.
    41:02 JACKSON - 6:2
     
    41:02
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    A je tu zjevně finální rozhodnutí! Po náporu na českou defenzívu se dostal k dorážce před brankou TYSON JACKSON a nekompromisně poslal míček do sítě za záda Šprynce. Asistence: Tommy Birkett, Will Hopcraft.
    27:31 MITCHELL - 5:2
     
    27:31
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    Po rychlém přečíslení zde máme další trefu. LANDON MITCHELL se prodral na osu, kde po odražené střele se lapil míčku a napálil ho za bezmocného Šprynce. Potvrdila se tak jen přechozí velká dominance zámořského týmu. Asistence: Mason Burke.
    25:35 O´BRIEN - 4:2
     
    25:35
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    BENJAMIN O´BRIEN při trestném střílení mnohé nevymýšlel a jednoduše zamíchal míček před slotem, jeho rána nakonec mířila k levé tyči. Kanada tak znovu vede o dvě branky.
    19:34 NESTROJIL - 3:2
     
    19:34
    Česko White právě vstřelilo branku!
    Česká přesilovka byla veleúspěšná! Kontaktní trefu přineslo rychlé přenesení hry na pravou stranu klasického diamantu. Tvrdou ránou příklepem pak mohl odstartovat radost PAVEL NESTROJIL. Vienneau zjevně na projektil ani dobře neviděl. Asistence: Sebastian Jánoš, Adam Votava.
    12:20 BARTLETT - 3:1
     
    12:20
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    Další kanadská trefa! Davis vyvezl míček přes střední pásmo a po rychlém vběhu směrem k brance vyslal ukázkovou nahrávku na JACKA BARTLETTA. Jeho rána z pravé strany byla formalitou, Šprync se nedokázala přesunout od druhé tyče. Asistence: Jackson Davis, Benjamin O´Brien.
    11:34 DOYLE - 2:1
     
    11:34
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    A dalšín obrat ve skóre! Po rychlém přečíslení se dostal ke střelbě ze slotu BRADEN DOYLE, Šprync byl bez jediné šance. Kanada ukazuje svou sílu. Asistence: Tyson Jackson, Jack Bartlett.
    09:43 ŠIMEK - 1:1
     
    09:43
    Česko White právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se dostáváme na nerozhodné skóre. Nenápadná akce vedená Kupkou skončila zblokovanou ránou. Na slotu se ovšem zorientoval MATĚJ ŠIMEK, který vypálil přesně pod břevno. Vienneau se ani nestačil připravit. Asistence: Tomáš Kupka.
    06:51 O'BRIEN - 1:0
     
    06:51
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    A je tu první trefa a jaká! Fantastická individuální akce BENAJAMINA O´BRIENA, který prošel mezi dvěma českými beky a dokráčel si hbitým krokem s rychlou kličkou pro radost. Míček napálil blafákem přesně pod víko. Asistence: Ryan Dawe.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 7. O'Brien (Dawe), 12. Doyle (Jackson, Bartlett), 13. Bartlett (Davis, O´Brien), 26. O´Brien (TS), 28. Mitchell (Burke), 42. Jackson (Birkett, Hopcraft), 44. O´Brien (Gobel, Park) – 10. Šimek (Kupka), 20. Nestrojil (Jánoš, Votava)


    Kanada East: Vienneau (Arnold) – Bartlett, Dawe, Park, Barber, Burke, Pilgrim, Gobel, Doyle – Monk, Philpott, Davis, Birkett, Elliot-Aldred, O'Brien, Jackson, Hopcraft, Flynn, Chafe, Blake, Mitchell.
    Česko White: Šprync (39. Norek) – Besperát, Kvítek, Votava (A), Černý, Městka, Smejkal, Grof – Kupka, Walter, Hradil, Šimek, Javůrek, Kotrouš, Bár, Chýle, Jánoš, Nestrojil (C), Meiner (A), Pavlíček.

    Rozhodčí: Aerni, Vrba
    bahis siteleri