Švýcarsko – Česko cz 3:5 (kon.) | Slovensko – Kanada 3:2 (kon.) | Česko – Kanada cz 5:3 (kon.)
USA – Švýcarsko 12:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Česko
Úterý 04.07.2023, 09:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 18 let
    31:43 MALÝ - 3:5
     
    31:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další tvrdý úder českého týmu! Po Mikulově obrovské tutovce se už domácí mančaft dočkal. Po rychlém přečíslení se tvrdou ránou postaral OLIVER MALÝ, jehož bomba skončila v šibenici. Na tribunách vypuká mohutná oslava. Asistence: Marek Daníček, Jiří Rod.
    25:06 BERCHTOLD - 3:4
     
    25:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Záblesk naděje pro helvétský tým! Po rychlém kombinaci během přesilovky se dostal míček na modrou čáru k PABLO BERCHTOLDOVI, jenž úžasnou dělovkou trefil šibenici Kočkovy klece. Švýcarsko se tak dotáhlo na rozdíl jediné branky. Asistence: Fadri Straub.
    22:40 LEHNER - 2:4
     
    22:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další domácí úder! Po rychlém forčekingu se podařilo tuzemským borcům vybojovat míček v rohu, odkud jej poslal Pavlíček krásnou diagonálou na PETRA LEHNERA, který napálil bombu přímo do švýcarské šibenice. Asistence: Matěj Pavlíček, Denis Krbec.
    20:10 MIKULA - 2:3
     
    20:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán! Míček se dostal do slotu, kde se jej ujal JAKUB MIKULA a parádně obkroužil ležícího švýcarského beka i brankáře Della Rossu. Míček zapadl parádně do šibenice. Asistence. Marek Daníček, Jiří Rod.
    19:43 PAVLÍČEK - 2:2
     
    19:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu vyrovnání! Po rychlém přečíslení se z pravé strany vřítil do pásma MATĚJ PAVLÍČEK, který zavěsil míček do šibenice. Češi se tak dotahují na své soupeře a stahují dvoubrankové manko. Zápas začíná takřka od začátku. Asistence: Petr Lehner.
    12:13 PAVLÍČEK - 2:1
     
    12:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherná individuální akce! MATĚJ PAVLÍČEK po vyhraném buly vyjel okolo kruhu až na osu do slotu, kde se parádním blafákem postaral o krásnou šibenici. Della Rossa překvapením ztuhl. Bez asistence.
    07:57 KLAUS - 2:0
     
    07:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Druhý švýcarský úder! Po nenápadné akci zůstal ležet skákající míček u ležícího českého beka, od něj se odrazil na čepel LUISE KLAUSE, který dokázal ránu procedit nad ramenem Kočky. České zklamání z průběhu zápasu pokračuje. Asistence: Colin Andermatt.
    00:54 KLAUS - 1:0
     
    00:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je tu brzy využitá přesilovka! Po náporu na Kočkovu bránu a tvrdé střele ze střední vzdálenosti se prosazuje LOUIS KLAUS. Tohle je tvrdý úder pro českou osmnáctku, která patří mezi favorita zápasu. Asistence: Benjamin Kohli, Colin Andermatt.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Klaus (Kohli, Andermatt), 8. Klaus (Andermatt), 26. Berchtold (Straub) – 13. Pavlíček, 20. Pavlíček (Lehner), 21. Mikula (Daníček, Rod), 23. Lehner (Pavlíček, Krbec), 32. Malý (Daníček, Rod)


    Švýcarsko: Della Rossa (Stuchly, Nussbaum) – Flüeler, Wyss, Spahni, Bernhard, Riesen, Lüscher, Uhr, Vanoli, Leutert, Plattner, Hegglin, Andermatt, Stein, Canosa, Berchtold, Bongni, Lüthi, Kohli (A), Huber, Klaus, Straub (A), Jaussi (C)
    Trenér: Nick van Orsouw

    Česko: Kočka (Koudela) – Drechsler, Kamaryt (A), Pavlíček, Daníček (A), Pilař, Palán, Malý, Musílek, Kantor, Kachlík, Duchek, Mikšovský, Šlechta, Žežulka, Zámečník, Lehner (C), Rod, Jedelský, Krbec, Vyhlídal, Mikula
    Trenér: Martin Davídek

    Rozhodčí: Michael Vitello, Roman Jančík
    bahis siteleri