Trebišov – Prešov 1:5 (kon.) | Olomouc B – Kroměříž 3:1 (kon.) | Šamorín – Győr 0:3 (kon.)
Považská Bystrica – Skalica 0:1 (kon.) | Teplice – Žižkov 2:1 (kon.) | Liberec – Varnsdorf 4:0 (kon.)
Sparta B – Zagłębie II 0:3 (kon.) | Opava – Jastrzębie 5:4 (kon.) | Brno – B. Bystrica 2:0 (kon.)
Cracovia – Ostrava 0:1 (kon.) | Podbrezová – DVTK 1:2 (kon.) | Wisła Puławy – Karviná 2:2 (kon.)
Rapid Buk. – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
konec
Cracovia Krakov
0:1 (0:1)
FC Baník Ostrava
Středa 05.07.2023, 16:30Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    Po krásné kombinaci, do které se zapojili Rigo a Tetour, se do šance dostal David Buchta. Střílel levačkou, avšak brankáře, který si lehce vyběhl, nepropálil.
     
    74
    Källman si narazil balón se spoluhráčem a pak z hranice šestnáctky vystřelil levačkou opravdu zajímavě. Branku Baníku minul o pár desítek centimetrů.
     
    43
    Jeden z domácích hráčů se dostal před obránce a zakončil z první. Asi o metr netrefil branku ostravského celku.
     
    32
    Obrovská šance Cracovie vyrovnávací brankou nekončí! Poláci se dostali do přečíslení. Ránu ze šestnáctky Letáček vyrazil před Bochnaka, jenž měl před sebou poloprázdnou bránu. Trefil však pouze Frydrycha, jenž se včas dostal na správné místo.
     
    24
    Posléze z toho byl rohový kop, který byl rozehrán velice kvalitně. Do hlavičkového souboje s Frydrychem se dostal Makuch, který hlavou těsně minul zadní tyč ostravské svatyně.
     
    20
    V další velké šanci se objevil Tanko, který se rázem ocitl sám před gólmanem. Zkoušel jej překonat střelou po zemi, jenže Hroššo byl v danou situaci lepší.
    13. Eldar ŠEHIČ - 0:1
     
    13
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se po zásluze dostává do vedení, poněvadž v úvodu je aktivnějším mužstvem. Rohový kop rozehrál na krátko a mezitím těžiště přenesl na druhou stranu. Kaločův centr vyboxoval gólman Hroššo mimo svou šestnáctku, ale zhruba z pětadvaceti metrů se do míče opřel ELDAR ŠEHIČ, jenž dal opravdu výstavní branku. 0:1.
     
    5
    Rychlonohý Tanko si pohlídal ofsajdové postavení a protlačil se do pokutového území. Následně předal míč proti noze Ndefeho, jehož střela levačkou zaplula kousek vedle zadní tyče.

    Daniel Fekets

    Branky: 13. Šehič


    Cracovia Krakov: Hroššo (46. Madejski) – Râpă (59. Hoskonen), Ghiță (59. Jugas), Stachera (59. Kakabadze), Lusiusz (59. Kolec), Bochnak (46. Urban), Knap (59. Rózga), Oshima (59. Dziewicki), Jodłowski (59. Atanasov), Šmiglewski (46. Balaj), Makuch (59. Källman)
    Náhradníci: Wllk, Madejski, Urban, Zaucha, Hyla, Rózga, Mrozik, Kolec, Dziewicki, Jugas, Hoskonen, Atanasov, Kakabadze, Balaj, Källman

    Trenér: Jacek Zieliński

    FC Baník Ostrava: Letáček – Měkota (46. Bitri), Frydrych, Pojezný (79. Blažek) – Ndefe (46. Buchta), Rigo, Kaloč (66. Boula), Šín (66. Tetour), Šehić (79. Kpozo) – Kubala (66. Fadairo, 84. P. Jaroň), Tanko (66. Almási)
    Náhradníci: Hrubý, Markovič – Holaň, Boula, Tetour, Buchta, P. Jaroň, Kpozo, Juroška, Blažek, Ewerton, Bitri, Fadairo, Almási

    Trenér: Pavel Hapal
    bahis siteleri