Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Česko
Středa 19.07.2023, 17:30Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká reprezentace do dvaceti let odstartovala kemp vítězstvím, Švýcarsko zdolala výsledkem 3:1. Důležitý vedoucí gól vstřelil Matteo Kočí, na jehož trefu odpověděl těsně před koncem úvodního dějství Tommaso De Luca. Čechům vrátil ve 34. minutě vedení František Formánek, konečnou podobu dal stavu střetnutí v 55. minutě přesilovkovou trefou Vojtěch Port. (19:39:03)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Nacvičený signál se Švýcarům evidentně sehrát nepodařil. Krátce po buly získalo puk na hokejky Česko a přeneslo hru do střední třetiny.
     
    59:36
    Oddechový čas pro Švýcarsko.
     
    59:14
    Už při hře bez brankáře nahazoval do přehuštěného prostoru Yann Vögeli. Brankář znovu moc neviděl, naštěstí pro něj puk rozvlnil jenom boční síť.
     
    58:50
    Další švýcarská příležitost byla o poznání nebezpečnější! Michael Hrabal přes clonícího hráče vůbec nic neviděl, proti střele zprava ho zachránila levá tyčka.
     
    58:26
    Švýcarsko útočí do plných. Antoine Guignar ale volil příliš ostrou nahrávku, tu Miles Müller neměl šanci zpracovat.
     
    57:44
    Kelian Fiebiger nabral rychlost středem, načež už v útočné třetině přihrával doleva Mattheu Reinhardovi, rána z první nebyla přesná.
     
    57:23
    Jako další se o slovo přihlásil Marek Alscher, švýcarský brankář předvedl povedený zákrok vyrážečkou.
     
    56:57
    Po přejezdu do útočného pásma nahazoval od levého mantinelu Vojtěch Vochvest, brankář neměl moc práce s tímto pokusem.
     
    56:29
    Čeští hokejisté už z pochopitelných důvodů necpou všechny síly směrem dopředu a spoléhají hlavně na pevné defenzivní řady.
     
    55:55
    Švýcary na dvě minuty připravil o přesilovou hru Miles Müller, jenž je vyloučen podruhé v krátkém časovém sledu a znovu za vysokou hůl.
     
    55:06
    Pro Františka Formánka končí utkání předčasně! Na útočné modré čáře mimo puk ostře sestřelil k zemi protihráče a od rozhodčích si vykoledoval trest na 5 minut + do konce utkání.
    54:33 Vojtěch PORT - 1:3
     
    54:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dělají důležitý krok směrem k vítězství! Hradec vyhrál vhazování za sebe na beka VOJTĚCHA PORTA, nahození od modré čáry skončilo až zády gólmana, který toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Vojtěch Hradec.
     
    54:19
    Navýšit náskok se Češi mohou pokusit v početní převaze, kterou jim hrou vysokou holí daroval centr druhé lajny Miles Müller.
     
    53:59
    Ještě ze středního pásma nahazoval Vojtěch Port. Brankáře nezaměstnal, protože hrací předmět zblokoval Jonas Taibel.
     
    53:28
    Pravou stranou se chtěl prosmýknout do útočné třetiny Adam Bareš, u útočné modré čáry ho tělem zastavil Vögeli.
     
    52:53
    Pěknou individuální akcí se předvedl Šimon Slavíček, touš ve finále potáhl do levého kruhu a zápěstím mířil těsně nad břevno.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. De Luca (Weber, Dionicio) – 13. Kočí (Melovský, Cibulka), 34. Formánek (Ročák), 55. Port (Hradec)


    Švýcarsko: Beglieri (Grüter) – Dionicio, Meile (A), Vögeli, Füllemann, Moser, Christe – Weber, De Luca, Braillard – Schild, Müller (A), Reinhard – Guignard, Taibel (C), Fiebiger – Hornecker, Lurati, Greuter.
    Česko: Hrabal (Schnattinger) – Cibulka, Alscher (A), Kočí, Matějíček, Port, Vochvest, Ročák, Krajčík – Šprynar, Sapouček (C), Štancl – Formánek (A), Melovský, Rymon – Slavíček, Hradec, Bareš – Senčák, Felcman, Hrabík.
    bahis siteleri