Vratimov – Frenštát p/R 2:6 (kon.) | Jeseník – Bruntál 2:0 (kon.)
konec
FC Vratimov
2:6 (0:5)
SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Sobota 22.07.2023, 10:15 • Vratimov • MOL Cup • 1. předkolo
     
    81
    Vratimov právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé korigují velké manko! FILIP BENC si vzal odražený míč a ze střední vzdálenosti ho po zemi umístil mimo dosah Milana Michuta. Frenštátská obrana ve druhé půli hodně polevila.
     
    80
    Roháček naboural frenštátské zakládání akce. Hned poté byl faulován a Pokorný kvůli znemožnění rychlé rozehrávky spatřil žlutou kartu.
     
    76
    Střídání v týmu SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm:
    ze hřiště odchází Jakub Buchlovský, přichází Michal Bezloja,
    ze hřiště odchází Ondřej Pyclík, přichází Adam Geryk,
    ze hřiště odchází Pavel Klimpar, přichází Lukáš Sobota.
     
    76
    Střídání v týmu FC Vratimov:
    ze hřiště odchází Lukáš Brezula, přichází Filip Murin.
     
    71
    Střídání v týmu SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm:
    ze hřiště odchází Josef Opatřil, přichází Jakub Dudek.
     
    70
    Vratimov právě vstřelil branku!
    Dominik Ševčík podruhé během minuty nestačil rychlosti PATRIKA CHLOPKA. Ten si nejprve vylámal zuby na Michutovi, ale z nabídnuté dorážky už se nezmýlil.
     
    67
    Patrik Chlopek pronikl skrz frenštátskou obranu a v zakončení jen těsně minul ze svého pohledu pravou tyčku. Pár fanoušků tleskalo gólu, ovšem míč rozvlnil síť pouze z vnějšku.
     
    66
    Frenštát právě vstřelil branku!
    Manko Vratimova se rozrůstá o šestý inkasovaný gól. Klimpar si na levé straně užíval volnosti. O moc méně prostoru neměl ani ONDŘEJ PYCLÍK, který obdržel od navrátilce ze zahraničního angažmá přesnou přihrávku před branku a ranou bez přípravy dotvořil svůj hattrick.
     
    46
    Jakub Cempírek, Ondřej Roháček, Martin Indra a Patrik Chlopek zkraje druhé části nahrazují ve vratimovské jedenáctce Bajzatha, Kavana, Maršála a Vidiševského.
     
    46
    Střídání v týmu SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm:
    ze hřiště odchází Marek Zahaluk, přichází Marek Bányácski.
     
    45
    Frenštát právě vstřelil branku!
    Z parádního ťukesu na jeden dotek vyplaval Pyclík. Přihrávku si od něj vzal Pavel Klimpar a adresoval míč před bránu, kde ho MAREK ZAHALUK stihl na poslední chvíli vecpat pod břevno.
     
    40
    Frenštát právě vstřelil branku!
    O postupujícím je asi jasno už před koncem první půle. Bednář vpravo doplnil Zahaluka. Ze sraženého centru pramenil roh a centr Matuška na PAVLA KLIMPARA, s jehož přesnou hlavičkou Střalka opět nemohl nic dělat.
     
    35
    Klidně už to mohlo být o čtyři góly! Díky jednoduše překonanému středu hřiště Buchlovský zleva předložil balon Pyclíkovi. Ten měl na noze hattrick, ale střelou doprostřed branky zasáhl jen Střalku.
     
    34
    Frenštát právě vstřelil branku!
    Matušek se ujal rozehrávky rohového kopu. K bližší tyči si seběhl nehlídaný DOMINIK ŠEVČÍK a hlavou perfektně prodloužil centrovaný balón do Střalkovy sítě.
     
    26
    Frenštát právě vstřelil branku!
    Tomáš Pokorný byl příjemcem centru z pravého křídla. Míč sklepl k ONDŘEJI PYCLÍKOVI. Ten podle všeho nestál v ofsajdu a pohotovou hlavičkou zvýšil náskok Frenštátu na 2:0.
     
    13
    Frenštát právě vstřelil branku!
    Beskyd otevírá skóre! Po velmi nevydařeném centru Bednáře domácí mužstvo lacino odevzdalo míč na vlastní polovině. V šanci se nachomýtl ONDŘEJ PYCLÍK a přízemním zakončením obstřelil gólmana Střalku.
     
    9
    Filip Benc poslal přihrávku jen do nohy Opatřila. Toho pak zbytečně dohrál a na konci deváté minuty vyfasoval první žlutou kartu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 70. Chlopek, 81. Benc – 13. Pyclík, 26. Pyclík, 34. Ševčík, 40. Klimpar, 45. Zahaluk, 66. Pyclík

    Karty:   9. Benc (VTM) – 80. Pokorný (FES)


    FC Vratimov: Střalka – Brezula (76. Murin), Bajzath (46. Cempírek), Zbavitel, Kavan (46. Indra) – Maršál (46. Chlopek), Barták, Máša, Vidiševský (46. Roháček), Šeba – Benc.
    Náhradníci: Sotorník – Cempírek, Duda, Chlopek, Roháček, Indra, Murin.

    Trenér: Marek Lišaník

    SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm: Michut – Bednář, Ševčík, Gasman, Pokorný – Zahaluk (46. Bányácski), Matušek, Opatřil (C) (71. Dudek), Buchlovský (76. M. Bezloja) – Pyclík (76. Geryk), Klimpar (76. Sobota).
    Náhradníci: Málek – Bányácski, Geryk, Sobota, M. Bezloja, O. Bezloja, Dudek.

    Trenér: Roman Kučerňák

    Rozhodčí: Jurajda – Krupa, Godfryd

    Diváci: 150
    bahis siteleri