Finsko – Česko 5:4 (kon.)
konec
Finsko
5:4 (1:1, 3:3, 1:0)
Česko
Pondělí 24.07.2023, 14:00 • Vierumäki, Finsko • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:48 Kasper KULONUMMI - 5:4
     
    45:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finští beci jsou pořád produktivní a hlavně díky nim domácí tým opět vede! KASPER KULONUMMI měl velké problémy s tím, aby udržel kotouč na modré čáře, což se mu jen tak tak povedlo. Následně z nouze nahodil kotouč na branku, který se se štěstím odrazil od tyčky do sítě. Hrabal nic neviděl a nemohl reagovat. Asistence: Emil Pieniniemi, Jesse Nurmi.
    33:00 František FORMÁNEK - 4:4
     
    33:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskově je srovnáno a bude to ještě velký boj! Kulonummi přišel o puk na modré čáře, díky čemuž mohli jít Češi do přečíslení. To vzal na sebe FRANTIŠEK FORMÁNEK, který neomylně vymetl pravou šibenici. Asistence: Jakub Štancl.
    30:29 Adam BAREŠ - 4:3
     
    30:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velká přestřelka rozhodně nekončí a je to jen o jeden gól! ADAM BAREŠ před bránou předvedl výborné baseballové dovednosti, protože po zákroku finského brankáře si našel kotouč ve vzduchu a dorazil ho do sítě. Asistence: Jiří Felcman.
    30:16 Dominik RYMON - 4:2
     
    30:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi ihned odpovídají! Postaral se o to DOMINIK RYMON, který se po pěkné kličce dostal k pravé tyči a bekhendem přehodil beton Kokka. Asistence: Matias Melovský, Marek Alscher.
    29:56 Jani NYMAN - 4:1
     
    29:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tvrdá rána po české hráče, kteří zničehonic ztrácejí tři góly! JANI NYMAN se dostal do rychlého protiútoku, který nakonec zakončil sám a udělal dobře, protože Hrabala úspěšně prostřelil. Asistence: Joona Väisänen, Thomas Grönlund.
    29:45 Emil PIENINIEMI - 3:1
     
    29:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi už vede o dvě branky! Za další branku může opět skvělá kombinace, při které se Češi zatáhli v plném počtu k vlastní bráně. Do levého kruhu následně dostal nabito EMIL PIENINIEMI, který střelou z první překonal brankáře. Hrabal si sice na puk sáhl, ale nezastavil ho. Asistence: Konsta Helenius, Jesse Nurmi.
    20:39 Lenni HÄMEENAHO - 2:1
     
    20:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finský obrat je velmi rychle dokonán! Domácí opět ukázali sílu své kombinace. Tentokrát se ve výborné pozici octil LENNI HÄMEENAHO, na kterého zapomněla celá česká obrana a díky tomu zakončoval do odkryté klece. Asistence: Otto Salin, Aron Kiviharju.
    16:42 Jani NYMAN - 1:1
     
    16:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové také využívají svou přesilovku, i když až na druhý pokus! V jejich podání to byla velmi jednoduchá akce, Salin totiž nabil JANIMU NYMANOVI do pravého kruhu, který odtud překonal českého brankáře střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Otto Salin, Jesse Kiiskinen.
     
    07:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ CIBULKA. Asistence: Marek Alscher, Robin Sapoušek.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 17. Nyman (Salin, Kiiskinen), 21. Hämeenaho (Salin, Kiviharju), 30. Pieniniemi (Helenius, Nurmi), 30. Nyman (Väisänen, Grönlund), 46. Kulonummi (Pieniniemi, Nurmi) – 8. Cibulka (Alscher, Sapoušek), 31. Rymon (Melovský, Alscher), 31. Bareš (Felcman), 33. Formánek (Štancl)


    Finsko: Kokko (Vali) – Kiviharju, Salin (A), Grönlund, Väisänen, Pieniniemi, Kulonummi, Vuori, Minkkinen – Kaskimäki, Lassila (C), Hämeenaho – Kiiskinen, Helenius, Nyman (A) – Nurmi, Rönni, Halttunen – Koskipirtti, Bau, Tolppola.
    Trenér: Antti Pennanen.

    Česko: Hrabal (Špunar) – Cibulka, Alscher (A), Kočí, Ročák, Matějíček, Port, Šprynar – Štancl, Sapoušek (C), Formánek – Rymon, Melovský, Senčák – Bareš, Felcman, Slavíček (A) – Hradec, Hujer, Redlich.
    Trenér: Patrik Augusta a Radim Rulík.
    bahis siteleri