Česko – Německo 21:4 (kon.) | Česko – Švýcarsko 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (4:2, 2:1)
Švýcarsko
Pondělí 24.07.2023, 15:55Mistrovství Evropy v inline hokeji U19
Partner:
     
    38:21
    A další vyloučení do švýcarských řad. Do zápasových statistik se zapsal Rämon Machler, rozhodčí jej poslali pryč ze hry za nedovolené bránění.
    37:32 Lukáš NOVÁK - 6:3
     
    37:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokráte si Žmola počínal o poznání lépe! V levém kruhu naznačil střelu, čímž zmátl celou švýcarskou defenzivu a spoluhráče, který už nadskakoval, aby nakonec vyslal křižný pas do pravého kruhu na LUKÁŠE NOVÁKA. jemuž stačilo puk usměrnit do prázdné brány. Asistence: Jakub Žmola.
     
    35:50
    Česko může navýšit náskok v početní převaze. V blízkosti vlastní brány Matteo Fosanelli podrazil do příležitosti mířícího soka.
     
    31:09
    Švýcarská defenziva propadla a vstříc brankáři rázem postupoval Pavel Šimek, mezeru mezi Müllerovými betony však hledal bez úspěchu.
    28:19 Lukáš NOVÁK - 5:3
     
    28:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Perfektní individuální akci, na jejímž konce evidujeme pátý český gól! LUKÁŠ NOVÁK převzal kotouč za vlastní bránou, odpoutal se od prvního protihráče, už v plné jízdě se zbavil dalších dvou, gólmana vykoupal bekhendovým blafákem a puk pověsil neomylně pod břevno. Bez asistence.
    25:49 Moritz KELLENBERGER - 4:3
     
    25:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Početní převaha využita, Švýcaři jsou znovu na kontakt! Z poloviny hřiště napřáhl MORITZ KELLENBERGER, Lequinovi se zřejmě ztratil puk z dohledu a znovu jej spatřil až za svými zády. Asistence: Ramon Mächler.
     
    24:22
    Dlouho trvající výhoda Česka je u konce. Na lavici hanby zamířil dnes už podruhé Matyáš Beran, důvodem je podrážení.
     
    19:52
    Češi zřejmě nastoupí do druhého poločasu ve čtyřech, pokud Švýcaři nestihnou bleskově využít přesilovku. Dvě minuty za zdržování hry totiž obdržel Matyáš Beran.
    14:42 Jakub ŽMOLA - 4:2
     
    14:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace začíná potvrzovat vyšší výkonnostní level i ve výsledku. Znovu došlo k přečíslení, JAKUB ŽMOLA si vyměnil touš s Novákem a akci zakončil forhendovým pokusem nad levý beton ležícího brankáře. Asistence: Lukáš Novák.
    12:53 Pavel ŠIMEK - 3:2
     
    12:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Favorit překlápí mis vah na svou stranu. Hamrla si narazil se spoluhráčem a rázem s PAVLEM ŠIMKEM postupovali dva na jednoho. Český kapitán dostal nahrávku v ideální moment, proti střele k pravé tyčce byl gólman bezmocný. Asistence: Adam Hamrla.
    08:09 Adam HAMRLA - 2:2
     
    08:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další přesilovková kombinace už vyšla na jedničku. V levém kruhu zakvedlal s pukem Žmola a napříč kruhy vybídl ke skórování ADAMA HAMRLU, který z voleje vypálil do volného místečka u bližší tyčky. Asistence: Jakub Žmola.
     
    06:15
    Šance pro Česko k vyrovnání přichází v přesilové hře. Na trestnou lavici odjel Joaquin Odermatt, když protihráče sprintujícího po pravém mantinelu zastavil jen za cenu držení.
    04:33 Livio JUD - 1:2
     
    04:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Outsider během pár chvil obrací vývoj střetnutí a je o krok napřed! Kellenberger uzmul puk soupeři a do úniku vyslal středem LIVIA JUDA, na ránu zápěstím do pravého horního růžku byl Lequin krátký. Asistence: Moritz Kellenberger.
    02:50 Jakob KLEEBERG - 1:1
     
    02:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouhou čekat. Kellenberger zatáhl puk po pravé straně a ve správný okamžik přihrál před bránu úplně volnému JAKOBU KLEEBERGOVI, jenž z bezprostřední blízkosti poslal touš mimo Lequinův dosah. Asistence: Moritz Kellenberger.
    02:23 Pavel ŠIMEK - 1:0
     
    02:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově udeřili při vlastním oslabení! Po buly získal u pravého mantinelu puk Hamrla, jenž bekhendem vyslal do úniku kapitána PAVLA ŠIMKA a ten tváří v tvář Müllerovi uspěl. Asistence: Adam Hamrla.
     
    02:17
    První přesilovou hru si zahrají Švýcaři. Menší dvouminutový trest za hru vysokou holí vyfasoval Miroslav Dobner.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Šimek (Hamrla), 9. Hamrla (Žmola), 13. Šimek (Hamrla), 15. Žmola (Novák), 29. Novák, 38. Novák (Žmola) – 3. Kleeberg (Kellenberger), 5. Jud (Kellenberger), 26. Kellenberger (Mächler)


    Česko: Lequin (Hejpetr) – Šimek (C), Dobner, Hanák, Vosmík, Zdeněk (A), Komínek (A), Novák, Žmola, Beran, Hamrla, Dunda, Žaba.
    Švýcarsko: Müller (Düggelin) – Rickenbach, Jud, Mächler, Niederberger (C), Kleeberg, Fosanelli (A), Grob (A), Odermatt, Kellenberger, Ruchti, Bühler, Hammer.

    Rozhodčí: Herrero de Pablos, Jacobs
    bahis siteleri