Česko – Švédsko 9:2 (kon.)
konec
Česko
9:2 (4:2, 5:0)
Švédsko
Čtvrtek 27.07.2023, 21:00 • Charleroi, Belgie • Mistrovství Evropy v inline hokeji
Partner:
    35:52 David JINDRA - 9:2
     
    35:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Devátý český gól je na světě. Slavíček moc dobře věděl o situaci za zády, zpoza brány přihrál do středu Andrýskovi, jenž ještě vylepšil palebnou pozici pro DAVIDA JINDRU, jemuž se forhendem i s notnou dávkou štěstí povedlo zakončit přes brankářovu vyrážečku. Asistence: Jan Andrýsek.
    31:36 Marek LOSKOT - 8:2
     
    31:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ukázkově sehrané přečíslení a výsledkem je osmý gól ve švédské síti. Kapitán Kafka si počkal na ideální příležitost k přihrávce, puk naservíroval jako na zlatém podnose MARKU LOSKOTOVI, brankář se ani nesnažil k levé tyči přemístit. Asistence: Petr Kafka.
    29:54 Tomáš RUBEŠ - 7:2
     
    29:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce po vhazování a je to o pět branek. TOMÁŠ RUBEŠ si odbruslil do volného prostoru, kam mu nahrávku poslal Šebek a chytrým zakončením přelstil švédského brankáře. Asistence: Patrik Šebek.
    27:28 Pavel ŠIMEK - 6:2
     
    27:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    O českém vítězství není pochyb. Šestý kousek do sbírky přidal PAVEL ŠIMEK, když dostal přihrávku do středu, popojel mezi kruhy a svižnou střelou k levé tyči umístil puk vedle Orlebäckovy lapačky. Asistence: David Jindra.
    21:42 Jakub BERNAD - 5:2
     
    21:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi rozebrali švédskou defenzivu do posledního šroubku, nicméně to chvíli vypadalo, že k zakončení nedojde. Po obtočení brány ale přeci jen získal puk Šebek, pod sebe nabil JAKUBU BERNADOVI a rozhozený Orlebäck téměř nereagoval na ostrý projektil k levé tyčce. Asistence: Patrik Šebek.
    19:41 Aki VIRTANEN - 4:2
     
    19:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita! V pravém kruhu dostal moře volného prostoru AKI VIRTANEN, zkontroloval postavení Schejbala a našel mezeru mezi jeho betony. Asistence: Lindeman Charlie Siekkinen.
    16:07 Patrik ŠEBEK - 4:1
     
    16:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Evidujeme čtvrtý gól ve švédské síti. Zakončovat mohl už Rubeš, ale před bránou se rozhodl zadovkou hrát na Bernada, který ještě vyšperkoval celou akci nahrávkou po levé ruce na PATRIKA ŠEBKA, Vall nedokázal zastavit dostatečně prudkou střelu pod břevno. Asistence: Jakub Bernad.
    13:55 Jan VYORAL - 3:1
     
    13:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Favorit odskakuje na rozdíl dvou branek. Zakončení Loskota ze slibné pozice ještě gólman pokryl, ale Kuťák vzápětí šťastně posunul puk za sebe na JANA VYORALA, proti jehož dělovce do pravého víka byl Vall bezmocný. Asistence: Filip Kuťák.
    03:47 Filip KUŤÁK - 2:1
     
    03:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Perfektní česká odpověď! Ihned po vyhraném buly se po levé straně rozjel Kafka, ve středu našel pro změnu FILIPA KUŤÁKA a Vall se za ránou k pravé tyči natahoval bez úspěchu. Asistence: Petr Kafka.
    03:41 Alex HARLING - 1:1
     
    03:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Siekkinen na sebe natáhl dva konkurenty a bekhendem nahrál doleva ALEXI HARLINGOVI, který zvedl puk nad levé Schejbalovo rameno. Asistence: Lindeman Charlie Siekkinen.
    01:48 Petr KAFKA - 1:0
     
    01:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brzký gól českého mužstva! Kapitán Petr Kafka zatáhl puk po pravém mantinelu, s hlavou nahoře přihrál v pravý okamžik mezi kruhy PETRU KAFKOVI a ten propálil Valla mezi pravou rukou a tělem. Asistence: Marek Loskot.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Kafka (Loskot), 4. Kuťák (Kafka), 14. Vyoral (Kuťák), 17. Šebek (Bernad), 22. Bernad (Šebek), 28. Šimek (Jindra), 30. Rubeš (Šebek), 32. Loskot (Kafka), 36. Jindra (Andrýsek) – 4. Harling (Siekkinen), 20. Virtanen (Siekkinen)


    Česko: Schejbal (Gabriška) – Loskot, Kafka (C), Rubeš, Školoud, Bernad, Šebek, Kuťák, Jindra, Slavíček, Vyoral, Šimek, Andrýsek.
    Švédsko: Vall (Orlebäck) – Virtanen, T. Linnander, Siekkinen, J. Linnander, Harling, Karlsson, Kokkonen (C), Sundberg.

    Rozhodčí: Marechau, Hetterich
    bahis siteleri