Sparta – Pardubice 5:2 (kon.) | Karviná – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Slovácko – Olomouc 0:2 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
5:1 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 05.08.2023, 18:00 • Malšovická aréna, Hradec Králové • FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    58. Václav PILAŘ - 5:1
     
    58
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se říká, že faulovaný nemá chodit kopat penaltu, ale VÁCLAV PILAŘ se toho nebál, zachoval chladnou hlavu a práskl míč k pravé tyči! Šípoš sice vystihl směr, ale na tuto střelu dosáhnout nemohl! Poprvé od návratu do nejvyšší soutěže střílí Hradec 5 gólů v zápase, to je křest stadionu jako hrom!
    49. Jakub KUČERA - 4:1
     
    49
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí si domácí berou tříbrankové vedení zpět! Ihned po rozehrání se vrhli dopředu a centr Václava Pilaře z pravé strany uklidil mimo dosah Šípoše JAKUB KUČERA! Asistence: Václav Pilař.
    48. Vojtěch HORA - 3:1
     
    48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Začátky poločasů jsou pro votroky v této sezoně zatím obrovským problémem a nejinak je tomu i dnes. Zatímco v prvním poločase šance soupeře přežili, tentokrát z první střely poměrně nešťastně inkasují! Po odvráceném rohu hosté zůstali u míče, na středu hřiště si míč navedl na střelu střídající VOJTĚCH HORA a jeho pokus byl tečován tak, že míč zapadl k pravé tyči! Bajza byl absolutně bezmocný. Asistence: Zdeněk Ondrášek.
    31. Ladislav Krejčí st. - 3:0
     
    31
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A z brejku je to 3:0! Václav Pilař nádhernou přihrávkou vyslal do samostatného úniku LADISLAVA KREJČÍHO, na jehož střelu si sice brankář sáhl, ale v cestě do sítě jí nezabránil! Snová premiéra votroků v Malšovické aréně, 3:0! Asistence: Václav Pilař.
    21. Daniel HORÁK - 2:0
     
    21
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok a druhý gól v síti Dynama! Kontr táhl po pravém křídle Vašulín, dal přihrávku na střed Krejšímu, jenže než ten si srovnal míč na levačku, dobíhající obránci mu ho ukopli. Ovšem pouze k vedle běžícímu DANIELU HORÁKOVI, jenž ranou po zemi zaznamenal první ligový gól v životě! Bez asistence.
    19. Daniel VAŠULÍN - 1:0
     
    19
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    DANIEL VAŠULÍN právě střílí nejdražší branku své kariéry a nesmazatelně se zapisuje do dějin hradeckého fotbalu první trefou v Malšovické aréně! Rohový kop byl rozehrán nakrátko, následný centr před brankoiu lízl Králik, ale Heidenreich zachytil míč na brankové čáře a posunul ho právě Vašulínovi, jenž ho procpal za záda Šípoše! Asistence: David Heidenreich.

    Libor Štěpán

    Branky: 19. Vašulín (Heidenreich), 21. Horák, 31. Krejčí st. (Pilař), 49. Kučera (Gabriel), 58. Pilař (pen.) – 48. V. Hora (Ondrášek)

    Karty:   84. Pudhorocký (HKR)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:9. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:13.
    FC Hradec Králové: Bajza – Ja. Klíma, Heidenreich, Čech – Gabriel (90+1. Koubek), Kodeš (C), Kučera (90+1. O. Ševčík), Horák – Pilař (63. P. Juliš), Krejčí st. (46. Pudhorocký) – Vašulín (82. Šašinka).
    Náhradníci: Vízek, Zadražil – Leibl.

    Trenér: Jozef Weber

    SK Dynamo Č. Budějovice: Šípoš – Osmančík, Králik, L. Havel (C), Trummer – P. Hellebrand, Suchan (89. Nikl) – Čmelík (67. Dejanović), Hais (81. Jak. Matoušek I), Adediran (46. V. Hora) – Ondrášek.
    Náhradníci: Andrew, Janáček – Broukal, Čoudek.

    Trenér: Marek Nikl

    Rozhodčí: Černý – Mokrusch, Líkař

    Diváci: 9 058
    bahis siteleri