Sparta – Pardubice 5:2 (kon.) | Karviná – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Slovácko – Olomouc 0:2 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
5:2 (3:0)
FK Pardubice
Sobota 05.08.2023, 15:00 • epet Arena, Praha • FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne z pražské Letné, kde se v rámci třetího kola FORTUNA:LIGY utká Sparta s Pardubicemi a do utkání půjde v roli výrazného favorita.

    Jedná se o již osmé domácí ligové utkání Sparty v řadě, které bude vyprodané, můžeme se tak znovu těšit na skvělou atmosféru.
     
    AC Sparta Praha

    Sparťané v úvodních dvou kolech získali plný počet šesti bodů za výhry 2:0 nad Olomoucí a 1:0 ve Zlíně, v novém ročníku nejvyšší soutěže tak ještě neinkasovali. Obě nuly vychytal Vojtěch Vorel, byť ve výsledku neměl tolik práce.

    Dá se ale čekat, že se dnes poprvé mezi sparťanské tyče postaví dánská brankářská posila Peter Vindahl, neboť už v úterý Spartu čeká první vystoupení v pohárové Evropě, když bude bojovat ve třetím předkole Ligy mistrů v Kodani a Vindahla angažovala především kvůli pozici jedničky do bojů o Evropu.

    Trenér Priske může počítat prakticky s kompletním kádrem.
     
    FK Pardubice

    Zatímco Sparta v úvodních dvou kolech ještě neinkasovala, tak Pardubice naopak stále ještě čekají na svůj první vstřelený gól.

    Na startu tohoto ročníku přitom už hrály dvakrát doma, ovšem Bohemians 1905 podlehly 0:1, s Jabloncem pak uhrály bezbrankovou remízu, což ale vzhledem k okolnostem, kdy hrály sedmdesát minut bez vyloučeného brankáře Kinského, byl určitě dobrý výsledek.

    Po historickém postupu do nejvyšší soutěže před třemi lety Pardubice stále čekají na první ligový bod na Letné, Spartě tu postupně podlehly 0:2, 1:3 a loni 2:5.

    Antonín Kinský bude hostům chybět, do branky se tak postaví Viktor Budinský. Mimo hru jsou také zranění Mareš se Solilem.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Vindahl – Panák, Vitík, Krejčí ml. (C) – Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený – Birmančević, Kuchta, Haraslín.
    Náhradníci: Vorel – Gomez, Karabec, Minčev, Daněk, Mejdr, Laçi, Pešek, Ryneš, Sejk, P. Vydra.
    Trenér: Brian Priske

    FK Pardubice: Budinský – Surzyn, Halinský, Donát, Helešic – Patrák, Hlavatý (C), Icha, Darmovzal, Sychra – Zlatohlávek.
    Náhradníci: Šmíd – Pikul, Černý, Vacek, S. Šimek, Tischler, Krobot, Kurka, Míšek, Jak. Matoušek II.
    Trenér: Radoslav Kováč

    Rozhodčí: Klíma – Kubr, Slavíček.
     
    Sparta se nakonec musí obejít bez trojice cizinců, v zápasové nominaci vůbec nejsou Dánové Asger Sörensen s Casperem Höjerem a nigerijská posila Victor Olatunji.
     
    Prahu dnes skrápí vytrvalý déšť, byť v posledních desítkách minut už je jen lehký. Je však pravděpodobné, že celý zápas doprovodí kapky deště.
     
    Trojice rozhodčích v čele s Tomášem Klímou přivedla fotbalisty před již zaplněné tribuny epet Areny, start tohoto ligového utkání se pomalu blíží.
     
    Před zápasem je oceněn Tomáš Wiesner, jenž dnes nastupuje do svého stého ligového utkání v barvách Sparty. Památeční dres mu za klubové vedení předává Tomáš Sivok.
     
    Sparťané se představí v tradičních rudých dresech, Pardubice oblékly bílo-červenou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujal Michal Hlavatý a je rozehráno!
     
    1
    Východočeši začali aktivně, Sychrův centr srazil na rohový kop Jaroslav Zelený.
     
    2
    Hlavatý rozehrál nakrátko se Surzynem, ten při centru podklouzl, balón pak srazil na další roh Birmančević.
     
    3
    Další Surzynův centr letěl velmi vysoko a do míst, kde byl pouze nový sparťanský brankář Peter Vindahl, ten nechtěl riskovat snahu o zachycení kluzkého míče a pokusil se jej vyboxovat, povedlo se mu to mimo dosah hostujících hráčů.
     
    4
    Tomáš Zlatohlávek dostal příliš dlouhý pas na levé křídlo, navíc se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    4
    Hosté se po zisku míče pokusili o rychlý přechod do útoku, Martin Vitík si ale pohlídal Vojtěcha Patráka. Ten vyrůstal ve sparťanské mládeži, do A-týmu se ale nikdy výrazněji neprosadil.
     
    5
    Vojtěch Sychra neudržel stabilitu u postranní čáry a zahrál míč už v zámezí, což neuniklo asistentu rozhodčímu Jaroslavu Kubrovi.
     
    7
    Surzynův nákop po pravé straně přeletěl Hlavatého, jenž neměl nejmenší šanci na míč dosáhnout a bude se kopat od sparťanské branky.
     
    8
    Birmančevićův nákop Marek Icha hlavou sklepl k brankáři Budinskému.
     
    9
    Haraslínův přízemní centr z levé strany hosté odkopli na rohový kop, Sparta bude zahrávat svoji první standardní situaci.
     
    10
    Po rozehrávce nakrátko centroval Haraslín od rohu pokutového území, Jan Kuchta pak ve skrumáži před brankou míč jemnou tečí nasměroval vedle Budínského branky.
     
    11
    Po faulu Ichy na Kuchtu bude Sparta zahrávat volný kop v hloubi útočné poloviny.
     
    11
    Kairinenův centr mířil do prostoru, kam si nabíhal Ladislav Krejčí, míč se ale odrazil do rukavic Viktora Budinského.
     
    13
    Po souhře se Surzynem se centr vůbec nepovedl Darmovzalovi a hosté se musí rychle vracet do defenzivy.
     
    13
    Martin Vitík z pozice stopera vyvezl míč na útočnou polovinu, přes Birmančeviće se pak balón dostal k Sadílkovi, jemuž nevyšla přihrávka před branku, která mířila mimo dosah dvojice Kuchta – Vitík.
     
    15
    Po Sadílkově dlouhém autu míč propadl před pardubickou brankou, ke střele se ale dostal až z druhé vlny Haraslín a hosté ji stačili zablokovat.
     
    15
    Sparta právě vstřelila branku! První gólová euforie na Letné! Veljko Birmančević od pravé postranní čáry posadil parádní centr na hlavu naprosto osamoceného JANA KUCHTY a brankář Budinský neměl nejmenší šanci zasáhnout!
    15. Jan KUCHTA - 1:0
     
    17
    U videa se ještě zřejmě prověřuje postavení Jana Kuchty při centru srbského spoluhráče.
     
    17
    Branka už je potvrzena a může se pokračovat za stavu 1:0 pro Spartu.
     
    18
    A další sparťanská možnost! Krejčí rozjel útok se Sadílkem velmi přímočarou souhrou ve středu hřiště, pak se na pravém křídle sice neprosadil Birmančević, míč se však odrazil k naprosto osamocenému Sadílkovi, jenž prováhal možnost na střelu z první, po zpracování míče už mu rána vůbec nevyšla a hosté ji odrazili do bezpečí.
     
    20
    Neúspěšná sparťanská souhra na pravém křídle, Wiesnerovi se nepovedlo ani vybojovat rohový kop a bude se rozehrávat od pardubické branky.
     
    21
    Po sklepnutí Kairinena si Kuchta zpracoval míč u pokutového území Pardubic a levačkou pohotově střílel, přízemní střele ale chyběla potřebná razance, aby výrazněji ohrozila Budinského.
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku! Také druhá gólová trefa Sparty se zrodila po pravé straně! Tentokrát se na křídle uvolnil Tomáš Wiesner, jehož přihrávku přímo do nohy nasměroval LUKÁŠ HARASLÍN nekompromisně pod břevno!
    22. Lukáš HARASLÍN - 2:0
     
    23
    Radoslav Kováč hned po inkasované brance udílí pokyny Sychrovi s Hlavatým a zřejmě dojde k nějakému přeskupení pardubických řad.
     
    24
    Sparta právě vstřelila branku! Okamžitě však přichází další úder! Ladislav Krejčí narýsoval parádní nákop na JANA KUCHTU za pardubickou obranu, Budinský dlouho váhal, jestli jít proti míči nebo zůstat v brance, zvolil druhou variantu a Kuchta mu z úhlu nasadil elegantní jesle!
    24. Jan KUCHTA - 3:0
     
    25
    Zdá se, že došlo ke zranění asistenta rozhodčího Slavíčka, jeho kolega Klíma svolává hráče k lavičkám.
    25. Asistent Slavíček utrpěl zranění a musí střídat
     
    28
    Na trávníku vše vypadá, jako by se mohlo pokračovat, ovšem chybí momentálně oba čároví rozhodčí.
     
    29
    Už by se mělo brzy pokračovat.
     
    29
    Ve hře už se navázalo rozehrávkou Pardubic ze středového kruhu.
     
    30
    Dva rychlé sparťanské fauly za sebou, hosté rozehrávají ve středu hřiště.
     
    32
    Sadílkův centr z levé strany se neujal, sparťané se ale zase ujali odraženého míče.
     
    33
    Na Krejčího nebezpečně vyhlížející nákop do pokutového území si nabíhal Tomáš Wiesner, těsně na něj ale nedosáhl.
     
    34
    Jaroslav Zelený je prvním příjemcem žluté karty za skluz pod nohy Denise Darmovzala ve středovém kruhu.
     
    35
    Vojtěch Sychra dostal výbornou kolmici po ose hřiště za sparťanskou obranu, Peter Vindahl ale včas vyběhl z branky a ve skluzu odehrál míč před Sychrou. Dánský brankář trefil spoluhráče Vitíka, míč se pak odrazil za sparťanskou branku a následovat bude rohový kop, byť se to domácím moc nelíbí.
     
    36
    Ladislav Krejčí pořádně riskantním skluzem ve vlastním pokutovém území poslal k zemi Vojtěcha Sychru, zřejmě to ale bylo přes míč a rozhodčí Klíma nechává pokračovat ve hře.
     
    38
    Michal Hlavatý se rychlou narážečkou s Patrákem šikovně uvolnil na levém křídle a před branku mu nabíhal Darmovzal, Hlavatému ale nevyšel úmysl, buď přihrávka nebo střela, míč nasměroval jen k Vindahlovi.
     
    39
    Birmančević z pravého křídla přihrál do pokutového území naprosto osamocenému Haraslínovi, ten si potáhl míč kolem čtyři protihráčů, pak přihrával jen k Viktoru Budinskému.
     
    40
    Kaan Kairinen výbornou přihrávkou našel v pokutovém území Birmančeviće, ten se neprokličkoval do střelecké pozice, míč se ale odrazil k Janu Kuchtovi, jenž z ostrého úhlu nevyzrál na Budinského.
     
    41
    Rohový kop Kairinena si ve skrumáži našel Viktor Budinský a vyboxoval míč do bezpečného prostoru.
     
    42
    Tomáš Zlatohlávek se na pravém křídle nedostal k míči přes Filipa Panáka, sparťanského obránce pak zápasnickým chvatem fauloval.
     
    43
    Zeleného centr je sražen za pardubickou branku, následovat bude další roh domácích.
     
    44
    Kairinen rozehrál nakrátko na Zeleného, tomu se nepovedlo prokličkovat do pokutového území, po ztrátě míče je pak pískán faul Kairinenovi.
    44. Kairinen bolestivě přišlápl Hlavatého, nedostal ani žlutou
     
    45
    Kairinen atakoval Hlavatého nepříjemně do oblasti kotníku a pardubický kapitán musí být ošetřen.
     
    45+1
    Nastavovat se bude minimálně pět minut, velmi pravděpodobně ale ještě více, neboť Hlavatý zůstává stále ošetřován a celých pět minut se nehrálo po třetí sparťanské brance.
     
    45+2
    Ve hře už se může pokračovat, byť Radoslavu Kováčovi se stále nelíbí Kairinenův faul a u laviček si i vyměňoval postřehy se sparťanským trenérem Priskem.
     
    45+3
    Velká možnost Sparty! Výborný centr Vitíka našel hlavu Ladislava Krejčího, jenž orazítkoval břevno, dorážející Sadílek pak z voleje pálil nad branku!
     
    45+4
    Michal Surzyn dostává žlutou kartu za vražení do Filipa Panáka v blízkosti laviček.
     
    45+4
    Žlutou kartu pak dostal také podrážděný pardubický trenér Kováč.
     
    45+5
    Vojtěch Sychra šel ostře do souboje se Sadílkem, znovu se píská proti hostům.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    Vzhledem k vyostřenému závěru prvního poločasu rozhodčí Klíma nakonec přeci jen zůstal u těch pěti nastavených minut a s jejich uplynutím ukončil první poločas, po němž Sparta vede nad Pardubicemi 3:0.
     
    Sparťané o osudu zápasu prakticky rozhodli mezi 15. a 24. minutou, kdy se dvakrát trefil Jan Kuchta, mezi jeho trefy vklínil tu svoji i Lukáš Haraslín a Sparta tak o přestávce vede 3:0. Hosté sice začali aktivně, nakonec ale za celý poločas ani jednou nevystřelili.
     
    Vypadá to hned na několik střídání, Pardubice možná budou střídat až čtyřikrát, do hry se nejspíše zapojí i Qazim Laci.
     
    Nakonec dochází hned k sedmi změnám, třem na straně Sparty a čtyřem pardubickým.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Lukáš Haraslín, přichází Adam Karabec,
    ze hřiště odchází Kaan Kairinen, přichází Qazim Laçi,
    ze hřiště odchází Jaroslav Zelený, přichází Matěj Ryneš.
     
    46
    Střídání v týmu FK Pardubice:
    ze hřiště odchází Vojtěch Sychra, přichází Jakub Matoušek,
    ze hřiště odchází Tomáš Zlatohlávek, přichází Ladislav Krobot,
    ze hřiště odchází Vojtěch Patrák, přichází Bartosz Pikul,
    ze hřiště odchází Matěj Helešic, přichází Emil Tischler.
     
    47
    Sparta právě vstřelila branku! Sparta brzy po změně stran přidává další branku! Ladislav Krejčí narýsoval parádní centr ke vzdálenější tyči, kam si naběhl naprosto osamocený TOMÁŠ WIESNER a střelu dnešního jubilanta si Viktor Budinský srazil do sítě!
    47. Tomáš WIESNER - 4:0
     
    49
    Hlavatý vysunul po levém křídle Bartosze Pikula, jeho přihrávka do pokutového území se neujala.
     
    50
    Penalta pro Spartu!
     
    50
    Adam Karabec z pravého křídla vnikl do pokutového území, kde jej nedovoleně atakoval Denis Halinský a rozhodčí Klíma bez váhání nařizuje pokutový kop!
     
    51
    Míč už má ve svém držení Ladislav Krejčí, zatím se ale čeká na potvrzení od videa.
     
    51
    Hlavní arbitr už běží k monitoru, aby se na tuto situaci podíval sám. Vzhledem k umístění obrazovky zde na Letné musí běžet přes celé hřiště až za sparťanskou branku.
     
    53
    Rozhodčí Klíma nakonec po zhlédnutí videozáznamu penaltu odvolává!
    53. Odvolaná penalta! Halinský si podle VAR proti Karabcovi počínal čistě
     
    54
    Peter Vindahl vyběhl za pokutové území, aby odkopl míč před nabíhajícím soupeřem, při odkopu se však srazil s Martinem Vitíkem, jenž se těžce zvedá na nohy, měl by ale být v pořádku.
     
    55
    Karabcovi se nepovedlo prostrčit průnikovou přihrávku na Birmančeviće, ten se ve druhém poločase přesunul na levé křídlo.
     
    57
    Sparta právě vstřelila branku! Pátý úder! Qazim Laci parádní přihrávkou vysunul za pardubickou obranu VELJKA BIRMANČEVIĆE, jenž povedenou ránou pod břevno otevírá svůj gólový účet ve sparťanském dresu!
    57. Veljko BIRMANČEVIĆ - 5:0
     
    58
    Sparťané jsou při chuti a znovu se tlačí dopředu.
     
    59
    Dlouhý aut Sadílka se neujal, hostující přechod do útoku pak faulem ve středu hřiště přibrzdil Vitík.
     
    60
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Ladislav Krejčí ml., přichází James Gomez.
     
    60
    Trenér Priske šetří před důležitým utkáním v Kodani také svého kapitána, Krejčí předává pásku Filipu Panákovi a premiéru si ve sparťanském dresu odbyde ugandský obránce Gomez.
     
    61
    Po hodině hry jsme se dočkali vůbec první pardubické střely a Tischler pálil z dálky velmi prudce, ovšem nepřesně.
     
    62
    Jan Kuchta parádním průnikem po levém křídle a následným centrem připravil takřka stoprocentní pozici pro Lukáše Sadílka, ten ale hlavou přestřeluje branku!
     
    62
    K Rynešově přetaženému centru se nedostal Wiesner, následovat bude rohový kop.
     
    63
    Karabcův přetažený centr Wiesner hlavou nasměroval k Budinskému.
     
    64
    Na pardubickou branku už se valí další sparťanské útoky, ovšem Halinský si teď dokázal poradit s Birmančevićem, podobně úspěšný bylo chvíli později Tischler v souboji s Karabcem.
     
    65
    Pardubice právě vstřelily branku! Na Letné jsou prolomeny dva letošní milníky! Po souhře Pikula s Tischlerem se v pokutovém území dokázal přízemní střelou k tyči prosadit DENIS DARMOVZAL, čímž vstřelil první branku Pardubic v tomto ligovém ročníku, naopak sparťané poprvé inkasují!
    65. Denis DARMOVZAL - 5:1
     
    66
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Václav Sejk.
     
    66
    Střídání v týmu FK Pardubice:
    ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Samuel Šimek.
     
    67
    Teprve se blíží závěr třetí čtvrtiny hracího času, přesto už mají oba týmy dostřídáno.
     
    68
    Karabcova prudká přihrávka před branku byla odražena k Wiesnerovi, jehož ránu hosté srazili k rohovému praporku.
     
    70
    Útočná snaha Východočechů končí odpískáním Šimkova faulu, rozehrávky se ujme Peter Vindahl.
     
    71
    Wiesnerova přihrávka mířila do protipohybu Václavu Sejkovi, hosté rozehrávají od brankáře Budinského.
     
    72
    Darmovzalova průniková přihrávka byla příliš prudká pro Jakuba Matouška, pro míč si doběhl Peter Vindahl. Ten stále čeká na svůj první zákrok ve sparťanské brance.
     
    73
    Pardubice právě vstřelily branku! Také druhá pardubická střela na branku končí v síti! Hosté vybojovali míč v rohu hřiště, LADISLAV KROBOT se pak od rohového praporku prokličkoval až před branku, kde se trefil do protipohybu Vindahla!
    73. Ladislav KROBOT - 5:2
     
    75
    Už se zase mohlo měnit skóre! Tomáš Wiesner průnikem po pravé straně připravil výbornou pozici pro Adama Karabce, ten ale trefil míč špatně a vysoko přestřeluje!
     
    77
    Další útočná snaha Pardubic, Jakub Matoušek potáhl míč podél pravé postranní čáry, pak v pokutovém území našel Krobota, ten se ale v tísni nedostal do zakončení a míč se od něj odrazil za sparťanskou branku.
     
    77
    Dnešní parádní ligový souboj sleduje na Letné 16 911 diváků.
     
    78
    Sadílek si po autu dvakrát vyměnil míč s Qazimem Lacim, jenž natáhl k parádní ráně, která prosvištěla jen těsně nad břevnem pardubické branky! To by byl další efektní moment dnešního zápasu.
     
    80
    Po velmi nepovedené přihrávce Halinského míč doputoval do zámezí, autového vhazování se ujme James Gomez.
     
    82
    Bartosz Pikul se prokličkoval ke sparťanskému pokutovému území, pak předal míč Matouškovi, jenž levačkou pálil vysoko nad břevno.
     
    83
    Ladislav Krobot přenesl hru na sparťanskou polovinu, kde byl faulován Birmančevićem, hosté mohou rozehrávat míč z klidu.
     
    85
    Bartosz Pikul dostal přesný pas na levé křídlo, který přilepil na kopačku, vzápětí mu je ale máván ofsajd.
     
    85
    Václav Sejk se po skvělém sklepnutí Birmančeviće sice do zakončení nedostal, připravil ale pozici pro Ryneše, jehož dělovku dokázal Viktor Budinský vytáhnout!
     
    86
    K Birmančevićově přetaženému rohu se dostal Filip Panák, jeho hlavička je sražena na další roh.
     
    87
    Filip Panák si pak v pokutovém území našel také Karabcův centr od praporku, s hlavičkou momentálního sparťanského kapitána si Budinský poradil.
     
    88
    Hosté se pokusili zahrozit na útočné polovině, Šimkův centr se ale neujal, bude se kopat od branky Petera Vindahla.
     
    90
    Václav Sejk vybojoval míč na útočné polovině, pak ale přihrával Birmančevićovi do ofsajdu. Rozhodčí ještě nechali akci dohrát, Birmančević se nejdříve proti Budinskému neprosadil zblízka, pak vysoko přestřelil, následně už mu byl zpětně odmáván ofsajd.
     
    90+1
    Rozhodčí Klíma oddaluje závěrečný hvizd o dvě nastavené minuty.
     
    90+2
    Birmančević se ještě snažil prostrčit míč do obrovské šance Rynešovi, hosté stačili tomuto pasu vystavit stopku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Druhý rok po sobě Sparta na Letné poráží Pardubice netradičním skóre 5:2, byť letos to bylo po přeci jen jiném průběhu. Rudí vedli po hodině hry 5:0 a utkání už se spíše jen dohrávalo. Hosté dokázali skórovat z obou svých střel na branku, pak ale ještě přežili několik velkých sparťanských šancí.

    Dvakrát se trefil Jan Kuchta, další branky přidali Lukáš Haraslín, Tomáš Wiesner a Veljko Birmančević, za hosty korigovali výsledné skóre Denis Darmovzal s Ladislavem Krobotem. (17:02:26)

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 15. Kuchta (Birmančević), 22. Haraslín (Wiesner), 24. Kuchta (Krejčí ml.), 47. Wiesner (Krejčí ml.), 57. Birmančević (Laçi) – 65. Darmovzal (Tischler), 73. Krobot (Surzyn)

    Karty:   34. Zelený (SPA) – 45+4. Surzyn (PCE), 45+4. Kováč (PCE)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:10.
    AC Sparta Praha: Vindahl – Panák, Vitík, Krejčí ml. (C) (60. Gomez) – Wiesner, Sadílek, Kairinen (46. Laçi), Zelený (46. Ryneš) – Birmančević, Kuchta (66. Sejk), Haraslín (46. Karabec).
    Náhradníci: Vorel – Minčev, Daněk, Mejdr, Pešek, P. Vydra.

    Trenér: Brian Priske

    FK Pardubice: Budinský – Surzyn, Halinský, Donát, Helešic (46. Tischler) – Patrák (46. Pikul), Hlavatý (C) (66. S. Šimek), Icha, Darmovzal, Sychra (46. Jak. Matoušek II) – Zlatohlávek (46. Krobot).
    Náhradníci: Šmíd – Černý, Vacek, Kurka, Míšek.

    Trenér: Radoslav Kováč

    Rozhodčí: Klíma – Kubr, Slavíček

    Diváci: 16 911
    bahis siteleri