Plzeň – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Plzeň – Ingolstadt 8:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
ERC Ingolstadt
Sobota 05.08.2023, 18:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    56:44 Jakub HANZÁK - 8:0
     
    56:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak ještě jednou vyletěly vzhůru ruce plzeňských hráčů na oslavu gólu. Adam Fehér našel na pravém kruhu JAKUBA HANZÁKA, který se prudkým švihem trefil k bližší tyči. Asistence: Adam Fehér, František Hanzlík.
    38:26 Jan BARTUŠKA - 7:0
     
    38:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To jsou věci panečku, Škoda střílí třetí branku v rozmezí 35 vteřin. Jakub Slováček předložil puk ideálně JANU BARTUŠKOVI, který to rovněž neměl v zakončení moc složité. Asistence: Jakub Slováček, Matouš Mašek.
    38:17 Štěpán BROŽ - 6:0
     
    38:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další branka v brance Ingolstadtu! Sokol tentokrát přihrál na modrou čáru, kde byl ŠIMON BROŽ a jeho rychlý švih zapadl přesně do levého horního rohu. Asistence: Štěpán Sokol.
    37:51 Štěpán SOKOL - 5:0
     
    37:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přece jen střílí svému soupeři nepopulárního bůra. Onřej Přibyl si pro sebe vyhrál buly, puk hned předložil k druhé tyči, kde měl před sebou poloprázdnou bránu ŠTĚPÁN SOKOL. Asistence: Ondřej Přibyl.
    24:35 Adam FEHÉR - 4:0
     
    24:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka svůj velký tlak přetavila přece jen v další branku. Daniel Křepel zavezl kotouč do útočného pásma, natlačil se až před branku, kde brankáři puk vypadl z výstroje a pohotový ADAM FEHÉR ho později doklepl do prázdné brány. Asistence: Daniel Křepel.
    07:59 Jakub MATĚJKA - 3:0
     
    07:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na západě Čech se nám s góly roztrhl pytel. Šimon Bělik vyhrál buly v útočném pásmu přesně na hokejku JAKUBA MATĚJKY a plzeňský obránce se trefil podruhé v zápase, tentokrát šla jeho rána nechytatelně do vzdálenější šibenice. Asistence: Šimon Bělik.
    07:44 Daniel KŘEPEL - 2:0
     
    07:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A nechybělo dlouho a Škodovka přidává další přesný zásah. Ben Reisnecker krásně zavezl kotouč, následně ho od zadního mantinelu předal DANIELU KŘEPELOVI, který byl před brankou zcela sám a ten se ranou pod břevno nemýlil. Asistence: Ben Reisnecker.
    05:43 MATĚJKA - 1:0
     
    05:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hezká individuální akce v podání JAKUBA MATĚJKY. Plzeňský hráč se krásně prosmýkl mezi čtyřmi hráči německého týmu a z levého kruhu se trefil přesně mezi betony brankáře. Asistence: Jakub Slováček.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 6. Matějka (Slováček), 8. Křepel (Reisnecker), 8. Matějka (Belík), 25. Fehér (Křepel), 38. Sokol (Přibyl), 39. Brož (Sokol), 39. Bartuška (Slováček, Mašek), 57. Hanzák (Fehér, Hanzlík)


    HC Škoda Plzeň: Pavlis (Poustka) – Hanzlík, Fiala, Brož, Reisnecker (C), Mašek, Matějka, Kamas – Winter, Fehér (A), Hanzák, Sokol, Přibyl, Křepel, Slováček, Bělík (A), Bartuška, Chasák, Pitter.
    Trenér: Michal Straka.

    ERC Ingolstadt: Beyer (Tscharre) – French, Grünes, Lebsak, Nachtmann, Rudi, Zelenko, Geppert, Ladusch, Krükov, Moser, Rauch, Reinwald, Steinhauser, Trew, Oberh, Winkler.

    Rozhodčí: Markov – Ghazal, Kotyza
    bahis siteleri