Švýcarsko – Španělsko 1:5 (kon.) | Japonsko – Norsko 3:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:5 (1:4)
Španělsko
Sobota 05.08.2023, 07:00 • Eden Park, Auckland • Mistrovství světa - ženy • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    70. Jennifer HERMOSOVÁ - 1:5


     
    70
    Španělsko právě vstřelilo branku! Pátá branka na straně týmu z Pyrenejského poloostrova! Velká chyba v rozehrávce Švýcarek, JENNIFER HERMOSOVÁ dostala míč mezi obránce a s přehledem zakončila přesně! – 1:5.
    45. Laia CODINAOVÁ - 1:4


     
    45
    Španělsko právě vstřelilo branku! Čtvrtá branka do šatny! Po rohovém kopu se ve vápně zrodil velký závar, k míči si nakonec našla cestu LAIA CODINAOVÁ, která se zachovala jako tank a procpala míč do branky! Codinaová tak napravuje svou chybu a dává gól do správné branky! – 1:4.
    36. Aitana BONMATÍOVÁ - 1:3


     
    36
    Španělsko právě vstřelilo branku! Favoritky jdou do vedení o dvě branky! Centr do vápna nedokázala obrana Švýcarek odvrátit, míč si našla AITANA BONMATÍOVÁ, která předvedla, že má neskutečný přehled, zasekla si míč, všechny hráčky naletěly a následně poslala míč přesně do sítě! – 1:3.
    17. Alba REDONDOVÁ - 1:2


     
    17
    Španělsko právě vstřelilo branku! Favoritky si berou zpět vedení! Centr do vápna Batlleové propadl až na zadní tyč, kde číhala ALBA MARIA REDONDOVÁ, která předskočila obránkyni a hlavou posílá míč přesně k tyči! – 1:2.
    11. Laia CODINAOVÁ - 1:1


     
    11
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Z ničeho nic je vyrovnáno! Většina stadionu v Aucklandu nevěří svým očím, co právě viděli. LAIA CODINAOVÁ, která taktéž debutuje na šampionátu, zhruba od poloviny hřiště dávala těžkou malou domů brankářce Collové, ale míč letěl vzduchem a tak nešikovně, že skončil v brance! Kuriózní vlastní branka a tohle si obě debutantky budou dlouho pamatovat.. – 1:1.
    5. Aitana BONMATÍOVÁ - 0:1


     
    5
    Španělsko právě vstřelilo branku! Hned v úvodu utkání se mění skóre! Paralluelová poslala centr do vápna, k zakončení se dostala Redondová, proti které se zaskvěla brankářka, nicméně míč vyrazila zpátky do hry, k míči se dostala AITANA BONMATÍOVÁ, která ukázala svou technickou vyspělost a střelou do protipohybu nedala brankářce Thalmannové šanci! – 0:1.

    David Bochňák

    Branky: 11. Codinaová (vla.) – 5. Bonmatíová, 17. Redondová, 36. Bonmatíová, 45. Codinaová, 70. Hermosová

    Karty:   73. Stierliová (SUI)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 2:25. Střely mimo: 1:9. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:15.
    Švýcarsko: Thalmannová – Stierliová, Maritzová, Riesenová (84. Martiová), Aigbogunová (46. Calligarisová) – Reutelerová (46. Mauronová), Sowová (46. Terchounová), Wältiová (C) – Crnogorčevićová, Bachmannová, Piubelová (75. Hummová).
    Náhradníci: Pengová, Friedliová – Felberová, Arfaouiová, Reyová, Bühlerová, Lehmanová.

    Španělsko: Collová – Batlleová, Paredesová, O. Hernándezová, Codinaová – Abelleiraová (63. Navarrová), Bonmatíová (77. Guerrerová), Hermosová (77. Putellasová) – E. Gonzálezová (C) (63. M. Pérezová), Redondová, Paralluelová (84. del Castillová).
    Náhradníci: M. Rodríguezová, Salónová – Andrésová, Caldenteyová, Carmonaová, Gálvezová, Zornozaová.

    Rozhodčí: Cheryl Fosterová – Michelle O´Neillová – Franca Overtoomová

    Diváci: 43217
    bahis siteleri