Třinec – Kölner Haie 7:2 (kon.) | K. Vary – Davos 3:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
HC Davos
Sobota 12.08.2023, 17:00 • KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje • Skupina A
Partner:
     
    59:54
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Rico Gredig – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    56:35
    Domácí hrají powerplay!
     
    55:15
    Davos právě vstřelil branku! Wittwer se vrátil do hry přesně ve chvíli, kdy hosté dostali kotouč ven z pásma. Přečíslení tak vedl po levé straně, nahrál na střed GIANU LEOPOLDOVI, a ten přesně vymetl horní růžek karlovarské branky! Asistence: Erik Wittwer.
     
    53:07
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Erik Wittwer – 2 min., hákování.
     
    52:20
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Kryštof Bulka – 2 min., podrážení.
     
    50:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A máme zaděláno na pořádnou zápletku! PETR VOJÁČEK, ač tísněn protihráčem, natáhl na levém kruhu a vyprášil levý horní růžek Solérovy svatyně! Asistence: Jakub Vogel.
     
    49:45
    Steklý mohl být hrdinou poté, co získal puk po chybě Davosu v rozehrávce. Domácí forvard ale zcela osamocen trefil jen hruď brankáře Soléra!
     
    48:22
    Ebenstreit parádním zákrokem betonem vychytal jednoho z hráčů hostů, který dostal přihrávku zpoza branky a z první zakončil!
     
    47:50
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Ondřej Dorot – 2 min., sekání.
     
    47:50
    Dorot našel přihrávkou zpoza branky na kruzích Pastora, ten ale trefil jen Solérovy betony!
     
    46:57
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Nico Vieli – 2 min., nesportovní chování.
     
    44:39
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Petr Vojáček – 2 min., napadení.
     
    38:53
    Síly na ledě se vyrovnají, Davos hrál v šesti.
     
    37:51
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Petr Zolnaj – 2 min., krosček.
     
    36:48
    Varvařovský dobře podržel puk na modré čáře, kde počkal na dojíždějícího Šlechtu na středu, ten tváří v tvář Solérovi ale neuspěl a trefil pouze jeho výstroj!
     
    34:30
    Velká šance Energie! Přečíslení dvou proti jednomu zakončoval zprava sám Varvařovský, Solér vyrazil a následná Šlechtova dorážka skončila jen na boční konstrukci branky!
     
    30:10
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Kryštof Bulka – 2 min., nesportovní chování.
     
    26:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Domácí se prosazují při hře ve čtyřech a jsou zpátky ve hře o finále. Pastor si po pravé straně hodil puk do jízdy, na kruhu jej poslal před branku, kde ho z první uklidil do sítě DAVID ŠILHAN! Asistence: Tobiáš Pastor.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Matyáš Adámek – 2 min., podrážení.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Arkadiy Barandun – 2 min., nebezpečná výstroj.
     
    24:20
    Dobrá rána Matěje Zemana skončila jen těsně vedle hostující branky!
     
    23:55
    Adámek přišel po tvrdém středu na obranné modré o kotouč, kterého se ujal Barandun a sám pádil na Ebenstreita, ten jeho nájezd ale vychytal!
     
    22:55
    Davos právě vstřelil branku! Po šancích Energie ale zničehonic skóruje Davos. NICO VIELI vypálil z pravého kruhu na lapačku a domácímu brankáři puk proklouzl do branky. Asistence: Linus Haller, Joel Blaser.
     
    21:30
    Další šance Energie, kdy v samostatném úniku ujel Handl, jenže Soléra nepřekonal!
     
    20:07
    Hned v úvodu Varvařovský šťouchl u branky do kotouče a brankář soupeře jej jen na poslední chvíli vytěsnil betonem mimo!
     
    19:58
    Ještě mohlo být zle nedobře pro domácí! Ti nejprve zatápěli hostující obraně, jenže ta se z úzkých dostala a vyrazila do přečíslení dvou proti jednomu, které ale zakončila střela mimo domácí klec!
     
    13:15
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Beni Waldacher – 2 min., sekání.
     
    12:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté trestuhodně ztratili puk v rozehrávce na levém kruhu obranného pásma, kde jej uloupil DAVID ŚILHAN a neomylně poslal nad lapačkou brankáře do sítě! Bez asistence.
     
    12:17
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    ze hřiště odchází Matěj Pavlovic, přichází Adam Ebenstreit.
     
    12:17
    Davos právě vstřelil branku! 3:0 pro švýcarský celek. Hosté se i díky troše štěstí dostali do přečíslení dvou proti jednomu, k zakončení se dostal NICO VIELI, kterému sice puk sjel z hole, jenže tak nešťastně pro domácího brankáře, že mu projel mezi betony do branky! Asistence: Joel Blaser, Linus Haller.
     
    07:05
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Ruslan Zdorovets – 2 min., nedovolené bránění.
     
    06:19
    Davos právě vstřelil branku! Tvrdý direkt pro domácí Energii. Vieli po pravé straně jen posunul puk dopředu na LINUSE HALLERA, a ten jemnou tečí překvapil Pavlovice na přední tyči! Asistence: Nico Vieli, Yanik Lichtensteiger.
     
    05:58
    Davos právě vstřelil branku! O chvíli později ale hosté už vedou. ERIK WITTWER si našel odražený puk před brankou a obelstil brankáře Pavlovice! Asistence: Arkadiy Barandun.
     
    05:45
    Domácí zaváhali v rozehrávce a byla z toho další šance Davosu. Janggen si zamíchal s kotoučem a dostal se ke střele, tu skvěle zlikvidoval domácí brankář!
     
    04:10
    Velký rozdíl oproti dnešnímu úvodnímu utkání Třince s Kolínem, hned od začátku totiž šance střídá šanci. Tu další Minderovi zlikvidoval dalším dobrým zákrokem betonem Pavlovic!
     
    02:49
    Velká šance pro domácí! Bulka pláchl po levé straně a přihrávkou přes osu našel na pravé straně najetého Varvařovského, ten ale z první minul!
     
    01:51
    Domácí se zapomněli v útočném pásmu a do brejku se tak dostal Marki, toho ale skvěle vychytal brankář Pavlovic, který celou situaci doslova ustál!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 13. Šilhan, 27. Šilhan (Pastor), 51. Vojáček (Vogel) – 6. Wittwer (Barandun), 7. Haller (Vieli, Lichtensteiger), 13. Vieli (Blaser, Haller), 23. Vieli (Haller, Blaser), 56. Leipold (Wittwer, Gredig)


    HC Energie Karlovy Vary: Pavlovic (13. Ebenstreit) – Anton, Bulka, Cipko, Dorot "C", Vogel, Zolnaj, Holejšovský – Šlechta "A", Váňa, Varvařovský, Zeman, Adámek, Steklý, Handl, Pastor, Šilhan, Šuma, Vojáček, Skuhravý.
    HC Davos: Solér (Bächler) – Leipold "A", Duns, Lichtensteiger, Landskroner "A", Minder, Zdorovets, Janggen – Barandun, R. Gredig, Wittwer, Vieli, Haller, Blaser, Parrée, Marki, Baumann, Waldacher, N. Gredig, Hunziker.

    Rozhodčí: Pastier – Červenka, Lengö
    bahis siteleri