Žižkov – Dukla Praha 1:5 (kon.) | Vyškov – Olomouc B 1:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
1:5 (1:2)
FK Dukla Praha
Pondělí 14.08.2023, 17:30 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    72
    Dukla právě vstřelila branku!
    To už je krutý debakl! Otevřená obrana Žižkova nezachytila Špatenku, který zatáhl míč až do vápna a ještě pobídl na malém vápně LUKÁŠE MATĚJKU, jenž pouze uklidil míč do sítě.
     
    67
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že máme hotovo! Kuchař na útoční polovině hřiště špatně vrátil míč na stopera, čímž vyslala ŠTĚPÁNA ŠEBRLEHO a ten zakončil svůj únik povedeným obstřelením Švengera.
     
    59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zkušený brankář nemá vůbec svůj den. Tentokrát zadrbal jednoduchý odkop, který skončil jen pár metrů od vápna u Moulise, jenž si počkal a vysunul do pravé strany Zeronika. Centr z pravé strany pak na malém vápně jen usměrnil LUKÁŠ MATĚJKA.
     
    45+2
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Viktorka se ale přece jen dočkala! V podstatě první menší chybku Dukly v podání Haška se Šťovíčkem potrestal RADEK VOLTR. Obránce soupeře podcenil letící míč, který po odrazu poslal domácí brankář hlavičkou přes nejistého Šťovíčka.
     
    22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně kuriózní branka! DAVID KOZEL od postranní čáry zakroutil míč k zadní tyči, a přestože domácí gólman kontroloval vysoký let míče, zřejmě mu těsně před ním vletěl do sluníčka a propadl mu do branky.
     
    6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská radost týmu ve žlutých dresech! Aktivita se vyplatila, když ONDŘEJ ULLMAN téměř totožně jako v úvodu vytáhl míč před vápno a tentokrát prudkou utaženou střelou překonal Švengera! Gólman domácích se na své spoluhráče zlobí.

    Daniel Ryl

    Branky: 45+2. Voltr – 6. Ullman, 22. Kozel, 59. Matějka, 67. Šebrle, 72. Matějka

    Karty:   20. M. Richter (ZIZ) – 35. Ullman (DUK), 45. Moulis (DUK), 84. Vondrášek (DUK)


    FK Viktoria Žižkov: Švenger – M. Richter, Tregler, Finěk – Řezáč (80. Březina), Jirásek (80. Sixta), Rosa (66. Kuchař), Muleme – Petrák (46. Hönig) – Batioja, Voltr (66. Štrombach).
    Náhradníci: Kotek – Oravec.

    Trenér: M. Horňák

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Ullman (79. Vondrášek), Hašek, Peterka, Ludvíček – Barac, Kozel – Šebrle (74. J. Jeřábek), Matějka (74. M. Červenka), Moulis (63. Douděra) – Zeronik (63. Špatenka).
    Náhradníci: Rada – Hrubeš.

    Trenér: P. Rada

    Rozhodčí: Hocek – Kotalík, Šafránková
    bahis siteleri