Tychy – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Jastrzębie – Prostějov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 1:2 (kon.) | Kolín – Banská Bystrica 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 4:1 (kon.) | Vítkovice U21 – Opava 5:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Cracovia 3:2 (po pr.) | Jihlava – Znojmo 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Vsetín – Trenčín 6:5 (1:0 po s.n.) | Pardubice B – Třebíč 7:6 (3:0 po s.n.) | Kladno – Litvínov 1:5 (kon.)
Havířov – Katowice 0:7 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Chomutov – Landshut 4:1 (kon.) | Přerov – Zlín 0:3 (kon.)
Technika Brno – Vyškov 2:9 (kon.) | Poruba 2011 – Osvětim 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 17.08.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud s Vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek čtvrtečního večera. (19:47:30)
     
    Boj v Pelhřimově je u konce. V závěrečné třetině se poměrně rozjel gólostroj, a to na obou stranách. Domácí Jihlava ale zvládala udržovat dostatečný náskok na soupeře a díky tomu také dokázala dojít k čtvrtému vítězství ze čtyřech zápasů letní přípravy. Znojemští ale také měli řadu velmi slibných příležitostí, často ale narazili na připravenou jihlavskou gólmanskou dvojici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Poslední snaha o orlí atak.
     
    58:49
    Filip Dundáček rozehrál doleva k rozjetému Marku Teclovi. Před ním byl ale Lukáš Zukal, který byl o malý kousek rychlejší a puk ukořistil. Přesto to byla Dukla, která se dokázala přesunout do útočného pásma.
    58:18 BERGER - 6:3
     
    58:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští si ukořistili tříbrankový náskok zpět! Ze skrumáže hráčů poblíž Žajdlíkovy levé ruky dokázal protlačit puk za záda znojemského gólmana JAN BERGER. Asistence: Tobiáš Handl.
     
    57:05
    Jihlavským se na malou chvíli povedlo vyvézt hru do středního pásma. Vzápětí byl ale zpátky Dominik Tejnor. Orli se ovšem nyní k zakončení nedostali.
     
    56:22
    V útočném pásmu je o něco aktivnější znojemský tým. Zakončit po obkroužení brankoviště se pokusil Radim Matuš. V cestě mu ale stál Filip Dundáček, který gólmana Berana dokázal ochránit.
    55:40 SVOBODA - 5:3
     
    55:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Gólové hody na pelhřimovském stadionu pokračují! TOMÁŠ SVOBODA obdržel zpoza branky prudkou křižnou nahrávku, kterou z první tvrdě nasměroval směrem k Beranovi. Kotouč sice nejprve orazítkoval břevno jihlavské branky, nakonec ale těsně zaplul za brankovou čáru. Asistence: Jan Hruška.
     
    54:12
    Nadvakrát Marek Tecl! Nejprve vypálil pod úhlem od mantinelu, což Žajdlík pokryl. Následně s odraženým kotoučem obkroužil znojemskou klec a u tyče se pokusil o Michigan. Znojemský brankář ale dokázal tento prostor tělem vykrýt a tím i druhý puk vyrazil.
    53:07 HANDL - 5:2
     
    53:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOBIÁŠOVI HANDLOVI to proti Znojmu střelecky lepí! Tentokrát si najel do prostoru těsně před Žajdlíkovu klec a přesným bekhendovým zakončením k tyči si připisuje v tomto utkání hattrick. Asistence: Radek Pořízek a Jan Berger.
     
    52:09
    Nepřesná Valova rozehrávka zpoza branky našla pouze hůl Davida Stránského na modré čáře. Jeho pokus o zakončení na tom ale byl s úspěšností podobně. V jeho případě puk natrefil prvního stojícího hráče Jihlavy.
     
    50:36
    Z otočky od modré poslal přesnou vyšší střelu na Žajdlíka Marek Tecl. Pro znojemského gólmana byl tento puk jako horký brambor, asi tak podobně ho nahodil těsně nad sebe. Přesto jej udržel pro svůj tým a Orli se rozlétli proti Beranovi.
     
    50:13
    Oba týmy v plném počtu.
     
    49:14
    Do nadějné situace se dostal David Vala, který byla jako jediný hráč ve žlutočerveném dresu na vrcholu útočného pásma. Proto se také pokusil o bekhendové zakončení, které ale zamířil jen těsně vedle bližší tyče znojemské branky.
     
    48:50
    Pro volný puk si do vlastního obranného pásma zajel Dominik Tejnor.
     
    48:24
    Hráči Znojma příliš zbrkle vyhodili kotouč směrem k Beranově brance. Z toho důvodu se naopak po zakázaném uvolnění hra přesunula k Žajdlíkovi.
     
    48:13
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    David Straka – 2 min., podrážení.

    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Petr Beránek – 2 min., nesportovní chování.
     
    47:53
    Orli nového maskovaného muže v jihlavské brance od počátku nešetří. Beran ale dokázal puk udržet před sebou.
     
    47:17
    To také byla poslední akce, kterou na ledě, alespoň prozatím, předvedl. Po zásahu pukem do hlavy odjel Filip Maláč na střídačku a jeho místo mezi třemi tyčemi zaujal Adam Beran.
     
    47:08
    Tomáš Svoboda si narazil kotouč o hůl bránícího hráče Dukly a sám si to mířil křižmo levým kruhem na Maláče. Gólman Jihlavských ale dokázal puk vyrazit.
     
    46:07
    Znojemští přidávají na intenzitě hry a drží se v útočném prostoru poblíž Maláčovy klece. Jihlavská obrana je ale i v této situaci obezřetná a zvládá blokovat orlí střely.
     
    Dnešní utkání sleduje 309 diváků.
     
    44:44
    Po buly si najel dopředu na spodní hranici kruhu Tomáš Křehlík. Pod velkým úhlem poslal puk na branku, nicméně ten se odrazil o brusli znojemského beka do ochranné sítě nad Žajdlíkem.
    43:38 HANDL - 4:2
     
    43:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! TOBIÁŠ HANDL si obkroužil Žajdlíkovu branku a zvednutý kotouč umístil naprosto přesně za záda znojemského gólmana. Asistence: Vlastimil Bilčík.
    42:30 KARLSSON - 3:2
     
    42:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští snižují! ANTON KARLSSON se zmocnil odraženého kotouče a zcela volného prostoru u levé tyče Maláčovy branky. Toho využil a přestože už byl v pádu na zadek, tak zvládl puk do odkryté části jihlavské klece uklidit. Asistence: Petr Beránek.
     
    41:35
    Za vlastní brankou držel kotouč Jakub Jenáček, který posléze vyslal dopředu Petra Beránka. Tomu se povedlo probít až do mezikruží, i k zakončení na Maláče. Jihlavský strážce svatyně ale zvládl úspěšně puk pokrýt.
     
    40:31
    Této nabídnuté situace využila Dukla aktivní hrou. Znojemský brankář tedy musel zasahovat, ovšem tentokrát udržel situaci pod kontrolou a hosté se dostali ke dvěma rychlým výpadům.
     
    40:05
    První útok Znojma v třetí třetině měl vskutku jepičí život. Hostům se sklouzl kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se tak přesunula směrem k Žajdlíkovi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé třetině je také už dobojováno. Aktivnější byl tentokrát domácí tým, který dokázal po povedené individuální akci navýšit skóre, pak se dostal i k několika dalším slibným pokusům. Znojmo se sice též snažilo, vždy si ale vylámalo zuby na připraveném Maláčovi. Kvůli tomu tak musí před závěrečnou periodou dohánět dvoubrankovou ztrátu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:59
    Samuel Krajč obkroužil znojemskou branku a poslal kotouč doprava na Šimona Jelínka. Ten si vyjel k mantinelu a zadovkou se jej pokusil vrátit zpět do prostoru, kde očekával jednoho ze svých spoluhráčů pro zakončení. Žádný z nich ale na místě nebyl, čímž puk připadl Orlům.
     
    38:20
    Domácí Dukla se stále drží na kotouči. Pozvolně se dostala do útoku, kde nadějně bojoval David Straka. Byl ale osamocený, tedy s jeho pokrytím neměla znojemská obrana příliš starostí.
     
    36:20
    Tomuhle kotouči chyběly doslova milimetry, aby se zjevil za brankovou čáru! Odražený puk takřka okamžitě nasměroval Šimon Jelínek zpátky na znojemskou branku a propálil jej za Žajdlíkova záda. Ten ale jen zavadil o břevno a spadl na led. Nicméně pořád před brankovou čáru, čímž sudí rychle rozpažili.
     
    35:49
    Filip Maláč v akci podruhé v krátkém okamžiku. Tentokrát sevřel ve své výstroji kotouč po krátké střele z pravé strany.
     
    34:44
    Tomáš Svoboda našel u opačného mantinelu zcela volného Jana Bartka a vůbec neváhal s přihrávkou na něj. Stejně tak byla blesková i Bartkova střelecká reakce. To se mu ovšem vymstilo, neboť zakončení postrádalo přesný směr a proletělo se pouze vedle vzdálenější tyče Maláčovy klece.
     
    34:20
    Hosté v plném počtu.
     
    33:55
    Kombinaci Jihlavských dokázal souběžně s koncem přesilovky narušit Martin Šťovíček. Sám se ale dál než za modrou ve středním pásmu nedostal.
     
    33:19
    Rychlé Brožovo zakončení bezprostředně po buly a další úspěšný zákrok znojemského brankáře Žajdlíka.
     
    32:56
    Delší kombinaci Dukly tvrdě zakončil od modré Filip Dundáček. Žajdlíkovi se ale povedlo puk vyrazit. Přesto nadále musí být ve střehu.
     
    32:20
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Jan Bartko – 2 min., podrážení.
     
    31:59
    Šimon Jelínek obdržel povedenou přihrávku přes modrou a sám se vyřítil proti gólmanu Žajdlíkovi. Toho se pokusil vymíchnout z mezikruží, nicméně znojemský strážce svatyně dokázal puk vyrazit do rohu za sebe.
     
    30:11
    Troufale, leč nepřesně. Tak vypadalo zakončení Jiřího Remty zpoza modré čáry. Puk letěl vedle levé tyče jihlavské branky. Toho domácí využili a chopili se obratu.
     
    29:15
    Samuel Krajč prověřil Žajdlíkovu pozornost vyšší střelou od modré čáry. Gólman Znojma proti tomu vytáhl svou hokejku až k hlavě a kotouč tak dokázal srazit.
     
    28:09
    Do přihrávky mezi znojemskými beky se vložil tělem David Bartoš. Chvilku zvládal bojovat o kotouč, toho se ale nakonec stejně zmocnili hosté.
     
    26:59
    Domácí v plném počtu.
     
    26:45
    Nadějná souhra Orlů vzala za své po přihrávce Marka Špačka na Lukáše Adámka, který už ale měl své oči na střídačce, vzápětí i nohy. Díky tomu kotouč proklouzl k Jihlavským a následně dlouhým výhozem k Žajdlíkovi.
     
    26:03
    Znojemští se stáhli do středního pásma. Stále ale drží puk na svých hokejkách.
     
    25:33
    Znojmo pokračuje v útočné hře poblíž Maláčovy klece. K zakončení se po delší kombinaci odhodlal v mezikruží Martin Šťovíček. Jihlavský gólman ale pro uklidnění situace dokázal zalehnout puk na ledové ploše.
     
    24:59
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jan Berger – 2 min., napadení.
     
    24:55
    Nadějná kombinace Orlů v útočném pásmu, avšak nijak přesné zakončení. Jihlavští se dostali k puku takřka zadarmo.
     
    24:47
    Domácí v plném počtu.
     
    24:26
    Z pravé hranice kruhu vyslal tvrdou střelu na Maláče Anton Karlsson. Jihlavský brankář vyrazil, nicméně tlak na jeho svatyni neustává.
     
    23:37
    Domácí jsou i v oslabení na dostřel soupeřovy branky. O volné pozice bojovali za Žajdlíkovými zády. Nicméně, svůj prostor si tentokrát Orli ohlídali.
     
    22:47
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vítězslav Brož – 2 min., vysoká hůl.
    22:18 MELUZÍN - 3:1
     
    22:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil navyšuje Dukla své vedení! Filip Maláč vypíchl kotouč přímo na hůl ERIKA MELUŽÍNA, který ve spolupráci dalších dvou spoluhráčů se vydal směrem dopředu proti žádnému z bránících hráčů Znojma a přesně umístil kotouč k bližší tyče znojemské svatyně. Asistence: Filip Maláč.
     
    21:58
    Domácí v plném počtu.
     
    21:41
    Hosté se usadili v útočné třetině a přihrávají si po jejím obvodu. Střela na gólmana Maláče ale neletěla.
     
    20:50
    Prudké zakončení Tomáše Svobody dokázal hokejkou zastavit mezi kruhy David Vala. Jihlavští se následně vydali na bleskový výjezd směrem k Matěji Žajdlíkovi.
     
    20:02
    Znojemští ve třech rozehrávají od vlastní branky. Svůj průnik ale zakončili ve středním pásmu, odkud je Dukla vrátila zpět k Žajdlíkovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přípravného souboje mezi Jihlavou a Znojmem je u konce. Domácí Dukla do něj vstoupila bleskově, už v první minutě vedla, vzápětí se dostala k dvoubrankovému náskoku. Hosté ale dokázali v oslabení snížit, navíc si vytvořili i řadu dalších akcí. Ty ovšem gólman Maláč polapil a Jihlava vstoupí do druhé fáze zápasu s jednobrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Fabien Kočí – 2 min., nebezpečná výstroj.
     
    19:40
    Těžký souboj o kotouč se rozhořel u mantinelu po pravici Filipa Maláče. Vítězně z něj sice vyjeli hosté, nicméně Jihlavští si rychle ukořistili puk zpět.
     
    18:47
    Těsně na hranici brankovišti se probil Tomáš Křehlík. Ke střele se ale nedostal, obránce Znojma si ohlídal jeho záda.
     
    18:37
    Hosté v plném počtu.
     
    18:07
    Jihlavští se momentálně drží od vlastní branky. Kupředu se snaží o rozjezd Vlastimil Bilčík, jehož ale kryje Jan Sedláček a nepustí ho přes modrou čáru.
     
    16:50
    Domácí v plném počtu.
     
    16:48
    Dominik Sklenář se dostal k osamocenému kotouči v útočném pásmu a z levého kruhu ho ihned poslal na gólmana Maláče. Ten ale byl ve střehu a zvládl včas sevřít betony, od nichž se puk odrazil.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Martin Šťovíček – 2 min., podrážení.
     
    16:14
    Orli se po chvilce vrátili zpět do útočného pásma a pokračují ve stejné taktice postupného se přibližování před branku.
     
    14:55
    Přesná přihrávka na Petra Beránka, který si už stavěl kotouč ke střele. Proti němu si ale v poslední chvíli vyjel Kolář a zvládl ho od puku odstavit.
     
    14:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Filip Dundáček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:40
    Povedený únik Jiřího Remty, který obdržel přesnou přihrávku přes jihlavskou obranu a sám se vydal středem kluziště k Maláčovi! Gólman Dukly se ale blýskl neméně pěkným zákrokem a puk betony vyrazil.
     
    12:46
    Důležitý obranný zákrok Davida Stránskému, který vložil svou hokejku do dráhy letu kotouče mířícímu k Davidu Bartošovi.
     
    11:40
    Přesná souhra mezi Šťovíčkem a Špačkem u mantinelu, pak ale poměrně nepřesné Špačkovo zakončení. Filip Maláč byl v tomto případě zcela bez práce.
     
    11:07
    Jan Berger ve snaze nahodit kotouč spoluhráčům na modrou ho poslal pouze protihráčům ve znojemském dresu, čehož Orli využili k rychlému vzletu směrem k Maláčovi.
     
    09:56
    Samuel Krajč chytře vypíchl kotouč jednomu ze znojemských obránců a protože neměl nikoho ze spoluhráčů kolem sebe, sám se odhodlal ke střele. Ta ale mířila poměrně daleko od vzdálenější tyče Žajdlíkovy klece.
     
    09:14
    Hosté v plném počtu.
     
    09:07
    V posledních vteřinách početní výhody vysílá Dukla dopředu větší množství střel. Gólman Znojma je ale zvládá vyrážet.
     
    08:11
    Daniel Kolář zvládl přetahovanou o kotouč s Radimem Matušem a Jihlavští se rychle přesunuli směrem k Žajdlíkovi.
    07:43 ŠŤOVÍČEK - 2:1
     
    07:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to ale Znojmo, které se nyní dostalo ke gólové příležitosti! MARTIN ŠŤOVÍČEK převzal po pohybu pas od Lukáše Adámka a sám se řítil středem ledové plochy směrem k Maláčovi, jehož pohotovou ranou k tyči překonal a snížil ztrátu svého týmu. Asistence: Lukáš Adámek.
     
    07:20
    Svou druhou přesilovku začala Dukla o něco aktivněji, navíc hned v útočném pásmu.
     
    07:14
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Dominik Sklenář – 2 min., vysoká hůl.
     
    05:48
    Hosté v plném počtu.
    05:48 HANDL - 2:0
     
    05:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá akce už byla gólová a Dukla svou první využitou přesilovkou letní přípravy získává už dvoubrankový náskok! Odraženého kotouče po Bličíkově střele se chopil TOBIÁŠ HANDL, který jej nekompromisně uklidil za záda Matěje Žajdlíka. Asistence: Vlastimil Bilčík a Radek Pořízek.
     
    05:28
    První vážnější jihlavská akce této přesilové hry! Z prostoru mezi kruhy doklepl kotouč Marek Chvátal, stihl to ještě během pádu na led. Nicméně Žajdlík puk vyrazil.
     
    04:36
    Jihlavská obrana rozehrává od vlastní branky. Za zády Maláče projížděl Daniel Kolář, jemuž se na záda lepil Lukáš Adámek. I tak ale domácí tým přenesl hru směrem k Žajdlíkovi.
     
    04:05
    Vyloučení v týmu HC LERAM Orli Znojmo:
    Tomáš Svoboda – 2 min., nedovolené bránění.
     
    03:11
    Jan Bartko poslal po ledě kotouč křižmo až do rohu za Maláčem. Tam se puku chopil Jakub Masař, který zakončil k bližší tyči, nicméně gólman Dukly puk betony vyrazil.
     
    02:06
    Dlouhý Meluzínův výhoz kotouče jej nasměroval přímo do orlích spár. Znojemští se ale před Maláčem příliš dlouho neohřáli a rychle se museli vrátit zpět bránit vlastní obranné pásmo.
     
    01:05
    Jihlavští operují po levé straně útočného pásma. Obrana Orlů je ovšem ve střehu a nepustí svého soupeře blíže k Žajdlíkově kleci.
    00:31 KRAJČ - 1:0
     
    00:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    A výsledkem toho je první gólová trefa tohoto utkání! SAMUEL KRAJČ převzal přihrávku přes kruhy a umístil jej přesně za záda gólmana Žajdlíka, který se nestihl zavčasu v brankovišti přesunout. Asistence: Fabien Kočí a Filip Dundáček.
     
    00:03
    První buly připadlo na hole jihlavských hokejistů, kteří jej nahodili dopředu a rychle obsadili pozice v útočném pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Beran) – Dundáček, Kočí, Kolář (A), Vala, Bilčík, Chvátal – Krajč, Bartoš (C), Jelínek – Pořízek, Handl, Berger – Meluzín, Rauš, Brož – Křehlík, Straka, Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Durný) – Bartko, Tejnor, Stránský, Remta, Zukal, Jenáček, Fajmon – Svoboda, Hruška, Sklenář – Špaček, Šťovíček, Adámek – Karlsson, Beránek, Matuš – Sedláček, Zabloudil, Masař.
    Trenér: Jiří Beroun

    Rozhodčí: Mejzlík, Polák – Augusta, Trávník.
     
    Poslední soutěžní zkušenost obou týmů sahá až do čtvrtfinále play-off v sezóně 2010/2011. V něm se Jihlavským nejprve podařilo získat náskok dvou zápasů, který ale Znojmo doma smazalo. Za stavu 2:2 na zápasy ale přišly další dvě jihlavské vítězství, čímž bylo o postupujícím mezi nejlepší čtyřku rozhodnuto. Od té doby se díky působení Orlů v EBEL, později bet-at-home ICE Hockey League, se oba týmy střetly vždy jen v přípravných duelech. Naposledy se tak stalo skoro před dvěma lety 19. srpna 2021, kdy Jihlava zvítězila 5:4 po samostatných nájezdech.
     
    Orli za sebou mají zatím jen jediné přípravné střetnutí. K němu se vydali na led odvěkého rivala z Třebíče. Loňského vítěze základní části Chance ligy díky vydařenému závěru dokázali porazit 4:2. Právě v posledních třech minutách hry dokázali Znojemští otočit z nepříznivého skóre 1:2 na finální stav a tedy i první vítězství v rámci letní přípravy.
     
    Jihlavský tým nastoupí ve svém pelhřimovském exilu ke svému čtvrtému přípravnému utkání před nadcházející sezónou. Zatím se Dukle v přípravě poměrně daří. Ve všech doposud odehraných zápasech totiž dokázala zvítězit, nejprve po samostatných nájezdech nad druholigovým Táborem, následně o jeden gól doma porazila právě Tábor, vzápětí pak Modré krídla Slovan z Bratislavy.
     
    Dobré odpoledne ze zimního stadionu v Pelhřimově. Dnes nás čeká skutečně zajímavý zápas. Dukla Jihlava totiž vyzve ve městě rekordů v přípravném utkání Orly Znojmo. Tyto zápasy vždy doprovázela skvělá atmosféra, uvidíme, jak tomu bude dnes.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Krajč (Kočí, Dundáček), 6. Handl (Bilčík, Pořízek), 23. Meluzín (Maláč), 44. Handl (Bilčík), 54. Handl (Pořízek, Berger), 59. Berger (Handl) – 8. Šťovíček (Adámek), 43. Karlsson (Beránek), 56. Svoboda (Hruška)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (48. Beran) – Dundáček, Kočí, Kolář (A), Vala, Bilčík, Chvátal – Krajč, Bartoš (C), Jelínek – Pořízek, Handl, Berger – Meluzín, Rauš, Brož – Křehlík, Straka, Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Durný) – Bartko, Tejnor, Stránský, Remta, Zukal, Jenáček, Fajmon – Svoboda, Hruška, Sklenář – Špaček, Šťovíček, Adámek – Karlsson, Beránek, Matuš – Sedláček, Zabloudil, Masař.
    Trenér: Jiří Beroun

    Rozhodčí: Mejzlík, Polák – Augusta, Trávník

    Diváci: 309
    bahis siteleri