Tychy – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Jastrzębie – Prostějov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 1:2 (kon.) | Kolín – Banská Bystrica 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 4:1 (kon.) | Vítkovice U21 – Opava 5:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Cracovia 3:2 (po pr.) | Jihlava – Znojmo 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Vsetín – Trenčín 6:5 (1:0 po s.n.) | Pardubice B – Třebíč 7:6 (3:0 po s.n.) | Kladno – Litvínov 1:5 (kon.)
Havířov – Katowice 0:7 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Chomutov – Landshut 4:1 (kon.) | Přerov – Zlín 0:3 (kon.)
Technika Brno – Vyškov 2:9 (kon.) | Poruba 2011 – Osvětim 5:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
VHK ROBE Vsetín
6:5 (0:2, 2:1, 3:2 - -:-)
HK DUKLA Trenčín
Čtvrtek 17.08.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání končí, z vítězství po samostatných nájezdech se nakonec raduje domácí tým Vsetína, který dnes může litovat pouze nepovedené první třetiny. Ve zbývající části hry byl Vsetín přeci jen více aktivní a smazal dvoubrankové manko, aby se i dostal do vedení. Trenčín ovšem také předvedl kvalitní výkon a utkání musely rozhodnout samostatné nájezdy, ve kterých se jediným přesným exekutorem stal Miroslav Holec. (20:37:03)
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VHK ROBE Vsetín.
    Autorem vítězné branky je MIROSLAV HOLEC.
     
    5. série
    1:0
    Hudec neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Hrňa neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Kupec neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Holec proměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Conway neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Rob neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Ahl neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jonák neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Immo neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:49
    Dukla ještě v závěru přenesla hru do vsetínského obranném pásma, nejprve pálil Ekberg a pak se ke střele dostal ještě Kupec, vsetínský brankář oba pokusy zneškodnil.
     
    59:27
    Zakázané uvolnění Trenčína.
     
    59:02
    Oba celky se teď snaží myslet i na zadní vrátka a neudělat rozhodující chybu před třetí sirénou.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Závěr třetí třetiny opět přináší hru nahoru dolů, Valaši nyní odmítli usazení hostů v obranném pásmu, po vystřelení puku na střídačku Vsetína se bude vhazovat v neutrální zóně hřiště.
     
    56:23
    Obrovská příležitost pro Vsetín, konkrétně Danielse Berzinše, který byl po přesné přihrávce Roba osamocen před Verešem, zkoušel to kličkou do bekhendu, ale kýženého hattricku nedosáhl, když mimořádný zákrok předvedl brankář Vereš!
     
    55:00
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku! A máme znovu vyrovnáno! Nešťastnou trefu pro Vsetín má na svědomí JOZEF BALÁŽ, který využil zmatku ve vsetínském brankovišti, nahodil puk a kotouč se od clonící skrumáže hráčů odrazil za záda Pavlíčka. Asistence: Jonathan Charbonneau.
     
    54:41
    Trenčín se nyní snaží usadit v útočném pásmu, vsetínská obrana je v pohotovosti.
     
    53:10
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín otáčí poprvé v utkání skóre na svou stranu! Kombinaci první útočné formace zakončil z ostrého úhlu přesnou střelou pod víko trenčínské branky LUBOŠ ROB. Asistence: Robin Staněk, Vít Jonák.
     
    52:54
    Berzinš se nyní dostával do předbrankového prostoru, snažil se bekhendovou přihrávkou uvolnit Roba, ale puk pouze cinkl o boční konstrukci.
     
    52:06
    Vsetínská obrana nyní dostala kotouč pod kontrolu, ale domácím se momentálně nedaří organizovaný přechod přes neutrální zónu, akce Vsetína končí ofsajdem.
     
    51:29
    Immo si na pravém kruhu srovnal puk na holi a vystřelil, Pavlíček byl se svou lapačkou dostatečně rychlý, aby zabránil změně ve skóre.
     
    50:42
    Na Lapači se nyní hraje hokej nahoru dolů, oba celky se snaží přiblížit k vítězství v dnešním sice přípravném ale přesto pohledném utkání, které doprovází i kvalitní atmosféra.
     
    49:38
    Dnešní utkání sleduje 1522 diváků.
     
    48:59
    Petráš zkusil vypálit od modré čáry, Pavlíček bez větších potíží puk vyrazil, Dukla je ale v posledních vteřinách aktivnějším týmem.
     
    47:56
    Trenčín si znovu mohl vzít vedení zpět, do přečíslení vyrazil Sojčík podporován Hudcem, nakonec prvně jmenovaný vystřelil a Pavlíček pohotovým zákrokem betonem nyní podržel svůj tým.
     
    47:31
    Kotouč si v mezikruží zpracoval Vít Jonák, tentokrát byl Vereš včas připraven zasahovat.
     
    46:58
    Hrňa posílal slibnou přihrávku do jízdy Holcovi, tomu ale puk těsně z čepele hokejky ujel a spolupráce dvou zkušených útočníků k obratu ve skóre nevedla.
     
    46:00
    Vsetín právě vstřelil branku! Přestřelka pokračuje a Vsetín se dnes podruhé raduje z vyrovnávací branky. Puk na modré čáře zachytil MICHAL HRYCIOW, na nic nečekal a okamžitě nahodil, puk skončil až za zády Vereše, který měl zakrytý výhled. Asistence:
     
    45:35
    Trenčín se teď snaží být aktivní ve vsetínském pásmu, zpoza branky se snažil překvapit Pavlíčka Sojčík, vsetínský brankář však udržel puk pod kontrolou.
     
    43:16
    Baláž nyní málem zaskočil Pavlíčka, když poslal od mantinelu střelu přesně mířenou k tyči, vsetínský brankář na poslední chvíli dokázal kotouč vyrazit.
     
    42:04
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku! Vyrovnaný stav ale vydržel jen krátce! Odražený puk se dostal na hokejku PHILA PIETRONIRA, který měl dostatek času na to, aby zamířil a trefil pod horní tyč. Asistence: Šimon Petráš, Jonathan Charbonneau.
     
    41:29
    Vsetín právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Vsetín velmi rychle využívá přesilovou hru, stačilo mu na to deset vteřin. Od modré čáry vypálil prudce Staněk, kotouč se od zadního mantinelu dostal zpět před branku Vereše, kde byl připraven zakončit VÍT JONÁK a procedil puk za brankáře Dukly. Asistence: Robin Staněk, Luboš Rob.
     
    41:19
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Trenčín:
    Hudec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    40:29
    Vsetín už je kompletní.
     
    40:09
    Na startu třetí třetiny ještě Dukla dohrává přesilovou hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední dějství přineslo zcela opačný obraz hry, než tomu bylo v dějství úvodním. Tentokrát to byl domácí tým, který měl otěže hry ve svých rukou. Dukla sice dokázala na první vsetínskou branku odpovědět a vzít si zpět dvoubrankový náskok, ten však znovu ztenčil Daniels Berzinš, jenž zatím obstaral obě vsetínské trefy. Nechybělo málo a Valaši mohli i vyrovnat, hosty ze Slovenska však velmi dobrým výkonem drží brankář Vereš. Třetí třetina odstartuje na Valašsku v 19:52.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Ve vlastním oslabení se k zakončení dostal Hrňa, Vereš si s jeho pokusem poradil, následně znovu menší potyčka, rozhodčí však tentokrát nikoho vylučovat nebudou.
     
    39:16
    Trenčínská kombinace byla přerušena pro přihrávku rukou, hosté musí vyklidit útočné pásmo.
     
    38:54
    Pavlíček nyní zasáhl lapačkou proti střele Pietronira, Vsetín posílá na led čerstvou čtveřici.
     
    38:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Bláha – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    38:01
    Berzinš nyní útočil na hattrick, jeho střelu Vereš vyrazil, ale do tutové příležitosti se dostal Luboš Rob, který trefil tyč trenčínské branky!
     
    37:34
    Nahození Ondřeje Smetany se snažil usměrnit Erik Hrňa, nakonec ale letící puk nezasáhl a Vereš v klidu zasáhl a hru přerušil.
     
    36:43
    Bláha se nyní dostal do přečíslení s Matějčkem, prvně jmenovaný nakonec volil střelu mezi betony Vereše, brankář Trenčína ale jeho úmysly dokonale přečetl a podržel svůj tým.
     
    35:40
    Hudec nyní vypálil bez přípravy a moc nechybělo k tomu, aby byl jeho pokus přesný, puk se svezl jen pár centimetrů od vsetínské branky.
     
    34:54
    Trenčín se teď snaží držet puk v útočném pásmu, vsetínská obrana ale nepřipouští ohrožení vlastního brankáře.
     
    33:16
    Filip Ahl nyní mohl pro Trenčín těžit z minima maximum, když se dostal k samostatnému úniku, bylo cítit, že už nemá dostatek sil, ale zakončit stačil, vsetínský brankář byl připraven situaci uhasit povedeným zákrokem.
     
    32:17
    Ofenzivní choutky nyní předvedl Michal Hryciow a dostal se až na hranici brankoviště, kde se snažil bekhendem zasunout puk mezi betony Vereše, brankář Dukly včas zasáhl.
     
    31:25
    Trenčín dokonce krátce po polovině základní hrací doby sáhl k oddechovému času.
     
    31:25
    Vsetín znovu tlačí na soupeřovu obranu, na domácích jde oproti úvodní periodě vidět větší přímočarost a rozhodně jsou Vsetínští v prostředním dějství zatím aktivnějším týmem.
     
    30:04
    Vsetínská branka se ještě zkoumala na videu, ale rozhodčí po krátké poradě kontaktní trefu Vsetína uznali.
     
    30:04
    Vsetín právě vstřelil branku! Aktivita Valachů nese kýžené ovoce. Vsetínská první formace uzavřela obranu Dukly ve vlastní třetině, puk se dostal na modrou čáru, kde se do něj opřel Teper, jeho ránu pak usměrnil za záda Vereš DANIELS BERZINŠ. Asistence: Jakub Teper, Vít Jonák.
     
    29:12
    Jenáček ve středním pásmu šikovně uvolnil na pravém křídle rozjetého Klhůfka, vsetínský útočník se dostal až do zakončení z bezprostřední blízkosti, pohotově zareagoval také brankář Vereš.
     
    27:56
    Trenčínu se teď podařilo otupit vsetínský nápor, hra se teď přesunula převážně do středního pásma.
     
    27:15
    Po delší době si na kotouč sáhl Pavlíček, když musel v lapačce ukrýt puk po nahození z hole Hlaváče, oba celky posílají na led čerstvé síly.
     
    26:21
    Holec nyní vypálil z levého kruhu, Vereš si prostor u blížší tyče pohlídal a znovu úspěšně zasáhl.
     
    25:51
    Vsetín je teď aktivnějším týmem a i při vyrovnaném počtu hráčů hledá cestičky, které by jej navedly směrem ke kontaktní brance.
     
    25:04
    Přesilovka Vsetína je minulostí, Dukla krizové chvíle ustála bez úhony.
     
    24:23
    Vsetín předvádí ukázkovou přesilovou hru, Jenáček poslal dokonalou přihrávku na Hrňu, který znovu pálil z voleje, Vereš se skvěle přesunul a brankář Trenčína odolal i dalšímu náporu, který znovu zakončoval Hrňa. Velmi dobrá práce v podání maskovaného muže Dukly.
     
    23:42
    Dukle se podařilo vyhodit.
     
    23:11
    Smetana poslal puk na volej Hrňovi, ten se opřel do kotouče, ale včas se přemístil také brankář Vereš, který vsetínského střelce vychytal.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Trenčín:
    Krajčoviš – 2 min., krosček.
     
    22:37
    Vít Jonák vyrazil do protiútoku a nakonec svůj individuální únik i zakončil, přesto že si vzal čas na zamíření, branku přestřelil.
     
    22:09
    Trenčín se snaží Valachy sevřít v obranném pásmu, od modré čáry nahazoval puk Pietronioro, Pavlíček včas zasáhl.
     
    21:03
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku! Hosté ze Slovenska si berou okamžitě zpět dvoubrankový náskok. Demontáž vsetínské obrany započala u Baláže, který předložil puk Charbonneauovi a ten dokonale uvolnil TOBIASE EKBERGA, jenž z osy hřiště překonal Pavlíčka. Asistence: Jonathan Charbonneau, Jozef Baláž.
     
    20:22
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec přeci jen trestají vyloučení trenčínských hráčů ze závěru první třetiny a střílí kontaktní branku. Nahození Jonáka z ostrého úhlu Vereš vyrazil pouze před sebe a na dorážku do odkrytého prostoru branky byl připraven DANIELS BERZINŠ. Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
     
    20:06
    Trenčín už hraje ve čtyřech.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství přípravného utkání mezi Vsetínem a Trenčínem je za námi. Stav skóre odpovídá průběhu. Dukla byla aktivnějším týmem a vytvořila si více příležitostí. Nakonec se prosadila hned dvakrát po trefách Scotta Conwaye a Šimona Petráše. Vsetín přidal až v závěru první třetiny, měl dostatek času na vstřelení branky při přesilové hře 5 na 3, ale zatím hosty jistí brankář Vereš. Valaši ještě na startu druhé třetiny budou mít šest vteřin ve dvojnásobné početní výhodě a pak ještě dostatek času v klasické početní výhodě. Druhá třetina odstartuje v 18:55.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Těsně před sirénou se ke střele dostal Hrňa, ale ani vsetínská největší posila nepřekonala připraveného brankáře hostů.
     
    19:49
    Po delší kombinaci se ke střele odhodlal až Teper, Vereš ale neměl s jeho pokusem vážnější problém a dává svému týmu příležitost vystřídat.
     
    19:09
    Vsetín má v závěru první třetiny ideální příležitost snížit stav.
     
    19:09
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Trenčín:
    Conway – 2 min., sekání.
     
    19:09
    Rozhodčí má znovu zdviženou pravici a na ledě se začíná přiostřovat, do menší potyčky se teď dostal Conway s Teperem.
     
    18:37
    Trenčín zahrozil i ve vlastním oslabení, Charbonneau hledal přihrávkou v přečíslení Baláže, naštěstí pro Vsetín druhý jmenovaný puk nezpracoval.
     
    18:15
    Smetana vypálil od modré čáry prudkou ránu, která skončila těsně nad brankou Trenčína, Vsetín pokračuje v kombinaci.
     
    18:07
    Bude se znovu vylučovat, přesilovou hru si zahraje Vsetín. Menší trest za krosček obdržel Denis Hudec.
     
    17:39
    Oba celky jsou již kompletní, hra ve čtyřech na obou stranách nepřinesla zrovna atrkativní podívanou.
     
    15:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Rob – 2 min., podrážení.
     
    15:31
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Trenčín:
    Kupec – 2 min., podrážení.
     
    14:05
    Vsetínský zadák Robin Staněk teď odvážně vyrazil do útočného pásma, dostal se až před Vereše a hledal skulinku v jeho výstroji, hostující brankář však snížení rozdílu ve skóre odmítl.
     
    13:10
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku! Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Pohlednou akci zakončil přesnou střelou ŠIMON PETRÁŠ, když obdržel do volného prostoru přihrávku od Baláže. Asistence: Jozef Baláž.
     
    13:00
    Hra se teď na chvíli pozdrží, protože hostující hráč Krajčoviš byl zasažen pukem, na ledě je krvavá stopa, kterou musí ledaři odstranit.
     
    12:45
    Luboš Rob se dostal ke své třetí střele v dnešním utkání, ale ani tentokrát nenašel recept na připraveného Vereše.
     
    11:21
    Pavel Klhůfek zkusil zpoza branky překvapit brankáře Petráše, úmysl vsetínského útočníka, aby si hostující brankář srazil puk do branky však nevyšel.
     
    10:59
    Immo s Ahlem teď předvedli rychlý přechod do útočného pásma, druhý jmenovaný už byl i ve slibné pozici pro zakončení, ale rozhodl se akci ještě vyšperkovat a vrátit puk Immovi, ten to nejspíš nečekal a nestačil včas zpracovat, odražený puk pak přikryl brankář Pavlíček.
     
    10:24
    Snad poprvé v utkání vidíme i tlak ze strany Vsetína, po nahození Ďurkáče mohl zakončovat z bezprostřední blízkosti Dědek, ale puk se mu zamotal mezi bruslemi.
     
    09:16
    Trenčín pokračuje v ostřelování valašské branky, po vhazování ihned z voleje prudce vypálil Petráš, vsetínský brankář byl znovu připraven svůj tým podržet jistým zákrokem.
     
    09:12
    Další prudký pokus od modré čáry obstaral Bokroš, kotouč končí v připravené lapačce vsetínského brankáře.
     
    08:36
    Trenčín je i při hře pět na pět stále aktivnějším týmem, rozruch před Pavlíčkem způsobilo na hození Hlaváče, clonící skrumáž hráčů však nezabránila vsetínskému brankáři v úspěšném zákroku.
     
    07:47
    Valaši jsou po delší době v plném počtu.
     
    07:40
    Vsetínu se znovu podařilo vyhodit.
     
    06:44
    Matějček dlouhým vyhozením osvobozuje Vsetín.
     
    06:12
    Trenčín hraje v plném počtu a startuje jeho přesilová hra.
     
    06:05
    Matyáš Dědek teď aktivně napadal rozehrávku Trenčína, ale k ohrožení branky se nedostal.
     
    05:07
    Trenčín je nadále aktivní, Pavlíček teď musel krotit pokus z hole Ekberga, nové švédské akvizice v dresu Dukly.
     
    04:45
    Immo vedl kotouč do vsetínského pásma a přenechal jej Conwayovi, kterému dnes rozhodně nechybí chuť střílet, jeho pokus na poslední chvíli zablokoval vsetínský obránce a Pavlíček zasahovat nemusel.
     
    04:12
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Trenčín:
    Ahl – 2 min., podrážení.
     
    03:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Klhůfek – 2+2, vysoká hůl.
     
    03:27
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku! Hokejisté Trenčína se radují z první vstřelené branky v nové sezoně. Dukla v posledních vteřinách stupňovala tlak na vsetínskou branku, střelu hostujícího zadáka Němčíka ještě Pavlíček vyrazil, ale na dorážku byl připraven SCOTTA CONWAY už nedosáhl. Asistence: Martin Němčík.
     
    02:13
    Dukla teď dokázala na chvílí sevřít domácí v obranném pásmu, ale díky nepřesnostem v přihrávkách se nedostala do žádné vážnější příležitosti.
     
    01:24
    Jonák zablokoval střelu v podání Petráše a díky tomu mohl vyrazit do brejkové situace Luboš Rob, tentokrát už mířil přesně, ale na místě byl včas připraven zasahovat brankář Vereš.
     
    01:03
    Trenčín vyrazil do protiútoku, do slibné pozice mezi kruhy si najel Conway, ale vsetínský brankář Pavlíček se nad pokusem útočníka anglické národnosti nemusel nijak zvlášť vzrušovat.
     
    00:45
    Vsetínští se snažili přejít přes střední pásmo, ale celá akce skončila postavením mimo hru.
     
    00:22
    Rob zachytil nepřesnou rozehrávku hostující obrany a okamžitě vypálil, branku Vereše však minul.
     
    Na úvodním vhazování uspěli hosté a okamžitě nahazují kotouč do vsetínské třetiny hřiště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hezký den ze Vsetína, oba celky jsou již na ledové ploše, a za malou chvilku tak vypukne první letošní hokejový zápas na legendárním Lapači.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Žukov) – Staněk, Teper, Smetana, Jenáček, Ďurkáč, Hryciow – Jonák, Berzinš, Rob – Holec, Klhůfek, Hrňa – Bláha, Dědek, Matějček.
    Trenér: Weintritt Jiří

    HK DUKLA Trenčín: Vereš (Lacouvee) – Pietroniro, Nemčík, Ekberg, Bokroš, Kupec, Hlaváč, Hrenák – Charbonneau, Baláž, Petráš – Ahl, Conway, Immo – Hudec, Sojčík, Krajčovič – Vaňo, Olle.
    Trenér: Döme Róbert

    Rozhodčí: Kovarčík, Smilek – Šimek, Tomeček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 21. Berzinš (Jonák, Rob), 31. Berzinš (Teper, Jonák), 42. Jonák (Staněk, Rob), 46. Hryciow, 54. Rob (Staněk, Jonák), rozh. náj. Holec – 4. Conway (Němčík), 14. 8 (34), 22. Ekberg (Charbonneau, Baláž), 43. Pietroniro (Petráš, Charbonneau), 55. Baláž (Charbonneau)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Immo (TRE)
    0:0   Jonák (VSE)
    2. série:
    0:0   Ahl (TRE)
    0:0   Rob (VSE)
    3. série:
    0:0   Conway (TRE)
    1:0   Holec (VSE)
    4. série:
    1:0   Kupec (TRE)
    1:0   Hrňa (VSE)
    5. série:
    1:0   Hudec (TRE)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Žukov) – Staněk, Teper, Smetana, Jenáček, Ďurkáč, Hryciow – Jonák, Berzinš, Rob – Holec, Klhůfek, Hrňa – Bláha, Dědek, Matějček.
    Trenér: Weintritt Jiří

    HK DUKLA Trenčín: Vereš (Lacouvee) – Pietroniro, Nemčík, Ekberg, Bokroš, Kupec, Hlaváč, Hrenák – Charbonneau, Baláž, Petráš – Ahl, Conway, Immo – Hudec, Sojčík, Krajčovič – Vaňo, Olle.
    Trenér: Döme Róbert

    Rozhodčí: Kovarčík, Smilek – Šimek, Tomeček

    Diváci: 1522
    bahis siteleri