Plzeň – Norimberk 12:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
12:0 (3:0, 6:0, 3:0)
Norimberk Ice Tigers
Pátek 18.08.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    54:50 Matyáš ÚBL - 12:0
     
    54:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tucet! Škoda využívá další početní výhodu a vede 12:0. Antonín Klatovský našel krásnou přihrávkou přes šíři pásma volného MATYÁŠ ÚBLA, který dokázal přehodit beton brankáře. Asistence: Antonín Klatovský
    47:52 David SLAČÍK - 11:0
     
    47:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni už narazili sud s poctivou jedenáctkou. Matyáš Úbl opět skvěle zavezl kotouč do pásma, jednou kličkou se zbavil dvou obránců, následně zadovkou vyzval ke skórování DAVIDA SLAČÍKA, který touto šancí nepohrdl. Asistence: Matyáš Úbl.
    41:18 Daniel KŘEPEL - 10:0
     
    41:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak na desátou branku jsme ve třetí třetině skutečně nemuseli čekat dlouho. Václav Pitter si všiml dobře postaveného DANIELA KŘEPELA, který z vrcholu kruhů poslal puk ideálně pod horní tyčku. Asistence: Václav Pitter.
    39:29 Antonín KLATOVSKÝ - 9:0
     
    39:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňský express nezastavuje! Matyáš Úbl přenechal puk mezi kruhy volnému ANTONÍNU KLATOVSKÉMU, který ranou z první poslal puk velmi rychlou střelou do sítě. Asistence: Matyáš Úbl, David Slačík.
    36:33 Matyáš FIALA - 8:0
     
    36:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I paní štěstěna hraje s plzeňskými indiány. Křepel našel na modré čáře volného MATYÁŠE FIALU, který vystřelil a puk se štěstím Jankovi propadl mezi betony až do sítě. Asistence: Daniel Křepel.
    32:37 Antonín KLATOVSKÝ - 7:0
     
    32:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je přivítání Borise Jankova v brankovišti, Škoda využívá další početní výhodu a vede již o sedm branek. ANTONÍN KLATOVSKÝ si od pravého mantinelu vybruslil do střelecké pozice, jeho první pokus gólman Norimberks zlikvidoval, avšak na úspěšnou dorážku stejného hráče již byl krátký. Asistence: Matyáš Úbl.
    29:51 Jakub HANZÁK - 6:0
     
    29:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V bráně Norimberka je již půltucet branek! Hosté špatně vyhodili kotouč, ten si našel na modré čáře Petr Kocek, jeho pokus Kolarik pouze jen vyrazil a ve správný čas byl zaparkovaný před brankou JAKUB HANZÁK, který puk bekhendem dorazil do sítě. Asistence: Petr Kocek.
    28:13 Matyáš ÚBL - 5:0
     
    28:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí v poslední vteřině využívají zkrácenou početní výhodu. MATYÁŠ ÚBL si vyměnil puk s Davidem Slačíkem, první jmenovaný dostal puk krásně před prázdnou bránu, hostující brankář vůbec nemohl reagovat. Asistence: David Slačík, Martin Černý.
    21:17 Jan CHASÁK - 4:0
     
    21:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned na úvod druhé třetiny střílí domácí další branku do hostující sítě. Daniel Křepel vybojoval puk v útočném pásmu, následně našel před branko volného JANA CHASÁKA, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Jan Chasák.
    19:42 Jakub HANZÁK - 3:0
     
    19:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka před odchodem do šaten. Fehér zavezl puk zpět do útočné třetiny, jeho přihrávka se šťastně odrazila k Jakubu Slováčkovi, který zadovkou oslovil JAKUBA HANZÁKA a ten puk posléze dopravil jen do prázdné brány. Asistence: Jakub Slováček, Adam Fehér.
    15:22 Petr KOCEK - 2:0
     
    15:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zdvojnásobuje své vedení. Marek Šulan přihrál svému kolegovi na modré čáře PETRU KOCKOVI, jehož rána do levého horního rohu nemohl být snad přesnější. Asistence: Marek Šulan, David Slačík.
    02:44 Daniel KŘEPEL - 1:0
     
    02:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu velmi brzo první branku v dnešním zápasu. Po vyhraném buly našel Chasák na modré čáře Petra Kocka. Po jeho tvrdé ráně brankář Norimberka neudržel kotouč a pohotový DANIEL KŘEPEL ho poté dopravil do sítě. Asistence: Petr Kocek, Jan Chasák.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Křepel (Kocek, Chasák), 16. Kocek (Šulan, Slačík), 20. Hanzák (Slováček, Fehér), 22. Chasák (Křepel), 29. Úbl (Slačík, Černý), 30. Hanzák (Kocek), 33. Klatovský (Úbl), 37. Fiala (Křepel), 40. Klatovský (Úbl, Slačík), 42. Křepel (Pitter), 48. Slačík (Úbl), 55. Úbl (Klatovský)


    HC Škoda Plzeň: Houdek (Pavlis) – Hanzlík, Kocek, Šulan, Matějka, Mašek, Černý (A), Fiala – Slačík, Klatovský, Úbl (C), Fodor, Bělík, Pitter, Chasák, Hanzák, Fehér, Křepel, Slováček.
    Trenér: Michal Straka.

    Norimberk Ice Tigers: Kolarik (32. Jankov) – Wunderlich, Ermakow, Chernov, Popp, Meißner, Heinik, Zvolanek, Vogel – Eichmann, Miksch, Bankhofer, Körber, Klimmt, Nemirovsky, Tremmel, Schmidt, Fröber, Bauer, Hiezl, Vatagin.

    Rozhodčí: Balák – Brtník, Rubáš.
    bahis siteleri