Alavés – Sevilla 4:3 (kon.) | Granada – Rayo Vallecano 0:2 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
4:3 (2:2)
Sevilla FC
Pondělí 21.08.2023, 19:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Autorem branky je RAFA MIR.
    Nádherný gol, Rafa Mir si vybojoval míč, navedl si ho až k rohovému praporku, trošku si ho popostrčil doprostřed hřiště a krásnou, opravdu krásnou a dělovou střelou na zadní tyč vstřelil nádherný gól!
     
    59
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je KIKE GARCÍA.
    Nádherná akce domácího celku, Duarte nejprve našel Garcíu, který sklepl míč Riojovi. Rioja si počkal na náběh Kikeho Garcíi a krásnou průnikovou přihrávkou ho dostal do výborné pozice. García si pak jen obhodil brankáře a zakončil do prázdné brány. Asistence: Luis Rioja.
     
    54
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je KIKE GARCÍA.
    Ani ve druhém poločase jsme na gól moc dlouho nečekali, Rioja z levé strany odcentroval nízkým centrem, Guridi se hodně skrčil a hlavou prodloužil míč do oblasti, kde se nacházel právě Kike García, který překonal Dmitroviće. Asistence: Jon Guridi.
     
    44
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je RUBÉN DUARTE.
    Po nepovedené akci na pravé straně propadl míč na otevřenou levou stranu ke kapitánovi Duartemu, ten z velké dálky napřáhl a gólem na přední tyč, i s přispěním tyče vyrovnává na 2:2. Asistence: Luis Rioja.
     
    41
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ÉRIK LAMELA.
    Krásná ukázka pořekadla „nedáš-dostaneš“, po centru z pravé strany sklepnul Ocampos míč Lamelovi, který opět orazítkoval tyč, ale tentokrát se míč od tyče odrazil za záda Sivery. Asistence: Lucas Ocampos.
     
    15
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Autorem vlastní branky je ABDELKABIR ABQAR.
    Po rohovém kopu se dostal k zakončení Lamela, jeho střela však letěla mimo tři tyče, ale cestou narazila na Abqara, který si míč smolně srazil do své vlastní sítě. Asistence: Érik Lamela.
     
    7
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je LUIS RIOJA.
    Krásná střela Luise Riojy znamená vedení pro Deportivo Alavés. Guridi na středu převzal míč, posunul ho krátkou přihrávkou právě na Rioju, který jedním dotykem převzal a druhým pálil. Jeho přízemní křížená střela dokázala překonat brankáře Dmitroviće.

    Pavel Budař

    Branky: 7. Rioja (Guridi), 44. R. Duarte (Rioja), 54. K. García (Guridi), 59. K. García (Rioja) – 15. Abqar (Lamela) (vla.), 41. Lamela (Ocampos), 90+7. Mir

    Karty:   90. Gorosabel (DAL) – 62. Gudelj (SEV), 90+9. Ó. Torres (SEV)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:13.
    Deportivo Alavés: Sivera – Gorosabel, Abqar, Sedlar, R. Duarte (C) (86. R. Marín) – Alkain (67. J. López) – Guevara, Benavídez (79. Blanco), Guridi, Rioja (86. De la Fuente) – K. García (79. Sylla).
    Náhradníci: Owono, Rodriguez – J. Álvarez, Maraš, Rebbach.

    Trenér: Garcia L.

    Sevilla FC: Dmitrović – Navas (C), Gudelj, Salas, Acuña (46. Pedrosa) – Ocampos (60. Ó. Torres), Jordán (75. Corona) – Suso (75. Mir), Rakitić (46. Fernando), Lamela – en-Nesírí.
    Náhradníci: Árbol, Nyland – M. Bueno, Gattoni, A. Gómez, J. Sánchez, Sow.

    Trenér: Mendilibar J. L.

    Rozhodčí: Cuadra G.
    bahis siteleri