Alavés – Sevilla 4:3 (kon.) | Granada – Rayo Vallecano 0:2 (kon.)
konec
Granada CF
0:2 (0:0)
Rayo Vallecano
Pondělí 21.08.2023, 21:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+8
    O čestný zásah Granady se teď chtěl postarat pro změnu Zaragoza, který by si gól za svůj dnešní výkon určitě zasloužil! Svatyni madridského klubu ale na rozdíl od Diédhioua minul!
     
    90+7
    Na tribunách to teď zašumělo, pár desítek sekund před koncem se ještě pokusil snížit Diédhiou! Dimitrievski si ale udržel čisté konto a ránu na bližší tyč nohou vytěsnil!
     
    90+2
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Sergio Ruiz, přichází Njegoš Petrović,
    ze hřiště odchází Ricard Sánchez, přichází Alberto Perea.
     
    88
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Álvaro García, přichází Bebé,
    ze hřiště odchází Florian Lejeune, přichází Abdul Mumin.
     
    86
    Andalusané budou dohrávat v deseti, Antonio Puertas (GRN) zřejmě přišlápl koleno ležícího Valentína a jde předčasně do sprch!
     
    80
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází Óscar Melendo, přichází Famara Diédhiou,
    ze hřiště odchází Gerard Gumbau, přichází Gonzalo Villar.
     
    79
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    No, dovolím si říct, že na Nuevo Los Cármenes máme rozhodnuto! Defenzíva Granady se znovu rozpadla a trest přišel okamžitě: de Tomásův metrový pas v přesnou ránu přetavil PATHÉ CISS, jenž se prosazuje jen pár sekund po vstupu na trávník a pojišťuje náskok svého celku – 0:2!
     
    76
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Unai López, přichází Pathé Ciss.
     
    75
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Madriďané využívají chvilkové nepozornosti domácí obrany a čtvrt hodiny před koncem jdou do vedení! Laxního výkonu granadských zadáků naplno využil ÁLVARO GARCÍA, který se dostal k míči po Lópezově kratičké přihrávce patou a bez váhání vyslal na Ferreiru pěknou střelu – 0:1!
     
    68
    García šermuje vyzutou kopačkou ve vápně, riskantní zákrok Sáncheze zavání penaltou! Ta nepřichází, uvidíme, co na to řekne VAR...
     
    65
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Jorge De Frutos,
    ze hřiště odchází Randy Nteka, přichází Raúl de Tomás.
     
    63
    Teď zahrozily zase blesky z Madridu! García využil špatné rozehrávky Ángela, zmocnil se míče a z pravé strany centroval míč na Nteku, kterému ovšem svižná nabídka nesedla!
     
    62
    Střídání v týmu Granada CF:
    ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Antonio Puertas.
     
    61
    Od prvního gólu utkání nás dělily jen centimetry, Zaragoza po rychlém brejku orazítkoval zadní tyč Dimitrievskiho brány! Jeden z jeho spoluhráčů se pár sekund nato dostal k dorážce, jeho pokus ale šel pro změnu moc vysoko!
     
    50
    Rozhodčí ale ještě předtím musel řešit strkanici v šestnáctce, za kterou si žluté karty vysloužili Gerard Gumbau (GRN) a Aridane Hernández (VLL).
     
    38
    Hernández si nepohlídal Callejóna a umožnil mu naběhnout do vápna, kde se domácí forvard neúspěsně pokusil tečovat nebezpečný pas z pravé strany! Velká škoda pro Granadu!
     
    27
    Lejeuneho padající standardka by nejspíš těsně minula břevno, možná by ho orazítkovala! Ferreira ale nechtěl nic ponechat náhodě a míč tečoval, čímž Vallecanu nabídl další roh.
     
    20
    Krásné sólo v podání domácího Bryana Zaragozy vyvrcholilo pěknou střelou na zadní tyč z hranice vápna, kterou připravený Dimitrievski vytěsnil! Lejeune pak míč okamžitě poslal za bránu, a borce v červeném čeká další roh!
     
    12
    Tohle bylo nebezpečné! Ferreira střelu z volného kopu jen vyrazil před sebe, přičemž k balónu se pak dostal rychlý protihráč! Gólman se nakonec včas položil dorážce do cesty!
     
    11
    Krátce po druhém bleskovém výpadu elektřiny žlutou kartu vidí Ricard Sánchez (GRN), který na křídle stáhl útočícího Garcíu na zem. Standardka pro Rayo.
     
    9
    López excelentním vzdušným balónem poslal Nteku do brejku! Nebezpečnou akci ovšem utnul výborný Miguel Ángel, jenž protihráče doběhl a v malém vápně ho čistě oddělil od balónu!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 75. Á. García (U. López), 79. Ciss (de Tomás)

    Karty:   11. Ri. Sánchez (GRN), 50. Gumbau (GRN) – 50. A. Hernández (VLL)   86. Puertas (GRN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 14:11.
    Granada CF: Ferreira – Ri. Sánchez (90+2. Perea), Miguel Ángel, Miquel, Neva (C) – Melendo (80. Diédhiou), Gumbau (80. G. Villar), S. Ruiz (90+2. Petrović) – Zaragoza, Uzuni, Callejón (62. Puertas).
    Náhradníci: R. Fernández, A. López – V. Díaz, Manafá, Soro, Bosch.

    Trenér: Paco López.

    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Lejeune (88. Mumin), A. Hernández, Espino – Palazón, Valentín, U. López (76. Ciss), Á. García (88. Bebé) – Nteka (65. de Tomás), Trejo (C) (65. De Frutos).
    Náhradníci: Cárdenas – Pascual, Chavarría, D. Méndez, Falcao, Camello, K. Pérez.

    Trenér: Francisco.

    Rozhodčí: P. González – Bárcena, Porras.
    bahis siteleri