Kolín – Zlín 1:4 (kon.) | Trnava – SHKM Hodonín 4:6 (kon.) | Letňany – Salzburg II 1:0 (kon.)
Nitra – Jihlava 2:5 (kon.) | Pardubice B – Jastrzębie 4:1 (kon.) | Ciarko STS Sanok – Prešov 3:4 (0:1 po s.n.)
Zug – Mountfield HK 5:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice B
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
JKH GKS Jastrzębie
Středa 23.08.2023, 18:00 • Enteria aréna, Pardubice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:26
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dynamo přidává čtvrtou branku. Hrníčko zavedl kotouč před Lackoviće, kde nahrál najíždějícímu DANIELI RÁKOSOVI, který přesnou střelou se trefil do horního rohu hostující branky.
     
    31:06
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubice se opět ujímají dvoubrankového vedení! Kaplan přihrál na modrou DANIELI BUKAČIVI, který vypálil a puk prošel mezi betony Lackoviće.
     
    27:20
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Jastrzebie snižuje při přesilové hře, kdy Bernhards nahrál mezi kruhy MACIEJI URBANOWICZOVI, který vypálil a překonal pardubického Honzíka.
     
    24:10
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubice jdou do dvoubrankového vedení! Rákos poslal puk LUKAŠI ŽALČÍKOVI, který vypálil od modré a prostřelil vše co mu stalo v cestě.
     
    15:52
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dynamo jde do vedení! Nejdříve Herčík vystřelil z levého kruhu, střelu Lacković vyrazil a k puku se dostal LUKÁŠ ŽALČÍK, který nenápadně dorazil puk do branky Jastrzebie.

    Zuzana Miřatská

    Branky a nahrávky: 16. Žalčík (Herčík), 25. Žalčík (Rákos), 32. Bukač (Kaplan), 50. Rákos (Hrníčko, Žalčík) – 28. Urbanowicz (Bernhards)


    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Zdráhal, Bučko, Kaštánek, Bukač, Voženílek, Kubíček, Tvrdík – Hrníčko, Rákos, Žalčík, Kaplan, Kaut T., Lichtag, Herčík, Mikyska, Rouhání, Pochobradský, Zeman, Paleček
    Trenér: Richard Král

    JKH GKS Jastrzębie: Lacković (Miarka) – Viinikainen, Kolusz, Urbanowicz, Arrak, Paš, Kostek, Bagin, Kopta, Starzyński, Izacky, Wajda, Górny, Bernhards, Kielbicki, Rajamaki, Kameneu, Martiška, Palaczyk, Jarosz, Zajac
    bahis siteleri