Švédsko – Česko 3:4 (kon.)
konec
Švédsko
3:4 (2:1, 0:3, 1:0)
Česko
Čtvrtek 24.08.2023, 16:00 • Vierumäki 2 • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Josefin BOUVENGOVÁ - 3:4
     
    58:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Ještě to bude drama. JOSEFIN BOUVENGOVÁ si vzala puk ve středním pásmu, projela českou obranou až před Hesovou a dokázala dostat kotouč za její záda – 3:4. Asistence: Nathalie Lidmanová.
    35:49 Agáta SARNOVSKÁ - 2:4
     
    35:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 4:2 pro Lvice! Michaela Pejzlová to udělala výborně! Puk převzala na útočné modré a vybruslila až na levý kruh pro vhazování. Pak nahrála před brankoviště AGÁTĚ SARNOVSKÉ, která nadvakrát překonala Holmovou. Následně jedna ze Švédek srazila Sarnovskou, což se Češkám nelíbilo. Rozhodčí ale utnuli strkanici včas na to, aby nemuseli vylučovat. Asistence: Michaela Pejzlová a Aneta Tejralová.
    29:33 Kateřina MRÁZOVÁ - 2:3
     
    29:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky skórují i v klasické početní výhodě a obrat je dokonán! Švédky vyrazily dopředu, ovšem přišel výborný bekčeking českých hráček. K puku se následně dostala na pravém křídle Natálie Mlýnková, která se snažila natlačit před branku. Tam po zákroku protihráčky skončila na ledě, ale volného kotouče se ujala KATEŘINA MRÁZOVÁ, která ho zblízka odeslala za Holmovou – 2:3. Asistence: Natálie Mlýnková.
    28:58 Denisa KŘÍŽOVÁ - 2:2
     
    28:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec využitá přesilovka 5 na 3! DENISA KŘÍŽOVÁ nahrála za branku Michaele Pejzlové, která ji hrací předmět vrátila na levý kruh a Křížová ho z první napálila za dezorientovanou švédskou brankářku – 2:2. Asistence: Michaela Pejzlová a Aneta Tejralová.
    09:55 Dominika LÁSKOVÁ - 2:1
     
    09:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je ale dobrá odpověď! Agáta Sarnovská našla od zadního mantinelu DOMINIKU LÁSKOVOU, která si najela na pravý kruh a prudkou střelou na vyrážečku překonala Holmovou – 2:1. Asistence: Agáta Sarnovská a Daniela Pejšová.
    08:35 Anna KJELLBINOVÁ - 2:0
     
    08:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky Tre kronor využívají také druhou přesilovku! ANNA KJELLBINOVÁ si na modré vyměnila puk s Theou Johanssonovou a její nahození zapadlo až za záda Hesové – 2:0. Asistence: Thea Johanssonová.
    03:13 Sara HJALMARSSONOVÁ - 1:0
     
    03:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se ujímají vedení! Po přihrávce Maji Nylenové-Perssonové se SARA HJALMARSSONOVÁ trefila z pravé strany mezi betony Hesové. Celkem rychle využitá přesilovka. Asistence: Maja Nylenová-Perssonová.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Hjalmarssonová (Nylenová-Perssonová), 9. Kjellbinová (Johanssonová), 59. Bouvengová (Lidmanová) – 10. Lásková (Sarnovská, Pejšová), 29. Křížová (Pejzlová, Tejralová), 30. Mrázová (Mlýnková), 36. Sarnovská (Pejzlová, Tejralová)


    Švédsko: Holmová (Bomanová) – Nylenová-Perssonová (A), Silénová, Kjellbinová (C), Waxinová, Jungaakerová, Lidmanová – Östenssonová, Hjalmarssonová, Ljungblomová (A) – Svenssonová, Antonssonová, Thuviková – Bouvengová, Af Bjurová, Johanssonová – Anderssonová, Levinová, Sundinová.
    Trenér: Ulf Lundberg

    Česko: Hesová (Švejdová) – Čajanová, Tejralová (C), Lásková, Pejšová, Seroiszková, Radová, Jandušíková – Sarnovská, Pejzlová, Křížová (A) – Mlýnková, Mrázová (A), Šapovalivová – Juříčková, Přibylová, Plosová – Malicka.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Peltola, Knuuttila – Kovanen, Tahkola
    bahis siteleri