Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Drážďany 3:2 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Pátek 25.08.2023, 15:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    56:22 Matouš KUCHARČÍK - 4:3
     
    56:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ale Pražané přece jen dělají ze zápasu drama. Odraženou ránu od modré čáry si našel Egart, ten poté ještě přihrál MATOUŠOVI KUCHARČÍKOVI, jemuž stačilo jen přehodit brankář Šátavy. Asistence: Tadeáš Egart
    54:38 Jan CHASÁK - 4:2
     
    54:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Václav Pitter dostal přihrávku do jízdy, v situaci dvou na jednoho poté našel před brankou volného JANA CHASÁKA, na kterého už se usmívala jen prázdná brána. Asistence: Václav Pitter, Marek Šulan.
    46:52 Jakub SLOVÁČEK - 3:2
     
    46:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka si bere zpět ztracené vedení. Matoušek ve středním pásmu předal puk JAKUBU SLOVÁČKOVI, který následně vystřelil z pravého kruhu přes obránce a puk si po jeho ráně našel cestu až do sítě. Asistence: Eliáš Matoušek.
    35:44 Viktor ŠÁMAL - 2:2
     
    35:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno. Plzeň zaváhala na modré čáře, Tittl získal puk, ten posléze předal VIKTORU ŠÁMALOVI, který se uvolnil a bekhendem poslal puk přesně k tyči. Asistence: Filip Tittl.
    29:42 Petr KOCEK - 2:1
     
    29:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla raketa panečku! Po vyhraném buly přihrál Slačík na modrou čáru Marku Šulanovi, ten nabil svému kolegovi PETRU KOCKOVI, jehož pumelice nemohla být přesnější: Asistence. Marek Šulan, David Slačík.
    13:43 Matouš MAŠEK - 1:1
     
    13:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Plzeň se usadila v útočné třetině, MATOUŠ MAŠEK dostal pěknou přihrávku proti hokejce na modrou čáru a ostrá rána domácího obránce skončila posléze až v síti. Asistence: Jakub Slováček, Adam Fehér.
    05:27 Matouš KUCHARČÍK - 0:1
     
    05:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení. MATOUŠ KUCHARČÍK dostal puk u pravého mantinelu, záhy se hezky uvolnil přes dva hráče až před Poustku, kterému puk mezi betony zasunul do brány. Asistence: Petr Labuzík.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 14. Mašek (Slováček, Fehér), 30. Kocek (Šulan, Slačík), 47. Slováček (Matoušek), 55. Chasák (Pitter, Šulan) – 6. Kucharčík (Labuzík), 36. Šámal (Tittl), 57. Kucharčík (Egart)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Šátava) – Mašek, Černý, Hanzlík, Fiala, Šulan – Blengino, Pitter, Slačík, Fehér, Křepel, Matoušek, Slováček, Chasák, Úbl, Klatovský.
    Trenér: Michal Straka.

    HC Slavia Praha: Höhlig (Poletín) – Marek, Vrzal, Derka, Labuzík, Lorenz – Šámal, Tichý, Egart, Matějovský, Huk, Keller, Tittl, Holejšovský, Kucharčík.
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Kosnar – Kotyza, Hošťálek.
    bahis siteleri