Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Drážďany 3:2 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Dresdner Eislöwen
Pátek 25.08.2023, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    61:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo před chvílí, vyšlo teď! ONDŘEJ PÁLENÍK se po vyhraném vhazování Patrika Hendrycha dostal do zajímavé pozice, zblízka zasunul touš za záda Woltera a v přesilovce ukončuje toto klání. Asistence: Patrik Hendrych.
     
    58:54
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Frisch – 2 min., podrážení.
     
    55:02
    Lukas Buschbeck zůstal úplně sám před brankou domácích! Rozhýbal si Petříka, avšak se mu nepodařilo přehodit černou pryž přes beton, který hradecký brankář stačil vytasit včas.
     
    54:03
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Janeček – 2 min., faul kolenem.
     
    52:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královéhradečtí srovnávají! TOBIÁŠE VÍTEK ujel do brejku z pravého křídla, kapitán Mountfieldu zamířil na přední tyč a svižným projektilem překonal Woltera – 2:2. Bez asistence.
     
    51:07
    Další obrovská možnost zmařena! Filip Klíma dostal možnost dorážet zblízka úplně osamocen, ale trefil pouze hruď Nicklase Woltera – skóre se prozatím nemění.
     
    50:23
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Frisch – 2 min., krosček.
     
    41:38
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Vítek – 2 min., sekání.
     
    41:38
    Tobiáš Vítek se natlačil do brankoviště a poslal puk pouze do betonů Niclase Woltera. Následně forvard v bílém dresu zajel do brankáře a sice dostal touš do sítě, avšak po nedovoleném bránění brankáři – pískají se dvě minuty.
     
    40:01
    Střídání v týmu Dresdner Eislöwen:
    ze hřiště odchází Peper, přichází Wolter.
     
    39:03
    Tobiáš Vítek ujel do přečíslení dva na jednoho, ve kterém, i před zraky obránce Vancouveru Canucks Filipa Hronka, vybídl Jakuba Hornycha. Ten ve finální fázi promáchl.
     
    31:09
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Janeček – 2 min. + 2 min., hrubost.
     
    30:46
    Střídání v týmu Mountfield HK:
    ze hřiště odchází Růžička, přichází Petřík.
     
    30:46
    Drážďany právě vstřelily branku!
    Tým ze země našeho západního souseda se ujímá vedení! Paul Mueller nahazoval puk od modré čáry. Před brankou jej tečoval JAKUB CÍSAŘOVSKÝ. Nedávná posila Drážďan z Ústí nad Labem využila své dlouhé hole a dokázala poslat puk do růžku branky soupeře. Asistence: Paul Mueller.
     
    24:47
    Drážďany právě vstřelily branku!
    Hosté zanedlouho odpovídají na zářez Královéhradeckých!
    DAVID SVIDELSKIJ pláchl domácí obraně, jel sám na Růžičku a překonal jej svižnou střelou mezi jeho betony. Při zakončení byl faulován, pravděpodobně by se pískal nájezd, avšak forvard v modrém zvládl skórovat i s faulem – 1:1. Bez asistence.
     
    21:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně prosazují! Tomáš Koklar vybojoval puk na modré čáře a přihrál osamocenému Jakubu Hornychovi. Útočník s číslem 17 ještě přiťuknul touš volnému MARTINU VÁCLAVÍČKOVI, jenž do odkryté klece překonal přesouvajícího se Pepera – 1:0. Asistence: Jakub Hornych, Tomáš Koklar.
     
    16:33
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Svidelskij – 2 min., vražení na hrazení.
     
    11:56
    Jan Pánek vystřelil od modré čáry, jeho projektil však netrefil klec, nýbrž mantinel za ní. Od hrazení se však touš odrazil přímo před branku volnému Ondřeji Páleníkovi, který lehce z úhlu spálil velkou šanci.
     
    11:49
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Frisch – 2 min., napadení.
     
    05:13
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Uhlemann – 2 min., podrážení.
     
    04:37
    Hradečtí málem otevřeli skóre! Josef Janeček nahodil touš do ohně, kde ho ještě tečoval Tomáš Koklar. Puk následně poskakoval na čáře a o pár centimetrů však zůstal před ní. Poté jej Peper přikryl a zažehnal nebezpečí.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 22. Václavíček (Hornych, Koklar), 53. Vítek, 62. Páleník (Hendrych) – 25. Svidelskij, 31. Císařovský (Mueller)


    Mountfield HK: Růžička (Petřík) – Pánek, Forejtek, Wališ, Vencl, Janeček – Holoubek, Páleník, Vítek (C), Hendrych, Klíma, Hornych, Šichan, Václavíček, Koklar.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    Dresdner Eislöwen: Peper (Wolter) – Mischkewitz, Hübner, Frisch, Goethe, Ulrich, Mueller, Hoffmann – Leukert, Lehmann, Uhlemann, Buschbeck, Čaloun, Schatz, Císařovský, Hickmann, Svidelskij, Mann.
    Trenér: Joonas Ruosteinen
    bahis siteleri