Zlín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 7:5 (kon.)
Sparta – K. Vary 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Liberec 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 5:0 (kon.)
Pardubice – Olomouc 6:3 (kon.) | Přerov – Jihlava 1:5 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:4 (0:0, 1:3, 2:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 26.08.2023, 13:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    64:01 Radim HANDL - 3:4
     
    64:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Prodloužení končí individuální akcí RADIMA HANDLA, který svým bekhendovým zakončením překonal Kalistu a získává tak pro svůj tým bonusový bod. Asistence: Krajčík
    56:56 Tomáš HOLEČEK - 3:3
     
    56:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Žmolovu přihrávku do mezikruží zachytil TOMÁŠ HOLEČEK, který svou střelou propálil Ebenstreita a vyrovnává tak stav zápasu! Asistence: Žmola
    48:54 Andrej FÁBRY - 2:3
     
    48:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Žmola prověřil Ebenstreita střelou z levého kruhu, ten puk vyrazil, ale pouze k volnému ANDREJI FÁBRYMU, který volný puk poslal za záda hostujícího brankáře. Sparťané se tak dostávají ve skóre opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Jakub Žmola a Jakub Tůma.
    30:15 Matyáš VÁŇA - 1:3
     
    30:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Také Karlovy Vary svou přesilovku využívají. MATYÁŠ VÁŇA svou střelou z pokleku vymetl levý horní roh Kalistovy branky a vrací tak Energetikům dvoubrankové vedení. Asistence: Varvařovský, Šlechta
    26:18 Tomáš HOLEČEK - 1:2
     
    26:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale sparťané se přeci jen v přesilovce prosazují! Po přihrávce Vašíčka Ebenstreita prostřelil z pravého kruhu HOLEČEK a vrací tak skóre na rozdíl jediné branky. Asistence: Červenka, Samson
    23:09 Jakub ANTON - 0:2
     
    23:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krajčíkovu další střelu Kalista vyrazil, ovšem pouze na hokejku JAKUBA ANTONA, který volný puk dorazil za záda domácího brankáře. Asistence: Filip Krajčík, David Varvařovský.
    20:22 David VARVAŘOVSKÝ - 0:1
     
    20:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary nemohly vstoupit lépe do druhé části! Ihned po vhazování se usadily v útočném pásmu, Váňa střílel od modré a před brankou tečující DAVID VARVAŘOVSKÝ usměrnil puk za Kalistova záda. Asistence: Matyáš Váňa, Robert Šlechta.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 27. Holeček (J. Červenka, Samson), 49. Fábry (Žmola, J. Tůma), 57. Holeček (Žmola) – 21. Varvařovský (M. Váňa, Šlechta), 24. Anton (Krajčík, Varvařovský), 31. M. Váňa (Varvařovský, Šlechta), 65. Handl (Krajčík)


    HC Sparta Praha: Kalista (Vedral) – T. Bartoň, Janský, Samson, David, J. Tůma, Culek, J. Červenka – Hamršmíd, Fábry, Holeček – Krupička, Vašíček, Žmola – Vitouch, Hrabík, Poláček – Daníček, Novák, Odehnal.
    Trenér: Tomáš Netík

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Vogel, Bulka, Krajčík, Dorot, Anton, Zolnaj, O. Postl II, M. Beran I – Pastor, Šlechta, Varvařovský – Handl, P. Vojáček, Šmajda – M. Váňa, Steklý, Adámek – Šilhan.
    Trenér: Pavel Arnošt

    Rozhodčí: Hucl, Kosnar
    bahis siteleri