Mountfield HK – Drážďany 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:0 (3:0, 1:0, 3:0)
Dresdner Eislöwen
Sobota 26.08.2023, 09:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    57:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se nakonec po několikaminutovém pobytu v útočném pásmu dočkávají dalšího gólu. Jako poslední se puku dotkl TOMÁŠ KOKLAR, jenž tečoval lehké nahození Tobiáše Vítka k pravé tyči. Tento prostor si Jonathan Peper vůbec nepohlídal a kotouč proskákal za brankovou čáru. Asistence: Tobiáš Vítek, Jakub Hornych.
     
    44:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí záhy přidávají další branku, a to ve vlastním oslabení! V samostatném úniku se ocitl MARTIN VÁCLAVÍČEK, jenž tváří v tvář Jonathana Pepera překonal, puk zasunul mezi jeho betony a připisuje si druhý gól v tomto utkání – 6:0. Bez asistence.
     
    42:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se prosazují na začátku třetího dějství a odskakují na rozdíl pěti branek! Do přečíslení dvou na jednoho ujeli Šimon Holoubek a Josef Janeček. Druhý jmenovaný ještě přihrál do kruhu na ŠIMONA HOLOUBKA, který bez problémů zakončil do odkryté brány. Jonathan Peper se totiž už nestihl přesunout. Asistence: Josef Janeček.
     
    36:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    První střela sice nevyšla, ta druhá však už ano! MARTIN VÁCLAVÍČEK obdržel kotouč z pravého kruhu do mezikruží, kde si hrací předmět srovnal a bekhendem zakončil kolem Peperovy vyrážečky. Východočeši se prosazují v signalizované početní výhodě a zvyšují svůj náskok na 4:0. Asistence: Ondřej Páleník.
     
    14:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce FILIPA KLÍMY! Projel přes celé hřiště až k drážďanskému gólmanovi a kotouč z pravého kruhu zasunul mezi betony. Hradecký útočník si v dnešním utkání připisuje druhou branku a dostává svůj tým do vedení 3:0. Bez asistence.
     
    10:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Nejprve to zkusil ze slotu Martin Václavíček, toho ještě Jonathan Peper vychytal. Poté se ale kotouč odrazil k FILIPOVI KLÍMOVI, který ho zasunul k bližší tyči. Asistence: Martin Václavíček.
     
    03:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poté, co hosté málem zahrozili ve vlastním oslabení, se Mountfield ujímá vedení. Domácí v početní převaze zakládali novou útočnou akci, projeli po levém křídle a celé to zakončoval kapitán Lvů TOBIÁŠ VÍTEK, který z mezikruží prostřelil Jonathana Pepera. Asistence: Tomáš Zikmund.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 4. Vítek (Zikmund), 11. Klíma (Václavíček), 15. Klíma, 37. Václavíček (Páleník), 43. Holoubek (Janeček), 45. Václavíček, 58. Koklar (Vítek, Hornych)


    Mountfield HK: Petřík (Záruba) – Pánek, Forejtek, Wališ, Vencl, Janeček – Holoubek, Páleník, Vítek, Hendrych, Klíma, Hornych, Václavíček, Koklar, Zikmund.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    Dresdner Eislöwen: Peper (Wolter) – Kewitz, Hübner, Frisch, Göthe, Ulrich, Müller, Hoffmann, Werner – Lehmann, Svidelskij, Uhlemann, Buschbeck, Čaloun, Schatz, Císařovský, Reddo, Mann, Leukert.

    Diváci: 22
    bahis siteleri